2015
Fantastisk 8,3
baseret på 2373 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2373 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Samuel fra Filippinerne
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 3 nætter i april 2013
We had so much fun.
Good staff, nice room overall good nice hotel
Anmeldt 23 april 2013

Ruth fra Filippinerne
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i april 2013
Just Great :-)
The very best thing was the price Agoda gave me which afforded me to be upgraded to a villa with a private pool at such a very unexpected but most welcomed price.
Anmeldt 22 april 2013

Thomas fra USA
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 4 nætter i april 2013
Great stay over priced
Gardens, Pool, Staff
It was a good stay however we felt a little trapped. The food was over priced and not as represented on the menu. The transportation to and from the resort was a little pricy and slow.
Anmeldt 20 april 2013

Hyunah fra Sydkorea
Familie med store børn
Deluxe Garden værelse
Boede 3 nætter i april 2013
Awesome and relaxing stay with friendly staffs
Clean, kind staff, awesome fruit shake
It was great. The staffs were so friendly and attentive. Food was good too. I hoped to have a laid back vacation and crimson resort was the perfect choice. Unfortunately my mum got sick one night, so we had to call the doctor. After IV, resort nurses took care of her and visit us every few hours to follow up. I really appereciate that. I would like to recommend the resort to my friends.
Anmeldt 19 april 2013

Jeff fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i marts 2013
Superb
The best staff ever, nice surroundings, very relaxing atmosphere
One of the best, staff are very friendly and accomodating. Place is very private and good for relaxation.
Anmeldt 18 april 2013

SEWOON fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i december 2012
Awesome memory in Cebu
e pools were great for kids, breakfast buffet was good, helpful and friendly staff
Anmeldt 18 april 2013

Martin fra Australien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i april 2013
it was good and comfortable
the food and the swimming pool all else needs attention
Anmeldt 18 april 2013

Russell fra Filippinerne
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i april 2013
Resort is excellent. 5 star is quite underrated.
View, Service, Ambience
Anmeldt 17 april 2013

BERNADETTE fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 3 nætter i april 2013
Good for families with young children.
babysitting service, attentive staff, cleanliness
I liked Crimson a lot! It has good babysitting service which gives parents time to have quiet meals. : ) Rooms and amenities are great, the staff are all nice and helpful. Good wifi signal around the resort. They have 'fun' activities for both kids and adults (snorkeling, sailing camp, WATER ZUMBA). Its pools are kid-friendly, their beach not so much. But food is on the expensive side, and any department you phone for service will take forever to answer.
Anmeldt 17 april 2013

JUNGNAM fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i april 2013
Good!!!
clean, nice swimming pool, calm
really clean, i was suprised when I entered bath room. it is really clean.
Anmeldt 16 april 2013


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: