Rigtig godt 7,7
baseret på 977 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 977 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Abel fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2016
Good Hotel for JP Travelers
There are a lot of restaurants nearby and even a map where they recommend where to go for japan food. The rooms are nice, clean, and quiet. The design is nice -- real wood furniture but looks tidy. Staff members very accommodating too
Anmeldt 03 september 2016

Sharon fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Executive-værelse med to enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
Good stay
Hotel was all that we were expecting and more. The breakfast spread was good and nice and early (this hotel was meant for business travelers) with plenty of variety in asian cuisines. The rooms were clean, quiet, with good view. That's all I need
Anmeldt 01 september 2016

Mark fra Filippinerne
Rejsende alene
Executive deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
Wonderful Stay Over Rainy Days
It's wet season in the Philippines and while we had a dreary time in the beaches, we were glad we chose this hotel instead of others. No floods and so close to the city, which has become super important because traffic seems worse than usual. It's great value considering how inexpensive the rooms are for what you get. Wonderful views, good restaurants nearby, and Rockwell center just a walk away. This is definitely a good deal.
Anmeldt 30 august 2016

Carl fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Superior Executive-værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Poor shower
Almost perfect stay but with the shower always hot. You cant do anything. Also they lack staff service quite slow.. hope they can inprove more
Anmeldt 25 august 2016

Seng fra Singapore
Forretningsrejsende
Executive deluxe queensize værelse
Boede 3 nætter i august 2016
Poor shower conditions
Bathtub was damaged.
Anmeldt 23 august 2016

Jacques fra Filippinerne
Rejsende alene
Executive deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
Great staff made it a great stay
I want to give thanks to Jerous, Vanesa, and the rest of the front office team. Very stellar group here. They helped us with our airport arrangements, figuring out traffic, spending a nice day in Makati, and falling in love with the city. The room was clean and wonderful and the hotel was perfectly situated.
Anmeldt 23 august 2016

Maria fra Australien
Gruppe
Executive-værelse med to enkeltsenge
Boede 7 nætter i august 2016
The most polite and helpful people
They always say: yes Ma'am
Anmeldt 20 august 2016

jason fra Australien
Par
Deluxe med Queen Size-seng
Boede 1 nat i august 2016
Great
Great
Anmeldt 18 august 2016

Scott fra Australien
Rejsende alene
Executive Deluxe
Boede 1 nat i juli 2015
Beautiful
This was my last night in The Philippines and by far the nicest stay of the trip. I only wish I had longer, 1 night wasn't long enough
Anmeldt 18 august 2016

mohammed fra Saudi-Arabien
Gruppe
Executive-værelse med to enkeltsenge
Boede 4 nætter i august 2016
It's ok hotel
It's good but the value of money for this hotel high
Anmeldt 16 august 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: