Dejligt 6,5
baseret på 1214 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 1214 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 5,1
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 6,7
  • Service 6,5
  • Værdi for pengene 6,1
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Lim fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Complain about room
Very dusty room. Shower cold water not functioning. Only got hot water shower. Complain about it but never come to service. Very terrible experience. My kid nose allergic because of the dusty room. The lobby to the room not clean. Dusty floor.
Anmeldt 02 juni 2016

Gek fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Overall is okay, swimming pool is quite dirty
Check in was a bit slow due to peak season. Overall facility was okay. Swimming pool was quite dirty.
Anmeldt 31 maj 2016

Amy fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Bad Experiece at Damai Puri !!!
Based on my 1night stay at Damai Puri resirt hotel,here are a few points which i am disappointed with; 1-Hotel room is old and rundown. 2-No Wi-Fi provided and limited telecommunication coverage inside hotel room. 3-Limited TV channels. 4-No tea bag and sugar provided. 5-Lack of maintenance of hotel facilities. 6-No breakfast provided 7-Expensive and price is unjustified. I hope the management can seriously ponder and make necessary improvements and upgrades needed to restore back its former best. Sincerly, Disappointed Customer
Anmeldt 30 maj 2016

Loh fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Rainforest
Boede 1 nat i juni 2015
relax trip
nice for relax and enjoy
Anmeldt 30 maj 2016

chiew fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og havudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Nice Beach view
It is suitable for natural and beach lover. Nice view from our room.
Anmeldt 24 maj 2016

JESSICA fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og havudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Compaint hotel
We stay there outside balcony dont have lamp,hair dryer cant on,relative also cant entry & bed got ant my baby face got bite by ant really disapponted this holiday at there.
Anmeldt 23 maj 2016

Amanda fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Disappointed
The pool was filthy, our room door was broken, the toilet wouldn't stop running, the air conditioning wasn't working. All in all a huge disappointment
Anmeldt 20 maj 2016

NUR fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
love the view
nature lovers haven. love the beach and mount santubong view
Anmeldt 16 maj 2016

KIM fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i maj 2016
Disappointing
Dirty Toilet, no SPA, no lounge, all said under maintenance. Give us the pancake which already become sour. With all this complaint I want to cancel the booking they said no refund. I'm still check out early as really can't stand it. Bad experience!
Anmeldt 12 maj 2016

muhammad fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og havudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Awesome location!
The resort was located strategically by Pantai Santubong which was a beautiful sight to wake up to everyday. The beach was clean & nice surrounded by majestic mountains & rainforest. There were 2 pools to enjoy & the room was spaceous. Recommended for families with children. But the downside was there's no buffet breakfast but u can order breakfast via room service.
Anmeldt 08 maj 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: