Copthorne Hotel Dubai
Copthorne Hotel Dubai
Se alle 30 billeder
 Copthorne Hotel Dubai
Se alle 30 billeder
Lobby Copthorne Hotel Dubai
Lobby
Se alle 30 billeder
Hotellet indefra Copthorne Hotel Dubai
Hotellet indefra
Se alle 30 billeder
Swimmingpool Copthorne Hotel Dubai
Swimmingpool
Se alle 30 billeder
PÅ KORTET Copthorne Hotel Dubai
PÅ KORTET
Beliggenhed
Fantastisk
8,1
Se alle 30 billeder Copthorne Hotel Dubai
Se alle 30 billeder
Fjernet fra Favoritter
Rigtig godt
Baseret på 440 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,4
  • Lufthavnstransport

  • 180 m til offentlig transport

  • valutaveksling

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

Værelsesvalg
7,5
Rigtig godt
Værelseskomfort og kvalitet
Executive deluxe suite - Creek View (Executive Deluxe Suite Creek View)
Executive deluxe suite - Creek View (Executive Deluxe Suite Creek View)
...
  • Udsigt: Sø
  • 116 m²/1249 ft²
  • 2 enkeltsenge og 1 king-siz...
Indtast datoer for at se priser
Executiv deluxe suite med byudsigt (Executive Deluxe Suite City View)
Executiv deluxe suite med byudsigt (Executive Deluxe Suite City View)
...
  • Udsigt: By
  • 116 m²/1249 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe-suite med bækudsigt (Deluxe Suite Creek View)
Deluxe-suite med bækudsigt (Deluxe Suite Creek View)
...
  • Udsigt: By
  • 68 m²/732 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Suite med byudsigt (Deluxe Suite City View)
Deluxe Suite med byudsigt (Deluxe Suite City View)
...
  • Udsigt: By
  • 68 m²/732 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Suite i 2 etager med 4 soveværelser (Four-Bedroom Duplex Suite)
Suite i 2 etager med 4 soveværelser (Four-Bedroom Duplex Suite)
...
  • 320 m²/3444 ft²
  • brusebad og badekar
  • 2 enkeltsenge og 2 dobbelts...
Indtast datoer for at se priser
Superior-dobbeltværelse med søudsigt (Superior Double Lake View)
Superior-dobbeltværelse med søudsigt (Superior Double Lake View)
...
  • Udsigt: Sø
  • 38 m²/409 ft²
  • 2 king-size senge
Indtast datoer for at se priser
Superior Dobbelt med byudsigt (Superior City View Double)
Superior Dobbelt med byudsigt (Superior City View Double)
...
  • Udsigt: By
  • 38 m²/409 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Superior dobbeltværelse eller 2 enkeltværelser (Double Or Twin Superior)
Superior dobbeltværelse eller 2 enkeltværelser (Double Or Twin Superior)
...
  • 32 m²/344 ft²
  • brusebad og badekar
Indtast datoer for at se priser
Superior Enkeltværelse (Single Superior)
Superior Enkeltværelse (Single Superior)
...
  • 32 m²/344 ft²
  • brusebad og badekar
Indtast datoer for at se priser
Superior Værelse med pooludsigt (Superior)
Superior Værelse med pooludsigt (Superior)
...
  • Udsigt: By
  • 64 m²/689 ft²
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Copthorne Hotel Dubai?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om Copthorne Hotel Dubai

Mere om Copthorne Hotel Dubai

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene på kortet er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Afstandene på kortet er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mere

Vigtige oplysninger

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (440)Booking.com Anmeldelser (2215)
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,3
Faciliteter6,8
Beliggenhed8,1
Værelseskomfort og kvalitet7,5
Service7,7
Værdi for pengene7,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
العربية
한국어
日本語
mere
Værelsestype
Deluxe Suite med byudsigt
Deluxe-suite med bækudsigt
Executiv deluxe suite med byudsigt
Executive deluxe suite - Creek View
mere
Sortér efter
Viser 369 verificerede gæsteanmeldelser
12345
6,4
knud fra Danmark
Familie med store børn
Executive deluxe suite - Creek View
Boede 1 nat i december 2016
Manglende oplysning ”
Havde 8 overnatninger , hotellet og personalet er ok, men da der er ved at blive opført et stort hotel lige op af er der rigtig meget støj fra tidlig morgen og indtil kl 17 hver dag + skyer af cementstøv henover pool området. Endvidere betalte vi ekstra for crekview, hvad hjælper det når der også der er ved at blive opført 4 store hoteller som tager næsten hele udsigten til vandet, der er manglende oplysninger fra Agodas side om at der er kraftigt generende byggerier tæt på, vil ikke anbefale dette hotel til nogen
Anmeldt 31 december 2016
Dear knud Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for dit nylige ophold hos os og værdifuld tid til at dele din opholdsoplevelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft det rigtige team af vores team. Tilbagemeldingen som din er helt sikkert motiverende vores team til at stræbe efter mere overlegne resultater. Venligst accepter vores oprigtige undskyldning for ulejligheden. Vi sætter pris på dit protektion til Marriott og vores hotel og ser frem til din tilbagevenden. Med venlig hilsen TOHAMY GAD, Front Office Manager
Show more
Copthorne Hotel Dubai
9,0
Faisal fra Danmark
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt med byudsigt
Boede 2 nætter i oktober 2013
meget smukt”
meget pænt, god sted, god service.
Anmeldt 20 oktober 2013
9,2
Mark fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior Dobbelt med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2018
Fremragende”
All staff are very professional and helpful especially Ms. Roma at the reception. They have superb customer service!
Anmeldt 09 maj 2018
Dear Mark Thank you for taking the time to share this review and for choosing to stay with us. I am delighted to hear that you generally enjoyed your stay and appreciate the level of service provided by our associates. I hope that we will have an opportunity to welcome you back and celebrate more occasions with you and your family again to Copthorne Dubai in the near future. Sincerely yours, TOHAMY GAD, Front Office Manager
Show more
Copthorne Hotel Dubai
6,8
Fadi fra Forenede Arabiske Emirater
Forretningsrejsende
Superior With View Double/twin
Boede 1 nat i maj 2018
Godt”
this is a European style hotel , yet its poor in amenities location is good , close to Dira city center mall and Metro , also to airport
Anmeldt 08 maj 2018
Dear Fadi Thank you for taking the time to share this review and for choosing to stay with us. I am delighted to hear that you generally enjoyed your stay and appreciate the level of service provided by our associates. I hope that we will have an opportunity to welcome you back and celebrate more occasions with you and your family again to Copthorne Dubai in the near future. Sincerely yours, TOHAMY GAD, Front Office Manager
Show more
Copthorne Hotel Dubai
2,0
Mabelle fra Filippinerne
Par
Superior Dobbelt med byudsigt
Boede 1 nat i maj 2018
The frontdesk Michael wasnt pleasant”
They did not entertain us for early checkin not even a single hello or hi. They left us sitting on the couch for long hours and didn’t even mind to check in us if we are okay. Not even a bottle of water!
Anmeldt 04 maj 2018
Dear iambellawhoo, Dear iambellawhoo, Thank you for taking the time to share a review of your recent stay with us, and I am very sorry and disappointed that you did not enjoy the stay experience. In taking the time to investigate further, it is noted that you had booked your reservation for the night of May 1st, however arrived at 3am on that same morning. I believe Michael did discuss with you the available options at that time, and as we were fully booked from the night before, the options available at that time were limited. With our published check in time being after 2pm, I saw that the team were able to provide you with the room just after 11.30am. iambellawhoo, I have taken up with my team your other comments so that we can continue to make improvements. I would have hoped though that you would have been able to share these concerns with one of our team while still in the Hotel to rectify and address your concerns. Thank you GLENN NOBBS, General Manager
Show more
Copthorne Hotel Dubai
8,4
Tarun fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe Suite med byudsigt
Boede 2 nætter i december 2017
Good rooms, breakfast was lousy”
Great room: I was upgraded to a executive 2 bedroom apartment for a solo traveller. The room was clean and well appointed, but the bathrooms definitely felt run down (for the hotel type). The breakfast was sorely disappointing. Would I stay here again: maybe for a cheap room, or if nothing else was available in Dubai (which is rare)
Anmeldt 17 april 2018
Dear Tarun Thank you for your complimenting review of your stay with us at Copthorne Hotel Dubai. We are delighted to read all your compliments. We are glad that our associates took care of your needs all throughout your stay. We will convey your positive feedback to the team. We certainly look forward to welcoming you back during your next visit to Dubai. Sincerely yours, TOHAMY GAD, Front Office Manager
Show more
Copthorne Hotel Dubai
2,8
Mariam fra Kuwait
Familie med store børn
Superior Dobbelt med byudsigt
Boede 1 nat i april 2018
Acceptabel”
Bad hotel so old noise all over the hotel
Anmeldt 17 april 2018
Dear Mariam Thank you for taking the time to write to us. The constructive feedback from our valued guest such as yourself is always greatly appreciated. We do apologise for the shortfalls you have experienced in our service and it is unfortunate that we did not meet your expectations in certain areas. Sincerely yours, TOHAMY GAD, Front Office Manager
Besvaret 15 maj 2018
Copthorne Hotel Dubai
10,0
Mary fra Forenede Arabiske Emirater
Gruppe
Deluxe 1 Bedroom Suite City View
Boede 1 nat i april 2018
# 1 choice in all of the hotels i have stayed at”
Hotel is so very good! service is fast everytime i call whatever i need! Even marites was so helpful in all of my needs! Hopefully I can stay again when I will come back in Dubai! 2 thumbs up!
Anmeldt 12 april 2018
Dear Mary Thank you for taking the time to share this review and for choosing to stay with us. I am delighted to hear that you generally enjoyed your stay and appreciate the level of service provided by our associates. I hope that we will have an opportunity to welcome you back and celebrate more occasions with you and your family again to Copthorne Dubai in the near future. Sincerely yours, TOHAMY GAD, Front Office Manager
Show more
Copthorne Hotel Dubai
10,0
Hamad fra Forenede Arabiske Emirater
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt med byudsigt
Boede 2 nætter i april 2018
Amazing service ”
My reservation was not confirmed the mistake was from Agoda, staff in front desk Micheal his the one who helped me to confirmed with Agoda as well as I would like to thank night or duty manager for his excellent customer services
Anmeldt 06 april 2018
Dear Hamad Thank you for your complimenting review of your stay with us at Copthorne Hotel Dubai. We are delighted to read all your compliments. We are glad that our associates took care of your needs all throughout your stay. We will convey your positive feedback to the team. We certainly look forward to welcoming you back during your next visit to Dubai. Sincerely yours, TOHAMY GAD, Front Office Manager
Show more
Copthorne Hotel Dubai
6,8
Mariam fra Kuwait
Familie med store børn
Superior-dobbeltværelse med søudsigt
Boede 2 nætter i januar 2018
Near metro and city center”
Nice location but less staff plus noise all over the place
Anmeldt 14 januar 2018
Dear Mariam , Thank you for the time you took to share with us your feedback. It is indeed our pleasure having you as our valued guest and we are delighted to know that you enjoyed your stay with us . We value your feedback, which will assist us to continuously drive in providing our guests with an excellent and treasured time experiences. We will be more than happy to welcome you again in the near future. Sincerely yours, TOHAMY GAD, Front Office Manager
Show more
Copthorne Hotel Dubai
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg