Dejligt 6,4
baseret på 83 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 83 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 5,9
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 6,9
  • Værelsets komfort/standard 6,4
  • Personalet 6,7
  • Værdi for pengene 6,6
  • Mad/spisning 5,6
Sortér efter

Louisa fra USA
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i december 2015
Ok stay, but could be better
view from room, room, and location
The hotel was ok. Though maybe overpriced for the services offered. We were in Airlie for three days and had one of the newly renovated rooms and it was quite nice and it had a lovely ocean view. The hotel has a pretty good location, it is a bit of a walk from the downtown and the harbor, maybe 15 minutes. There is no wifi in the rooms or in the lobby, you ad to sit next to the pool to use it which was rather annoying. The staff at the front desk were not too friendly and while there is a bar there is no restaurant in the hotel, which is fine because there are much better options in town.
Anmeldt 14 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Grier fra Australien
Familie med små børn
Standard-familieværelse
Boede 1 nat i december 2015
Very ordinary
Heated spa, walking distance to shops
Room wasn't ready for 2pm check in. Front desk was rude and not helpful. The room was below advertised standard, floor was unclean, fridge broken. The air conditioner was so loud no one slept through the night. The entire resort was run down with many items broken. I would suggest, find accommodation elsewhere.
Anmeldt 31 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

La fra Kina
Gruppe
Lavprisværelse
Boede 2 nætter i december 2015
Reasonable price for reasonable stay
Affordable price, adorable environment,
Anmeldt 31 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Garry fra Australien
Rejsende alene
Budget
Boede 4 nætter i december 2015
Good budget accommodation
The room was clean and tidy, bathroom was renovated nicely and the room overlooked the pool, nice touch!
Anmeldt 16 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Suzanne fra Australien
Forretningsrejsende
Lavprisværelse
Boede 2 nætter i november 2015
Great location
Air con, spacious room, hot shower
Generally run down. Tired furnishings, extra firm bed.
Anmeldt 06 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nai-Yi fra Taiwan
Gruppe
Lavprisværelse
Boede 2 nætter i oktober 2015
Nice and Clean hotel
swimming pool, budget room, soft bed
Anmeldt 23 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SHIFAN fra Kina
Familie med små børn
Budget
Boede 3 nætter i oktober 2015
No one cleaned the room
The massage pool, football match TV, nice senic
We stayed in the hotel for 3 days, but no one ever came to clean our room. Dirty towels were not changed. Rubbish bin was full, but no one cleaned it.
Anmeldt 08 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ling fra Australien
Familie med små børn
Budget
Boede 2 nætter i juli 2015
nice stay
price, location, pool
A good stay.
Anmeldt 02 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yasmin fra Australien
Familie med små børn
Boede 3 nætter i juni 2015
Our room had been forgotten to be cleaned 3nights
Pool
Was nice but we stayed 3 nights and our room was forgotten to be cleaned ! Which was not nice as after the third day there was a lot of rubbish over flowing in the bins but other than that all was good
Anmeldt 02 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tran fra Australien
Familie med små børn
Boede 2 nætter i maj 2015
Avereage
Location, family bedding, wifi in the room eventhrough not advertised
Overall ok however there was ants in the room and bathroom sink was too small
Anmeldt 23 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: