2015
Fantastisk 8,3
baseret på 2375 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2376 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Sang fra Sydkorea
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i maj 2013
Recommendable resort.
Room, bathroom, friendly staff
Fully satisfied except breakfast Breakfast is too expensive and staff was not so good. I don't remember the name supervisor, woman. Except that bad service,mostly perfect.
Anmeldt 13 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Steven fra USA
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 3 nætter i maj 2013
Total Perfection
Incredible service, romantic setting, wonderful room
Really excellent, we loved it and would come back again!
Anmeldt 13 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma fra Filippinerne
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 3 nætter i april 2013
pleasant
beautiful rooms and bathrooms, had the best burger in town, great staff
Anmeldt 12 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Warren fra Filippinerne
Familie med små børn
Villa ud til havet med privat swimmingpool
Boede 2 nætter i maj 2013
Relaxing
Service, scenery, new or well maintained facilities.
It was very good. I wish that the beach was less rocky and the TV, though big, could have had a better pixel count. Internet was consistent all over the hotel. I wish they had more sashimi options in their menu. Breakfast and Lunch were good value for a hotel of this stature, butter you are better off ordering from the menu for dinner as the buffet at night is way too price for what they serve. The best quality of the hotel is their service, which I must say is probably the best that I've encountered in numerous trips locally and abroad.
Anmeldt 12 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JUAN fra Peru
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 3 nætter i maj 2013
Best hotel we have ever stayed!
Great service, Great place, Great food.
Our stay at the Crimson Resort and Spa was perfect. The staff was very nice and helpful with us. Our room was perfect: well located, modern, big, clean, fast internet among others. The hotel was nice with nice pools, great restaurants, great beach and nice staff. We totally recommend this hotel.
Anmeldt 10 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joel fra USA
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i april 2013
Poor
Close to the beach
Horrible stay. Bathroom door did not shut properly thus the water leaked onto the floor. Room 521 was way too far, we had to take a golf cart to get to the front desk. WIFI did not work anywhere, not even at the front desk. Cost of food was way too expensive. We will not be back. The hotel showcased villas, which we do not prefer.
Anmeldt 08 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shella fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2013
A waterfront resort
beach, water activities, white sands
A comfortable, spacious hotel overlooking beach. They have a safe, sandy beach for swimming, a gradual incline into the water, separate swim and water ski floats.
Anmeldt 07 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MINA fra Japan
Par
Villa med egen swimmingpool og udsigt til havet
Boede 3 nætter i april 2013
Special
activity is very fun
Very nice!!Ocean view private pool villa is very romantic...sunrise,sunset,sky,moon,sunshine,sea....
Anmeldt 05 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jin fra Sydkorea
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2013
Crimson Resort and Spa
Quiet. Kind staffs. Nice beach
A little bit expensive. Not that big enough for swimming. The pool for adult is only one! The ocean view is good. Snorkling is good. But location is not convenient. Hotel vehicle was too expensive. They dont have other way to go outside. Have to wait more than 30min for a taxi.
Anmeldt 05 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

anthony fra Australien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i december 2012
enjoyable relaxing stay
pools breakfast good staff
Anmeldt 03 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: