2015
Fantastisk 8,3
baseret på 2375 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2375 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Maria fra Filippinerne
Rejsende alene
Villa ud til havet med privat swimmingpool
Boede 1 nat i juni 2015
Overrated
Great service from staff. Food is okay. The beach was a disappointment as I found a plastic nag thrown at sea. I got the villa with private pool/beach front for 21k++ php not value for money
All in all it was still a fantastic time spent quietly on a private villa.
Anmeldt 04 juni 2015

Amy fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2015
Resort Feel
nice facilities, good service, nice staff
Excellent!
Anmeldt 03 juni 2015

Vivian fra Brasilien
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 4 nætter i december 2014
We love this hotel!!!
Beautiful garden, great food, friendly staff
It was our second stay at Crimson. We loved it once again, so we are looking forward to a third stay. Beautiful property, very romantic, great entertainment, amazing pool, delicious food...
Anmeldt 02 juni 2015

John fra Filippinerne
Familie med små børn
Villa med egen swimmingpool og udsigt til havet
Boede 2 nætter i august 2014
Villa is nice and cozy for the family
Villa and swimming pool is cool. The beach sucks!
Villa and swimming pool is cool. The beach sucks!
Anmeldt 01 juni 2015

Thanh fra Frankrig
Rejsende alene
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i maj 2015
Great stay at Crimson during a weekend end of May
Location, service and overall comfort
Anmeldt 01 juni 2015

Simon fra Australien
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2015
5 star
Room, pool, relax
Awesome 2nd time stayed there would do it again, just sit back relax enjoy, enjoy life, enjoy the hotel. Would bring the kids there for sure.
Anmeldt 27 maj 2015

Tracey fra Australien
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2015
Awesome service
Staff, pool and gym
I felt it was too far away from restaurants, so had to eat in hotel & expensive Service was excellent Needs to be far more lounges with the amount of people However a great resort if you just want to relax
Anmeldt 21 maj 2015

Katrina fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i maj 2015
paradise
staff, service, place
Amazing
Anmeldt 21 maj 2015

ma fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i maj 2015
wonderful stay
staff. room. pool
it was great. we had so much fun. the staff are very friendly and accommodating. beautiful view and lovely beach set up. spacious room and nice infinity pool. enjoyed the resort activities.
Anmeldt 20 maj 2015

hyojung fra Sydkorea
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 3 nætter i juni 2014
it's nice place
facility, staff, view
Anmeldt 19 maj 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: