Rigtig godt 7,8
baseret på 1048 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1048 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

LOW fra Malaysia
Familie med små børn
2-værelses executive-lejlighed
Boede 1 nat i september 2016
good
Great Room
Anmeldt 19 september 2016

Nurul fra Brunei Darussalam
Familie med små børn
Executive med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i august 2016
great stay
just opposite the spring..nice pools and great foods. definitely will come back
Anmeldt 18 september 2016

edwin fra Indonesien
Rejsende alene
Executive med 1 soveværelse
Boede 1 nat i september 2016
good
always stay there
Anmeldt 18 september 2016

edwin fra Indonesien
Rejsende alene
Premier studio
Boede 5 nætter i september 2016
Nice place
Location is good, easy to hook
Anmeldt 17 september 2016

Nurhayati fra Malaysia
Par
Premier studio
Boede 3 nætter i september 2016
Value for money with the facilities provided
Very satisfied with the service and facilities given..the choice for the breakfast buffet was acceptable and maybe could add on more menus
Anmeldt 17 september 2016

Sing fra Malaysia
Forretningsrejsende
Premier studio
Boede 1 nat i december 2015
Convenient
Located at the city of kuching, there are a supermarket just opposite the hotel
Anmeldt 16 september 2016

CHEW fra Malaysia
Familie med små børn
2-værelses premier-lejlighed
Boede 1 nat i april 2016
Nice pool, and good location.
Clean and big pool where me and my family enjoyed very much.
Anmeldt 15 september 2016

HUNG fra Malaysia
Rejsende alene
Premier studio
Boede 2 nætter i februar 2016
Great
Citadines is a condo like Hotel. Located near to shopping mall, walking distance.. Hotel is clean and comfortable, there are many restaurant nearby too..
Anmeldt 14 september 2016

Yee fra Malaysia
Gruppe
2-værelses premier-lejlighed
Boede 2 nætter i september 2016
Good Location, Comfy
Greatly located in between food eateries & shopping mall. Comfortable bed, clean toilet, modern design, polite staff
Anmeldt 14 september 2016

mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Premier studio
Boede 2 nætter i september 2016
Areas of improvement
1. Towel service..should be quickly when change clean the room 2. Provide variety of food during breakfast. 3. Access card - Provide at least two card for one room
Anmeldt 14 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: