2015
Fantastisk 8,3
baseret på 2378 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2378 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Chane fra USA
Rejsende alene
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i februar 2014
Overpriced resort for ignorant tourists.
staff, clean rooms, food
Everything was over-priced. A small bag of laundry cost me $100 USD.
Anmeldt 22 februar 2014

Mark fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2014
"perfect for couples!
"good breakfast, firendly staff, and clean room
It was our valentine's weekend. Me and my wife enjoyed every part of our stay in the resort. What we liked most was that the resort had an anticipated mass for catholics because the city was a little bit far.
Anmeldt 20 februar 2014

Vicente fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2013
Very relaxing
Swimming pool, food and friendly staff
Very relaxing and friendly staff. Nice swimming pool and great breakfast. Fast check-in and check-out.
Anmeldt 19 februar 2014

Luo fra Kina
Rejsende alene
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i februar 2014
Restaurants are crowded
Beach, swimming pool and garden
Anmeldt 18 februar 2014

Gregory fra USA
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i februar 2014
Very nice
location, beach sceanery
Anmeldt 17 februar 2014

Maria fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2014
very friendly and accommodating staff
staff food beach
the staff were great 24hrs service buffet breakfast has a lot of variety the place offers an amazing view of the beach totally relaxing and vacation worthy the swimming pools are also great you should try out their spa service
Anmeldt 11 februar 2014

nancy fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2014
it was a great sinulog vacation. the kids enjoyed
hospitality, politeness, very nice service
it was a relaxing overnight at crimson. nice place, comfortable room and friendly staff
Anmeldt 11 februar 2014

ed fra Australien
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i december 2013
Perfect Five Star Hotel!!!
perfect nice and amazing room. perfect C.R...and Good Services ...very nice pool and Beach!!!
Me and my Fiance was really enjoyed In Crimson...we done snorkeling..we meet Memo too . Hehehehe!,the Best!!!
Anmeldt 09 februar 2014

Stephen fra Australien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 3 nætter i februar 2014
Very relaxing place to stay . Very nice rooms and
Rooms, Pool and right on the ocean
Very enjoyable. Needed a relaxing break and we found a very nice place to do it. We wouldn't hesitate to stay here again.
Anmeldt 08 februar 2014

steve fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2014
Just go! do yourself a favor.
happy hour and coconut by the beach.
the resort was new and well kept. Service staff from concierge to the lifeguards are top notch. great and convenient getaway.
Anmeldt 08 februar 2014


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: