2015
Fantastisk 8,3
baseret på 2376 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2376 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Service 8,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Vicente fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i april 2016
Excellent and lovely stay
We had a great stay in the hotel. The food was sumptuous, the staff are hospitable and accomodating. Indeed it was lovely resort
Anmeldt 02 maj 2016

oliver fra Tyskland
Par
Deluxe
Boede 1 nat i april 2016
Not 5 star service
Check in not right room. All over staff not well trained. Not 5 star.
Anmeldt 01 maj 2016

Sharon fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe Garden
Boede 2 nætter i april 2016
Good resort for the family
Good resort for the family as they have activities for kids. And the beach is also beautiful.
Anmeldt 30 april 2016

Anthony fra Australien
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i april 2016
Ridiculous expensive 120 peso water
I stayed here many times but not recent, the ocean swimming area much smaller and no fish like before , i paid here on agoda with breakfast included and then they wanted to charge us 2500 peso for breakfast, once showing them that i had paid on the app and they saw i had paid for breakfast package they still wouldn't honor it
Anmeldt 29 april 2016

Hwisun fra Sydkorea
Gruppe
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i april 2016
Great
Goooood
Anmeldt 28 april 2016

Michael fra Canada
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 4 nætter i april 2016
Everything was great about the Crimson Resort. But
We'll be back, for sure!
Anmeldt 25 april 2016

Brendan fra Irland
Familie med små børn
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i april 2016
Good food and great staff
Value for the money
Anmeldt 25 april 2016

yeh fra Taiwan
Par
Villa ud til havet med privat swimmingpool
Boede 2 nætter i april 2016
Pretty nice villa.
Pretty nice villa but little bit expensive.
Anmeldt 24 april 2016

DongHwan fra Sydkorea
Par
Villa med egen pool
Boede 1 nat i april 2016
Kind staffs, small pool, poor coffee and breakfast except Tempo
Me and my husband stayed in pool villa. Staffs were very kind but the private pool was too small so we rarely used it. We hated breakfast in the main restaurant but the special treat for the villa guests - free drinks and snaks and breakfast at Tempo was so good and it has totally changed our opinion on the Crimson Resort. We had a good time in general but I'm not sure if I'd come again to either villa or delux room.
Anmeldt 24 april 2016

Michael fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i marts 2016
a bit disappointed for the price we paid
I expected too much of Crimson. First, the location is far from anything else. It is not easy to get a taxi from this place. Second, requesting anything from the front desk takes forever. I personally called six times just to get what we needed. Third, the buffet is overpriced with only limited options available. lastly, it is a long walk from your suite to the pools. Would not stay here again while in Cebu.
Anmeldt 13 april 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: