Reservér nu: D Valley Inn

Bedømmelse
Baseret på 50 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
5,2

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (50)
5,2
Bedømmelse
Baseret på 50 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring4,2
Faciliteter4,1
Beliggenhed6,2
Værelseskomfort og kvalitet5,3
Service5,4
Værdi for pengene5,3
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
Français
繁體中文 (香港)
mere
Værelsestype
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Deluxe Værelse med king-size seng
Deluxe Suite
Sortér efter
Viser 45 verificerede gæsteanmeldelser
5,3
Lau fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Suite
Boede 1 nat i september 2013
No many choices in Kuala Lipis”
Price, location
Anmeldt 23 september 2013
5,0
LEONG fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i august 2013
Into something natural a town of swift birds”
Viewing swifts returning to their nests, hilly areas all around, and viewing of a dirty river
Anmeldt 01 september 2013
7,7
Rigtig godt
salleh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2013
A good quite place”
Nice and delicious food. you can go to the nearby restaurants for your lunch/dinner. This hotel also very near to city centre.
Anmeldt 18 juni 2013
7,3
Rigtig godt
ABDUL fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng
Boede 1 nat i maj 2013
not so good”
the food price at the restaurant is so cheap and the taste is delicious
not so good. the water a bit dirty with brown color. no shower gel or soap provided in the bathroom. there is no kettle in the room to boil water. as i come with my family it's difficult to me to make a milk to my baby.
Anmeldt 29 maj 2013
2,0
ronald fra Australien
Par
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2013
uncomfortable and grim experience”
leaving the hotel
there were no staff, no toilet paper no service stray cats everywhere
Anmeldt 17 maj 2013
8,0
Fantastisk
TAI fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2013
The hotel breakfast although simple but nice.”
Near to railway station and town.
Anmeldt 29 april 2013
4,7
JAMES fra Storbritannien
Par
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2013
basic room but clean accommodation ”
close to train station close to town center
Hotel was basic but clean we only stayed a couple of days so suited purpose
Anmeldt 30 marts 2013
6,3
Godt
Mei fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng
Boede 1 nat i december 2012
Good stay”
Comfortable
good location, recommended, stayed here on the way to raub teacher school
Anmeldt 20 januar 2013
3,7
ROZELY fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2012
er.....last choice”
near the shoping complex , view quite ok.
hard to find place to dine, the car rental services and taxi very poor..may be to stay other place next time...the equipments in the room so poor.
Anmeldt 28 juni 2012
5,7
ABD fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Suite
Boede 1 nat i juni 2012
Hotel strategik dalam bandar ”
Berdekatan hutan hujan
Ruang bilik ok . Furnishing kurang menarik dan bau kulapok kurang sihat untuk penginapan
Anmeldt 13 juni 2012
9,0
Fremragende
Ani fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2012
One of the best place to stay in Kuala Lipis”
Neat n affordable
i have to say that there were not many hotels to be compared to in kuala lipis, but this is the best i've been to so far. the location is at the center of kuala lipis, easy to find and the workers are quite friendly. i have to say that agoda didnt provide contact number for this hotel, so it was quite frustrated to get hold of them. i was coming late, so i need to call them to inform that i was running late which was 1am in the morning. thankfully i found their number somewhere in the www...so i'm able to tell them that i was coming in late. since i was just staying for a night, not much to say about the location, but the room was okey and affordable for a one night stay. the breakfast was lovely, malay cuisine. if i have another business trip in kuala lipis, i'll definitely choose the same hotel.
Anmeldt 06 juni 2012
6,3
Godt
Henrik fra Sverige
Familie med små børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2012
Large rooms”
Friendly staff, pretty good breakfast
The hotel is fairly run down and needs a renovation on the common areas and the rooms. TV has only a single channel: HBO. Better like that particular one The breakfast was not bad though.
Anmeldt 09 februar 2012
4,3
Willibrordus fra Holland
Par
Deluxe Værelse med king-size seng
Boede 2 nætter i april 2014
Met een grote boog omheen”
locatie, plaats, omgeving
De liften waren kapot en zouden niet op korte termijn gerepareerd worden. We hadden een kamer op de derde verdieping met uitzicht IN het terrasrestaurant.Gelukkig was het personeel bereid de koffer naar boven te sjouwen (en ook weer naar beneden), Kamer erg gedateerd en sanitair gewoon vies en dat zal ik niet snel zeggen.Het ontbijt was teleurstellend. Om half tien alleen nog toast en boter en restjes rijst en bami.
Anmeldt 28 april 2014
5,3
olivier fra Frankrig
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng
Boede 1 nat i juli 2014
Insalubre mais pas cher avec clim et wifi”
Clim wifi tranquilité
Hotel parfait pour routard
Anmeldt 24 juli 2014
2,7
Yves fra Frankrig
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng
Boede 2 nætter i maj 2014
nul”
aucune
ville agreable . hötel a ne pas recommander.
Anmeldt 13 maj 2014
2,8
mohd fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng
Boede 1 nat i april 2017
bilik sangat teruk,bilik air sangat kotor ,tandas ada kesan najis..amat tidak berpuas hati.”
5minit selepas melihat bilik saya terus keluar mencari hotel lain...
Anmeldt 08 januar 2018
3,6
muhammad fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng
Boede 1 nat i januar 2017
X memuaskan”
Hotel lama. Pintu & lift rosak. Karpet buruk
Anmeldt 17 januar 2017
4,0
Liana fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Suite
Boede 3 nætter i marts 2016
- ”
Kurang selesa, keadaan hotel yg agak suram, terutama pada waktu malam..
Anmeldt 10 marts 2016
5,0
ZAMRI fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2014
hotel yang tidak selesa”
tiada yang terbaik
Tidak memuaskan
Anmeldt 12 september 2014
3,7
wan fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2014
hotel teruk, bilik di tingkat 4 tetapi lift rosak,”
hotel ini terlalu teruk
Hotel ini terlalu teruk, bilik berbau, lift rosak, parking susah.
Anmeldt 18 april 2014
5,3
isma fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng
Boede 1 nat i november 2012
Hotel sgt tidak sesuai untuk penginapan keluarga.”
Tiada yg menarik langsung
Karpet bilik berbau, lif yg rosak tidak dibaiki, hotel dlm keadaan uzur. Tempat parking juga amat kotor. Hotel ini perlu diselenggara dgn baik Dan tidak wajar didaftarkan dlm agoda.
Anmeldt 01 december 2012
5,0
HARLINA fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Suite
Boede 1 nat i juni 2012
Hotel kotor, karpet berbau dan tandas kotor”
Terletak di bandar Lipis
Ini adalah hotel yang paling teruk pernah saya tempah. Tidak berbaloi dengan bayaran yang dikenakan. Apabila masuk ke bilik, karpet berbau hapak. Cuma satu aircond shj yg berfungsi dan tidak ada remote aircond. Siaran TV bergantung pada 'main controller'. Tandas juga sangat kotor. Heather tidak berfungsi sepenuhnya dan sangat berbahaya membiarkan anak mandi tanpa pengawasan kerana air sekejap bertukar menjadi sejuk sekejap menjadi terlalu panas. Tidak ada hanger untuk menggantung baju.
Anmeldt 18 juni 2012
6,3
Godt
mohd fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2012
hotel agak ujur”
pemandangan di tepi hutan, menarik sangat
hotel ok, cuma dah lama tak dijaga dengan baik. kapet berbau mungkin tumpahan/limpahan hujan atau ada paip2 yang bocor. Lokasi yang menarik di tepi hutan, suasana damai dan tenang. Layanan ok, staf yang ok, makanan pagi ok.
Anmeldt 21 marts 2012
4,7
Hiu fra Hongkong
Gruppe
Deluxe Suite
Boede 1 nat i august 2013
設施簡陋、早餐用具不清潔”
沒有
Anmeldt 13 juni 2014
5,0
Hiu fra Hongkong
Gruppe
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2013
設施比較簡陋、早餐用具不清潔”
沒有
Anmeldt 13 juni 2014