Reservér nu: City Residence Shah Alam Hotel

Godt
Baseret på 77 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,7
82% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (77)Booking.com Anmeldelser (35)
6,7
Godt
Baseret på 77 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,4
Faciliteter5,9
Beliggenhed7,5
Værelseskomfort og kvalitet6,2
Service7,1
Værdi for pengene7,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
Bahasa Indonesia
Værelsestype
Queen-size seng med delt badeværelse
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Tredobbelt værelse med tilknyttet badeværelse
Familie-værelse - delt badeværelse
mere
Sortér efter
Viser 57 verificerede gæsteanmeldelser
7,0
Rigtig godt
Hock fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i oktober 2015
One night stay at the hotel”
Location, price, friendliness
My flight was delayed for 2 hours and arrived the hotel around 12:30am. When arrived the hotel I was welcomed by a friendly staff explaining the facilities of the room. With the price paid I rate it a good stay.
Anmeldt 20 oktober 2015
6,0
Rashidah fra Malaysia
Gruppe
Queen-size seng med delt badeværelse
Boede 1 nat i marts 2015
Ok for Short stay”
Noise, hot, size
In city centre, easy to find food & transportation but noise pollution ( the wall are too thin)
Anmeldt 14 oktober 2015
8,0
Fantastisk
Shahrlene fra Malaysia
Rejsende alene
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Affordable”
Elevator, comfort, near with shopping complex
Anmeldt 13 oktober 2015
8,0
Fantastisk
Lim fra Malaysia
Par
Queen-size seng med delt badeværelse
Boede 1 nat i september 2015
Good travel”
Aircon,foodcourt,giant,starbuck
Overall is pleasant,, quite like a home...the thng need to improve is the sound proof.. Will come again nxt time...
Anmeldt 10 september 2015
7,7
Rigtig godt
Pei fra Malaysia
Gruppe
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i august 2015
-”
-
Anmeldt 11 august 2015
9,0
Fremragende
Mohamad fra Malaysia
Rejsende alene
Queen-size seng med delt badeværelse
Boede 1 nat i juni 2015
The shared shower could use some improvement.”
Convenient
Good but not satisfied with slow water in the shared shower.
Anmeldt 26 juni 2015
7,7
Rigtig godt
ASMADI fra Malaysia
Familie med store børn
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i februar 2015
OK”
Location
Not bad. Expected from the price you pay. Nice chap looking after the hotel. Very good location. Noisy at times, you can hear people from adjacent rooms..
Anmeldt 23 februar 2015
4,3
Kamaruldzaman fra Singapore
Par
Deluxe Familiesuite
Boede 1 nat i december 2014
Room space.”
food,food,food
tv outside room. Just to sleep shld be ok.
Anmeldt 13 februar 2015
7,7
Rigtig godt
MOEY fra Malaysia
Familie med små børn
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i januar 2015
Very friendly , very clean”
Cleanliness, Location, Staff
The security is good, there is card access and the staff in charge, Ashraff is very friendly. Now you might not believe it but i only booked 1 big and 1 small room yet he gave me 2 BIG ROOMS!
Anmeldt 25 januar 2015
6,0
Muhammad fra Singapore
Par
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i december 2014
For those on a tight budget”
Location was good. There is a 24hr place downstairs that serves local food. Major food outlets at the building beside and its near Shah Alam mosque.
We had a room right next to the Hotel entrance so it was very noisy when the door is opened. The TV inside played only MP4 files and did not have satellite tv. Toilet can be cleaner as there is some mold on the floor giving it an icky touch to the feet. Bed was ok. Got what we paid for.
Anmeldt 08 december 2014
8,3
Fantastisk
Abu-Sayeed fra USA
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 5 nætter i september 2014
Value for money”
Location, price, staff
Anmeldt 07 oktober 2014
2,0
johari fra Malaysia
Gruppe
Queen-size seng med delt badeværelse
Boede 1 nat i september 2014
no good”
no good
no good
Anmeldt 25 september 2014
2,0
johari fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Familiesuite
Boede 1 nat i september 2014
no good”
no good
no good
Anmeldt 22 september 2014
6,3
Godt
DUY fra Vietnam
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 4 nætter i august 2014
Good hotel to stay”
Good price, near shopping mall
Budget hotel :)
Anmeldt 17 august 2014
3,3
Faiz fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i februar 2014
So-so”
Close to city
The stay was okay no food or breakfast and the hotel is quite hard to find
Anmeldt 04 august 2014
4,0
wan fra Malaysia
Familie med små børn
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i juli 2014
just OK”
location
location are stretagic but disspointed without TV channel.the family room we are stay are large but not so clean . just ok
Anmeldt 07 juli 2014
7,3
Rigtig godt
SARIMAH fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i juni 2014
Satisfactory & value for money ”
My room was upgraded from twin to family, the check in was fast & the staff was friendly
A satisfactory stay and value for money as it was quite cheap. Recommended to budget travellers who need a place to stay overnight or for a short stay. The location was very strategic as it is close to shopping centres, food outlets & restaurant. Security was quite good.
Anmeldt 23 juni 2014
8,7
Fantastisk
ZALILAH fra Malaysia
Familie med store børn
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i maj 2014
Pleasant”
Many shops around, comfortable, quick check-in
Pleasant
Anmeldt 06 maj 2014
7,2
Rigtig godt
lim fra Malaysia
Gruppe
Dobbeltværelse med delt badeværelse
Boede 1 nat i december 2017
Rigtig godt”
kawasan yg strategik
Anmeldt 09 juni 2018
9,3
Fremragende
Mohamad fra Malaysia
Rejsende alene
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i december 2014
Suasana selesa”
lokasi, keselesaan, value for money
good condition.. kemas dan sangat selesa serta lokasi yang stretegik..sesuai untuk pengembara solo atau couple
Anmeldt 26 oktober 2015
8,0
Fantastisk
Halila fra Malaysia
Forretningsrejsende
Queen-size seng med delt badeværelse
Boede 3 nætter i oktober 2015
Sangat baik...”
Bilik yang sangat selesa...kemudahan infrastruktir yang sangat baik..
Penginapan yang baik
Anmeldt 05 oktober 2015
8,3
Fantastisk
Abdul fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Familiesuite
Boede 1 nat i september 2015
Selesa dan berbaloi untuk wang.”
Tempat makan yang dekat dengan hotel, bersih dan petugas yang ramah.
Selesa.
Anmeldt 07 september 2015
7,7
Rigtig godt
MUHAMMAD fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Familiesuite
Boede 1 nat i august 2014
pilihan mudah”
lokasi, suasana dan kemudahan
selesa, dekat dengan tempat makan, dekat dengan lokasi lain
Anmeldt 19 december 2014
6,3
Godt
WAN fra Malaysia
Familie med små børn
Tredobbelt værelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i november 2014
Lokasi berhampiran Giant mall, bank dan restoran”
Keluasan bilik keluarga yang luas dan harganya murah menjadi pilihan saya.
Saya sekeluarga berpuashati dengan penginapan di samping layanan baik pihak pengurus.
Anmeldt 01 december 2014
6,0
roszelan fra Malaysia
Familie med små børn
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i november 2014
dengar suara dari bilik sebelah...air panas sejuk”
bising sejuk..air panas sejuk
Mudah untuk akses tempat ...tp biilk tak sesuai sb perbualan dlm blik didengari bilik lain
Anmeldt 28 november 2014
7,3
Rigtig godt
majid fra Malaysia
Familie med store børn
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i november 2014
pencemaran bunyi”
harga perpatutan, kawasan strategik dan layanan staff yang baik.
Semua baik cuma pencemaran bunyi yang sangat tidak selesa. Mungkin sebab bersebelahan dengan gym menyebabkan sangat bising. Dan penghuni bilik sebelah berbual ketawa sehingga mengganggu ketenteraman kami. Sangat tidak sesuai untuk tetamu yang ada bawa baby sebab memang terlalu bising punca daripada gym yang berdekatan.
Anmeldt 26 november 2014
9,3
Fremragende
NOOR fra Malaysia
Familie med store børn
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i november 2014
sangat berpuas hati. selesa ”
kemudahan tempat makan dan bilik yg selesa
Saya akan kembali lagi jika saya datang ke shah alam lagi...
Anmeldt 25 november 2014
7,7
Rigtig godt
Siti fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Familiesuite
Boede 1 nat i november 2014
Okey”
bilik yg memuaskan
Anmeldt 07 november 2014
7,0
Rigtig godt
Dyg fra Malaysia
Familie med små børn
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i september 2014
luas dan murah”
bilik family yang luas, harga yang berpatutan, berdekatan dengan tempat makan dan dobi
keadaan bilik yang luas dan sesuai yang ada ramai anak, hotel berdekatan dengan tempat makan dan dobi,cuma papan tanda hotel terlalu kecil,masalah apabila check in pada waktu malam. Kebetulan pada hari saya sampai lif pula rosak,kami terpaksa menaiki tangga sehingga tingkat 3.
Anmeldt 08 oktober 2014
7,3
Rigtig godt
MOHD fra Malaysia
Rejsende alene
Queen-size seng med delt badeværelse
Boede 2 nætter i juni 2014
simple dan bajet rendah”
lokasi berdekatan, murah & jimat
Anmeldt 01 juli 2014
3,0
MASTHURHAH fra Malaysia
Familie med små børn
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i april 2014
sesuai untuk yang inginkan budget”
staf yang baik
sesuai bagi mereka yang ingin jimatkan wang
Anmeldt 01 juni 2014
3,3
MASTHURHAH fra Malaysia
Familie med små børn
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 1 nat i april 2014
bilik sederhana, sesuai jika nak hotel budget”
staf yang baik
bagi sesiapa yang mahukan hotel budget boleh menginap di sini.
Anmeldt 01 juni 2014
6,0
Mohd fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i april 2014
Baik”
Murah
Anmeldt 19 april 2014
3,0
MUHAMMAD fra Malaysia
Rejsende alene
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 1 nat i februar 2014
hotel di lokasi strategik”
lokasi yang sangat strategik,dekat dengan tempat tumpuan dan dekat dengan kawasan komersil
hotel ini susah dicari kerana tiada papan tanda yang jelas menunjukkan lokasi hotel ini..keadaan hotel yang berbau hapak dan tidak kemas..petugas hotel juga sangat tidak profesional dan berkemahiran dalam menguruskan pengunjung hotel..keadaan hotel agak sempit..terlalu banyak kekurangan hotel ini dan kurang berbaloi dengan harga yang ditawarkan..satu2 nya yang bagus pada hotel ini hanyalah faktor lokasi sahaja..
Anmeldt 28 februar 2014
7,2
Rigtig godt
Shana fra Malaysia
Gruppe
Queen-size seng med delt badeværelse
Boede 1 nat i april 2018
Good fasilitis”
Rasa selamat kerana ada restoran 24h di tingkat bawah dan beberapa kemudahan yg masih baik, serta kebersihan yang baik :D
Anmeldt 16 april 2018
8,7
Fantastisk
Parlaungan fra Indonesien
Forretningsrejsende
Familie-værelse - delt badeværelse
Boede 2 nætter i december 2014
ok”
ramah.strategic lokasi
Seaching internet
Anmeldt 05 december 2014
7,3
Rigtig godt
ARATA fra Japan
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse med tilknyttet badeværelse
Boede 2 nætter i november 2014
harga saja”
harga, lokasi, shopping
waraupun harganya attractif, dalam kamarnya sedikit kotor. lokasinya baik ada mall sebra situ
Anmeldt 22 november 2014