2015
Fantastisk 8,3
baseret på 2375 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2375 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Service 8,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

SIOBHAN fra Irland
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2014
Just lovely
Grace at the new bar, beach cinema , the live music
So relaxing and enjoyable. lots of families with young children but that didn't bother us. Shame that the aquarobics isn't quite up to scratch and the power walk sessions were not guided and we were told to just do laps. A fantastic break!
Anmeldt 06 november 2014

vladimir fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Villa ud til havet med privat swimmingpool
Boede 2 nætter i april 2014
An alternative resort
Nice private beach comfortable villas and staff
great!
Anmeldt 05 november 2014

Roderick fra Australien
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 4 nætter i oktober 2014
My first but not last time at Crimson Resort Cebu
Staff, Location, Features
Fantastic! The changes done over the last 12 months have turned this resort into one of the best places to stay in Philippines. Everything was above my expectations and the staff were extremely friendly and helpful. The Chef Godfrey Laforteza is doing a superb job at raising the bar with his modern international take on the local food, so I look forward to coming back and enjoying all the great aspects of Crimson Resort Cebu!
Anmeldt 04 november 2014

CHORONG fra Sydkorea
Familie med små børn
Deluxe Garden værelse
Boede 4 nætter i december 2013
i love there
pool, room condition, service, food. .
Crimson is excellent I love it there Very very good
Anmeldt 04 november 2014

Karmine fra Filippinerne
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i februar 2014
very few people, good food, great room
room, service, ambience
One of the best resorts, not so big but very peaceful and quiet
Anmeldt 04 november 2014

Lena fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2014
Awesome Stay
Friendly Staff, Great Environment & Beautiful Beach
It was an awesome stay with the service of Crimson! Highly recommended!
Anmeldt 04 november 2014

Minerva fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i oktober 2014
Relaxing
Activities , staffs and rooms
Staffs are friendly , lots of activities for kids and adults , rooms are nice and comfort room is big
Anmeldt 02 november 2014

Heinrich fra Schweiz
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i oktober 2014
Very good to relax in this Hotel
Food, pool, beach
I feel very well at my short time, but next time i stay longer!
Anmeldt 02 november 2014

Charles fra USA
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i oktober 2014
One night only
The food the bed and the beach
It was a very short stay but we liked it a lot. It was quite expensive though so I doubt i will ever return
Anmeldt 02 november 2014

Therese fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i oktober 2014
fun stay at crimson
staff performance, amenities, nice room
i just stayed on this resort for one night with my family. front desk staff were accommodating. i requested for an extra bed because my 7 year old son won't fit in our king size bed & they gave it for free. i enjoyed my stay here my kids love the swimming pool & their playground.
Anmeldt 30 oktober 2014


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: