Dejligt 6,5
baseret på 1214 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 1214 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 5,1
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 6,7
  • Personalet 6,5
  • Værdi for pengene 6,1
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Valerene fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i marts 2016
Towel not clean, room got smell.
Staff friendly
Anmeldt 16 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ng fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i februar 2016
Relaxing vocation trip
Re commanded sea view room
Was having family trip on 1st - 3rd day of Chinese New Year. Overall is good stay but too bad they should have good maintenance on the lift, the lift is faulty but luckily their staff help to carry up our luggage cause we are stay at 3rd floor. The weather are very bad too so unable go near to the beach but the view is superb from the room. Still very recommended to stay at DAMAI PURI RESORT.
Anmeldt 10 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

vanessa fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i april 2015
Awesome sea view
Nice pool and seaview, friendly staff, relax enviroment
It is located in Damai beach, they have a private small beach, we can access to the rainforest resort. Nice sunrise and sunset view. Suitable for couple and guest like quiet resort. I am loving it and come back again.
Anmeldt 05 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LIM fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i januar 2016
Overated
it's beach front, quiet and suitable for those seeking tranquility, nature lovers haven
the resort is understaffed. therefore housekeeping is unsatisfactory, maintenance of facility is poor. it did not stood up to standard as a 4 star hotel. it is also too expensive as compared to the service and facilities offered. not worth the money spent. needs major upgrades.
Anmeldt 24 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hussaini fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Rainforest
Boede 2 nætter i januar 2016
terrible room,expensive
Resort need to improve. Room terrible, pool for children very dirty...... Really regret if possible i want my money back
Anmeldt 21 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rodney fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i februar 2016
Awful Stay
Run down, infested with insects, many fixtures not working and still charge a leg and a arm
Anmeldt 14 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

azizah fra Malaysia
Par
Junior-suite
Boede 2 nætter i februar 2016
a very unsatisfied stay!
beach, view and room junior suite
Its a very unsatisfied stay. Services not up to standard. Restaurant food not nice and the hotel maintanance is so poor. Will definetely not coming again!
Anmeldt 13 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

iyang fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i februar 2015
Poor of Cleanliness
View is Spectacular
Moderate
Anmeldt 12 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TRACY fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Rainforest
Boede 1 nat i december 2015
good
swimming pool
Good
Anmeldt 09 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Azlan fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i januar 2016
Pls renovate to provide toilet water hose
There was no toilet water hose and that is a big turn off for me personally. Other than that the hotel was great. Excellent beach and friendly staff. Only walking distance to Damai Sentral and Kg Budaya.
Anmeldt 02 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: