2015
Fantastisk 8,3
baseret på 2375 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2375 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Service 8,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Andrew fra Storbritannien
Familie med små børn
Villa ud til havet med privat swimmingpool
Boede 4 nætter i januar 2015
Fantastic resort hotel
Beautifully designed. Amazing staff and wonderful facilities.
Perfect. Will return again.
Anmeldt 15 januar 2015

Wang fra Kina
Forretningsrejsende
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i januar 2015
not qualified for the 5 star
not good enough , especially the public area . small swimming pool . not good service .
Anmeldt 13 januar 2015

Bernadete fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2015
We enjoyed our stay.
1) The area is quiet, a great place to stay for relaxation. Clean and great landscapes. 2) Friendly staffs. 3) Great activities.
Its a quiet place. Its a good place to relax. My kids liked the place. They enjoyed the activities, everyday. I'm happy that they enjoyed the food too. Tho, they haven't enjoyed much on the beach area cause the shore was too short. I liked the buffet but didn't enjoyed that much. As I've been dining a lot to 5 star hotels, for me the price was expensive, and lil choices of foods and desserts. I liked the Azure club, a great place to dine and great food. Thumbs up. The staffs are really friendly. They got a rate of 10 out of 10 for that.
Anmeldt 12 januar 2015

Yong fra Sydkorea
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i december 2014
Not Bad
Beach, Staff Performance, Location
THe hotel is aged - will need a major renovation
Anmeldt 10 januar 2015

Dajung fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i december 2013
Nice service
Good Servie, breakfast buffet, location
Good Servie, breakfast buffet, location
Anmeldt 10 januar 2015

ODD fra Norge
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 5 nætter i december 2014
Nice
food, cleanliness, nice staff
over all stay was ok.. But the location of the resort is a little bit far from mall... We stay her for 5 days with my wife we are bored because nothing else to do
Anmeldt 06 januar 2015

Ana fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2015
A great way to start th year!!!
1) The staff were very helpful & accmmodating (upgraing our rooms as well) 2) The facilities were great especilly for the kids, 3) Excellent location!!!
We had a great time in our short stay!!!
Anmeldt 06 januar 2015

Corazon fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 4 nætter i december 2014
a good place to relax
the staff excellent. the bar site is beautiful. a good place to spend a relaxing time.
we enjoyed our stay at Crimson. the staff very cordial & helpful. the place beautiful.
Anmeldt 06 januar 2015

Theresa fra New Zealand
Familie med store børn
Villa med egen pool
Boede 2 nætter i december 2014
Amazing!
Service is amazing
stayed in a pool villa
Anmeldt 05 januar 2015

Arto fra Finland
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i december 2013
Good facilities
Facilities, pool, staff
Anmeldt 04 januar 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: