Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 15 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 4,0
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 5,3
Sortér efter

Jeffrey fra Canada
Par
Ocean Breeze Getaway - Min. 1 nat
Boede 3 nætter i december 2012
Amazing room and amazing view
great room size with all the amenities and great view
Just a short drive from Airlie beach, this lodge is absolutely beautiful. The staff we're very accommodating and the rooms we're a good size and very clean with a spectacular view of the Whitsunday Islands. We do recommend having a car because there really isn't a bus service that goes all the way to the lodge. But the location of the lodge is great if you are looking for a place to relax and away from traffic noise. Would definitely stay here!!!!
Anmeldt 08 januar 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Karla fra Canada
Par
Million Dollar Studio - Min. 1 nat
Boede 1 nat i september 2012
Nice place, nice people
Good location close to Shute Harbour, Balcony, great view, nice people
We chose this location to be close to the boats leaving Shute Harbour and it was great from that respect but be prepared to walk down hill to get to the harbour or bus into town (although the proprietors both gave us rides on two separate occasions so it worked out for us!). Really nice rooms, a quiet secluded spot. Very nice people, family run. Room was very nice with a beautiful balcony.
Anmeldt 27 september 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Achim fra Tyskland
Par
Ocean Breeze Getaway - Min. 1 nat
Boede 3 nætter i januar 2015
Enttäuschung
Lage, Lage, Lage
Es war dreckig Es hat fürchterlich gesunken 100€/Nacht waren eindeutig zu viel. Die Zimmer Qualität hat eher einem hostel geglichen. Wir hatten und deutlich mehr erwartet und sind auch schob früher abgereist. Der Besitzer hat sich nicht einmal für unsere Gründe interessiert - was selbst schon bezeichnend ist.
Anmeldt 11 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Philip fra Schweiz
Par
Ocean Breeze Getaway - Min. 1 nat
Boede 2 nætter i august 2013
Petit coin calme avec propriétaire attentif
Vue sur l'océan, proximité des palages sauvages. calme
Nous avons bien été accueilli pas le propriétaire qui habite sur la place. C'est un joli B&B qui à environ une dizaine de chambres qui donne face à l'océan. La chambre (studio) était grande avec une belle cuisne et salle de bains. Il y a joli balcon pour des petits déjeuners romantiques. C'est calme est un bon endroit pour se reposer. Il y a pas de plage directment à l'hôtel. Il faut marcher environ 20 minitues pour arriver sur une plage de sable qui est bien "protégée des touristes de masse. Il n'y a pas de restaurant mais on peut commander le soir avant si on veut par exemple un petit déjeuner. Par contre, il faut savoir que c'est à environ 15 mintues en voiture de Airlie Beach ou vous avez toute l'activité noturne et ainsi les départs pour les excursions malgré le port tout proche à Shute Harbor qui est pas bien déservi pour les touristes.
Anmeldt 28 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

qiang fra Kina
Familie med store børn
Million Dollar Studio - Min. 1 nat
Boede 3 nætter i august 2013
无敌海景,如住画中
入住便捷,环境优美,待客友善
虽然入住时找房间具体地址费了点周折,但这里无敌的海景让人惊叹,像是世外桃源,晚上夜空繁星点点,让人留连忘返
Anmeldt 19 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: