Fantastisk 8,6
baseret på 110 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 110 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 9,0
  • Beliggenhed 9,4
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

kylie fra Australien
Par
Suite med spa
Boede 3 nætter i januar 2016
Fantastic Getaway
Peter & I had the best time at Coral Sea Resort Airlea Beach.....The views from our apartment were amazing....Food,Staff,Location could not complain at all....we will diffidently be back and let our family and friend know that this is the place to stay...The only recommendation for the Coral Sea Resort would be an up dated renovation as the views and location are just priceless...Kylie & Peter Stephens
Anmeldt 29 januar 2016

Andrew fra Thailand
Forretningsrejsende
Værelse med udsigt til haven
Boede 2 nætter i januar 2016
Perfect Location
Fantastic pool & bar area, perfect location
Very good
Anmeldt 17 januar 2016

Suzanne fra Storbritannien
Familie med store børn
Coral Suite med spa
Boede 3 nætter i december 2015
Christmas break
The staff location and the pool
The continental breakfast was awful for what we paid we would have expected more the coffee nachine was terrible and so was the selection
Anmeldt 28 december 2015

Dawn fra Mauritius
Par
Suite med spa
Boede 5 nætter i december 2015
Great location
Location, view, tropical fruits
Relaxation only 5 minutes away from town
Anmeldt 25 december 2015

WANG fra Kina
Familie med små børn
Suite med spa
Boede 1 nat i december 2015
Lovely view
Great view, close to town, have basic kitchen utensils
This hotel got fantastic view not only from room also from pool side and breakfast place. A short 10 mins walk to places to eat and a supermarket. Room has a jacuzzi bath, which is a bonus for us. Downside, breakfast is very very basic, toast and croissants, tea and coffee. Fresh fruits all turned bad,( sour smell and taste), canned fruit seems fine. You can order cooked breakfast like pancakes on extra cost. One thing I can't stand is the 10am check out. It didn't give guests any time to finish packing after breakfast, it was so rush I the morning, almost gave me a heart attact.
Anmeldt 23 december 2015

Vikki-Lee fra Australien
Forretningsrejsende
Suite med spa
Boede 2 nætter i december 2015
Beautiful
Location, Staff, Pool
Absolutely wonderful :-)
Anmeldt 19 december 2015

Hazel fra Australien
Par
Coral Suite med spa
Boede 4 nætter i november 2015
Honeymoon heaven
Views, location & value for money
Fantastic our room was beautiful With amazing views
Anmeldt 22 november 2015

NADIA fra Australien
Par
Værelse med udsigt til haven
Boede 3 nætter i november 2015
It's A Keeper !
Location, location,location
Great place to relax and unwind. Excellent customer service. Rooms clean and practical.The location of the Coral Sea Resort is amazing, overlooking the stunning Whitsundays. It's also only a 5 to 7 minute walk to town.Highly recommend !
Anmeldt 12 november 2015

Wayne fra Australien
Rejsende alene
Værelse med udsigt til haven
Boede 1 nat i september 2015
Lovely location and view
View,location and food
Too short!
Anmeldt 11 september 2015

KC fra Canada
Par
Værelse med havudsigt
Boede 2 nætter i august 2015
It is abnormally that the check-out time is at 10
the view only
Actually the hotel is good , however the breakfast is bad and the early morning check-out time is awesome.
Anmeldt 21 august 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: