Dejligt 6,5
baseret på 1214 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 1214 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 5,1
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 6,7
  • Service 6,5
  • Værdi for pengene 6,1
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

HELEN fra Malaysia
Par
Deluxe Rainforest
Boede 1 nat i december 2015
If possible, choose other hotels
Not satisfied,especially on the cleanliness of the pools and the staff attitude.
Anmeldt 17 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Roland fra Malaysia
Gruppe
Junior-suite
Boede 1 nat i december 2015
Roland
Near beach, swimming pool, restaurant
Inside the room found a lot of hair and ants. Room is big and tidy but very old need to renovate. Performance staff not nice when talk need to improve behavior
Anmeldt 16 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Muhamad fra Malaysia
Familie med store børn
Junior-suite
Boede 1 nat i december 2015
Not OK
Very bad experience.
Anmeldt 14 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rony fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i december 2015
Dissapointed at all !!!!!
Beach ... mountain .... and ... Jungle
Really dissapointed ... staff was really not friendly ... check in time took so long .... breakfast was poor .NOT RECOMENDED AT ALL !!!
Anmeldt 14 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Helmi fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i december 2015
Damai Puri Resort and Spa
1. Near to beach. 2. Good swimming pool for kids. 3. Good for relaxing your mind.
Just want to complain about car parking facility. Need to walking 500m to parking lot and lobby. It ok if they provide a shuttle van to send you to parking lot. I need to walk during rain to pick up my car.
Anmeldt 08 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siew fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i maj 2015
Family trip
The room assigned was near to the pool which ease our grandmother, the room service was fast and we liked it.
I would say the stay was overall good except for the cleanliness of the room which has to be improved. There was sand all over the bed sheet and curtains look untidy.
Anmeldt 08 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yek fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i oktober 2013
Swimming pool view
Nice room
Room is nice but hard to find restaurant near by.
Anmeldt 07 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Roland fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i december 2015
Swimming Pool
1. Affordable food available nearby 2. Nice sea view 3. Clean rooms
The swimming pool is extremely dirty.
Anmeldt 07 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nik fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Rainforest
Boede 1 nat i december 2015
Need a major facelift
Beside the seaview
That will be my last stay at the hotel. The staff was not freindly, the place/rooms are old and battered, cleanliness were not kept, and surely not value for monney at all.
Anmeldt 06 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Elaine fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i november 2015
Na
Comfort, clean n sea view
Anmeldt 01 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: