Rigtig godt 7,7
baseret på 857 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 857 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 7,0
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,1
Sortér efter

KONG fra Malaysia
Par
Deluxe-dobbeltværelse med balkon
Boede 4 nætter i august 2016
Good stay
Clean room.
Anmeldt 10 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Luis fra Singapore
Familie med små børn
Premier tredobbelt-værelse
Boede 4 nætter i december 2015
a very pleasant stay
room comes with microwave and washing machine very convenient. sadly the water from tap is salty and not drinkable even after boiling, always buy bottled water. love the small restaurants around the hotel cheap and good
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

dario fra Italien
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 6 nætter i januar 2016
big room and good location
good location, big roo and clean, but the staff not the best
Anmeldt 24 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Anna fra Australien
Par
Superior-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i juli 2016
Great Value
Very spacious room, clean and great value for money. Short walk from the nightlife and to the markets. Bed is a king size and the rooms have a balcony.
Anmeldt 24 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Orawan fra Thailand
Familie med store børn
Superior-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Wifi in room very bad
Good location , Value for money
Anmeldt 21 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

david fra Australien
Par
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i maj 2016
8 out of 10
Great rooms Great staff Small balconies
Anmeldt 02 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Malaysia
Par
Premier tredobbelt-værelse
Boede 3 nætter i oktober 2015
Enjoy the stays
Even not next to the beach, but i enjoy the stays. Spacious room, friendly staffs and cleanliness.
Anmeldt 25 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Malaysia
Familie med små børn
Premier tredobbelt-værelse
Boede 3 nætter i marts 2016
Value for money
Had a great stay in this hotel, however it's quite far away from Patong town. Need to walk at least 20 mins to reach the central.
Anmeldt 21 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Charry fra Malaysia
Gruppe
Familiesuite med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i april 2016
hotel location is far away from patong beach
location are far away from patong beach, outside hotel have not much choice for food and chill place
Anmeldt 10 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sydpasu fra Thailand
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 1 nat i januar 2016
Okay
Just okay
Anmeldt 29 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: