Godt 7,1
baseret på 1362 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 1362 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Personalet 7,3
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Giselle fra Storbritannien
Rejsende alene
Chalet
Boede 1 nat i september 2016
Pure Luxury
I stayed in the chalet room which is located pretty much on the beach. The room was spotless, and exactly like the picture. Super comfy bed, room service till 11pm, lovely shower/bathtub... The only bad thing I could say is that I did not stay longer!
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

tan fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2016
Beautiful Beach
Beautiful Beach, Clean room
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joyce fra Malaysia
Gruppe
Superior tæt på pool
Boede 1 nat i september 2016
basically okay
Too much rocks at the seaside, and late cleaning of the room causing us only manage to stay inside our room about 4pm yet need to check out before 12pm which it's being quite unfair for us when we manage to arrive earlier before for check in.
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ALIN fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med bakkeudsigt
Boede 1 nat i september 2016
It was very nice and fun stay in damai beach. I'm planning to visit the destination end of this year
We are very happy.
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hong fra Malaysia
Par
Chalet
Boede 1 nat i september 2016
Nice
good n clear
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Malaysia
Gruppe
Chalet
Boede 1 nat i september 2016
Nice place and will go again.
Improvement in hotel breakfast.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ahmad fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med bakkeudsigt
Boede 1 nat i september 2016
good staff. good location. free room upgrade.
we got free room upgrade because the room we requested not available. more space and bigger toilet. only got a bit of dust in the room. room not smelly.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHONG fra Malaysia
Par
Chalet
Boede 1 nat i september 2016
Chalet need re-new
Overall is a good hotel but the chalet is look old, paint job in and out is seriously needed.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wellson fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i september 2016
Excellent
Nice view
Anmeldt 18 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chin fra Malaysia
Familie med små børn
Superior tæt på pool
Boede 1 nat i september 2016
So far so good
A good place to relax but not for good seaview
Anmeldt 18 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: