2015
Fantastisk 8,3
baseret på 2373 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2373 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Ysabel fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2016
Service
My daughter left her school ID at the resort and they were able to send it to the city hotel! Great!
Anmeldt 01 august 2016

HAERANG fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i juli 2016
Good
good resort
Anmeldt 14 juli 2016

JAYEON fra Sydkorea
Familie med små børn
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i juli 2015
Very nice
Clean room Good breakfast Nice swimming pool Fun activities Friendly staff Everything was great I'd like to stay again
Anmeldt 12 juli 2016

Michael fra Australien
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Ok but not great
The resort is fairly nice, but too small. The beach area in particular is tiny. The food in the main restaurant is pretty grim, ordering breakfast off the menu was a terrible mistake. The outside restaurant is an improvement, but not during the day because of flies. We left for the Shangri-la - in every respect an improvement on Crimson.
Anmeldt 09 juli 2016

Anamaria fra USA
Gruppe
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Overall fake luxury
The standard rooms are run down (Garden View Rooms), we found stains on the bedding, service was slow, in room dining menu limited and person on the phone was constantly unsure of what they had and didn't have, seemed to run out of things often whether at beach bar or in the room, food outside the breakfast buffet was so so, and the pool was too chlorinated and lacked proper live filtering to keep the water feeling clean. Their spa treatments esp. the Traditional Hilon massage was very good, however.
Anmeldt 04 juli 2016

Manuel fra Filippinerne
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Our 15th Wedding Anniversary @ Crimson
Nice place, very accomodating staff, clean room, great food and we had a very wonderful experience staying in Crimson...
Anmeldt 30 juni 2016

Hye fra Sydkorea
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i juni 2016
so so
so so
Anmeldt 29 juni 2016

Christopher fra Filippinerne
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
G
G
Anmeldt 26 juni 2016

Yu-Hsun fra Taiwan
Par
Deluxe Garden værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Nice experience which makes us spend all day there and super relaxing!!!
As title
Anmeldt 24 juni 2016

Cade fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe Garden værelse
Boede 3 nætter i juni 2016
Spacious rooms and good value
Room was spacious but a little old. Due for renovation. Beach was pretty rocky. Young kids should put on beach shoes in case they get cut in the water. Beach was beautiful. Good food but outdoor dining was annoying with flies bugging us in numbers.
Anmeldt 21 juni 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: