Rigtig godt 7,6
baseret på 132 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 132 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 6,9
  • Beliggenhed 6,8
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 5,6
Sortér efter

Goh fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i juli 2015
short convenient stay
city centre, spacious, safe
my husband and i was just looking for a convenient place to bath and sleep while we settle our prewedding photoshoot. so this place is located in the city center where we have access to local food and price was reasonable.
Anmeldt 28 november 2015

pierre fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2015
very good value for money. the room was very large
easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
Anmeldt 03 november 2015

Ivana fra Indonesien
Gruppe
Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya
Comfortable, cheap, worthy enough
Anmeldt 29 oktober 2015

Ivana fra Indonesien
Gruppe
Enkeltværelse
Boede 4 nætter i oktober 2015
Enak, nyaman, valuable
Comfortable, cheap, good services
I'm satisfied
Anmeldt 29 oktober 2015

Shannon fra USA
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i august 2015
Good value hotel close to Thai and other embassies
Good value, Close for visa offices, Quiet
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Anmeldt 31 august 2015

Nyoman fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2015
big room and value for money
price, big room and cleanliness
Nice stay and will be back
Anmeldt 04 august 2015

Henno fra Holland
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i juli 2015
Awesome stay!
modern rooms, super helpful and friendly staff and localized at the local side of Denpasar
in one word awesome!
Anmeldt 11 juli 2015

Claude fra Frankrig
Par
Deluxe
Boede 1 nat i april 2015
very nice hotel for his category
comfortable room, very friendly staff, very quiet area of Denpasar
We liked our stay in the Cityzen Renon. We really appreciated the staff kindness. It is just close to the Indian Consulate our purpose in Denpasar. It's a very quiet place.
Anmeldt 01 maj 2015

Widianto fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2014
Unique Hotel
Unique Design, Clean, and Comfort
Located in quite area. Good for resting after all day work. The room design is very interesting and spacy. Well maintained. However, the hotel is quite far from the nearest groceries store. So be prepared before going back to the hotel.
Anmeldt 17 marts 2015

Rathendra fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i august 2014
Clean
Clean, spacious room & good value of money!!
Love this small hotel..
Anmeldt 22 januar 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: