Reservér nu: Comfort Hotel Klang 1

Bedømmelse
Baseret på 39 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
5,1

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (39)
5,1
Bedømmelse
Baseret på 39 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring4,3
Faciliteter4,3
Beliggenhed6,1
Værelseskomfort og kvalitet4,7
Service5,9
Værdi for pengene5,4
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
日本語
Værelsestype
Værelse med 1 dobbeltseng
Standard Værelse
Master værelse - Firedobbelt
Sortér efter
Viser 35 verificerede gæsteanmeldelser
6,0
Celina fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i december 2011
Comfort Hotel ”
Comfy and worth the value
Cigarettes butts found under bed. Bed Linen not changed / reused. Rooms was just normally comfy for night stay.
Anmeldt 06 januar 2012
4,0
kam fra Malaysia
Rejsende alene
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 2 nætter i november 2011
small room & tower is cleanliness”
the big selling point is the value for money
good value for money. The staff is helpful & smiles.but at night noisy from bird & karaok!
Anmeldt 10 december 2011
10,0
Fremragende
TAN fra Malaysia
Gruppe
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i december 2011
Great, clean and comfortable”
Budget price and comfortable stay
I had a great experience staying at Voyage Cottage Lodge. It is clean and comfortable. Simple but nice. Budget but pleasant. The staff is friendly too.
Anmeldt 10 december 2011
8,3
Fantastisk
NORAZILA fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 2 nætter i november 2011
value for money”
spacious room & bathroom
nice hotel,clean and spacious room.friendly staff. my family enjoy staying there.
Anmeldt 02 december 2011
3,2
MaBiaoJie fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i december 2016
环境灯光都不太好”
一进去房间感觉不好
Anmeldt 04 december 2016
5,3
Ray fra Malaysia
Forretningsrejsende
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i maj 2014
炮房”
价钱,靠近,wifi
价钱超低,味道很重,洗手间水超大,附近噪音很多,外劳很多
Anmeldt 04 juni 2014
5,2
Irendeus fra Malaysia
Gruppe
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i marts 2017
Layanan receptionists di kaunter sangat tidak mesra pelanggan dan tidak memuaskan”
Bilik yang memuaskan Bantal dan selimut berbau busuk
Anmeldt 20 marts 2017
4,4
anantha fra Malaysia
Rejsende alene
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i februar 2017
ada yang tak kena”
kerap di wat pemeriksaan oleh pihak berkuasa, menandakan ada yg tak kena kat sini
Anmeldt 10 februar 2017
2,8
anantha fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i september 2016
rating angkat diri sendiri ker”
bilik di penuhi semut , kotor, kelengkapan tak ckp selalu samada sabun atau air panas nak di bagi rating sebegini. Rating mungkin sebab staff yg berdedikasi selain nya buruk
Anmeldt 22 september 2016
3,2
anantha fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i september 2016
mengecewakan tahap maximum”
Bilik tiada hot water shower bilik dipenuhi semut pada waktu malam. cadar dan bantal...euwww kotor. Seolah2 bilik di kemas tanpa tukar cadar dan house keeping tak peka pada shower gel dan biar jer wlpon sekadar hanya 2 dua botol kecik
Anmeldt 13 september 2016
10,0
Fremragende
lim fra Malaysia
Familie med store børn
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
ringkasan”
semua pun ok harga pun ok, hanya ada semut besar besar kat pintu tandas(bilik no 28). air mandi kepanasannya macam warm warm walaupun da on habis
Anmeldt 15 juli 2016
3,6
anantha fra Malaysia
Forretningsrejsende
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
teruk is the word ”
sentiasa takder hot water shower, bilik filled with ants, cable tv? as advertised ada kabel tv, tp yg ada cuma oldschool tv with normal channel. Diharap pihak pengurusan hotel peka dan amik tindakan sewajarnya terhadap client complain rather than naikkan sendiri rating hotel anda.
Anmeldt 04 juli 2016
2,8
anantha fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i juni 2016
malang ”
bilik dipenuhi semut dan lipas. Tiada kemudahan mandian air panas. Bila ditanya housekeeping, dia kata heater rosak. dah 4 minggu n jawapan masih sama. Di harap pihak agoda dpt mengambil tindakan dn jika berlaku sesuatu sebegini, pihak hotel harus mengenakan separuh harga krn tidak sptmana dinyatakan dlm iklan mereka. Akan dirujuk ke kpdnkk.
Anmeldt 20 juni 2016
3,0
anantha fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i april 2015
ok ok jew”
Yg saya tak puas hati, water pressure is low dan tiada hot water for shower and why is that???
Anmeldt 17 april 2015
3,0
YUKI fra Japan
Gruppe
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 4 nætter i september 2015
滞在してみて”
ホットシャワーは暑いぐらいのが出るので良い。水圧は良い。スタッフは比較的親切。
シーツを替えてくださいと出かける前に毎回お願いしましたが、替えられていませんでした。初日から汚れた感じのリネンで心地よくありませんでした。部屋の備品も壊れたままになっています。部屋に戻ってくると掃除もされていませんでした。近所に美味しいローカル食堂があるのはよかったです。
Anmeldt 08 september 2015