Rigtig godt 7,1
baseret på 1364 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1364 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Service 7,3
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

cheong fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med bakkeudsigt
Boede 1 nat i september 2016
great swimming pool
great swimming pool, good breakfast, beautiful resort, nice sunset view room rundown with dust, wifi not working, the cook who serve the egg with no manners.
Anmeldt 27 september 2016

PEI fra Malaysia
Familie med små børn
Hilltop - Bidayuh Baruk-suite
Boede 1 nat i september 2016
Place is very nice, i like is.
Good
Anmeldt 26 september 2016

Jastina fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2016
Nice stay
Serene and Cosy. Room is spacious. Location is great with the beach and mountains. Value for money.
Anmeldt 26 september 2016

Phua fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i september 2016
Should really start upgrading
Location is superb, we simply love the location and the scenery. Enjoyed ourselves at the beach. Too bad the resort has showed it's age a lot. It's really time to really refurbish the place. Staff is friendly.
Anmeldt 23 september 2016

jasmine fra Malaysia
Familie med små børn
Superior tæt på pool
Boede 1 nat i juni 2016
family holiday
enjoy
Anmeldt 22 september 2016

Giselle fra Storbritannien
Rejsende alene
Chalet
Boede 1 nat i september 2016
Pure Luxury
I stayed in the chalet room which is located pretty much on the beach. The room was spotless, and exactly like the picture. Super comfy bed, room service till 11pm, lovely shower/bathtub... The only bad thing I could say is that I did not stay longer!
Anmeldt 21 september 2016

tan fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2016
Beautiful Beach
Beautiful Beach, Clean room
Anmeldt 21 september 2016

Joyce fra Malaysia
Gruppe
Superior tæt på pool
Boede 1 nat i september 2016
basically okay
Too much rocks at the seaside, and late cleaning of the room causing us only manage to stay inside our room about 4pm yet need to check out before 12pm which it's being quite unfair for us when we manage to arrive earlier before for check in.
Anmeldt 21 september 2016

ALIN fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med bakkeudsigt
Boede 1 nat i september 2016
It was very nice and fun stay in damai beach. I'm planning to visit the destination end of this year
We are very happy.
Anmeldt 20 september 2016

Hong fra Malaysia
Par
Chalet
Boede 1 nat i september 2016
Nice
good n clear
Anmeldt 19 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: