Dejligt 6,5
baseret på 1214 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 1214 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 5,1
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 6,7
  • Personalet 6,5
  • Værdi for pengene 6,1
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Chen fra Brunei Darussalam
Familie med store børn
Deluxe Rainforest
Boede 1 nat i august 2015
Poor hotel
old hotel , all facilities run down .
Anmeldt 30 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ong fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i juli 2015
swimming
swimming swimming swimming
Anmeldt 29 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alfred fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2015
Overrated as 4 stars hotel
Air-Conds cool enough, have balcony and clean towel.
-No Internet access provided in the hotel room, only available at lobby. -Got many ants on the coffee table. -No points to ask for additional request during online booking at Agoda.com such as request for twin bed and large bed, request the hotel at highest floor. Because the staff said they have no receive instruction at their system about the said of extra request.
Anmeldt 27 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chee fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i september 2015
Great
Clean, tidy and comfort
Great
Anmeldt 27 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ming fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2015
Just getting worst every year.
1/. Nice Beach. 2/. Nice Location. 3/.......Nice Surrounding.
well... imagine, a 4 stories resort on a public holiday & the lift was out for 2 days.....etc.
Anmeldt 26 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wong fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Rainforest
Boede 1 nat i september 2015
simple family retreat
near to beach
spacious rooms, kids pool is lovely
Anmeldt 25 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Norazreen fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Rainforest
Boede 1 nat i september 2015
Very poor facilities
Friendly & helpful staff
Previously one of the best hotel in Kuching but now surprisingly the facilities was not well maintained. All i can say is my stay this round is not worth for my money. Old facilities, for examples: broken shower, smelly room, rusty fridge
Anmeldt 17 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Min fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2015
Disappointed
The beach, Can't think of anything else..
Anmeldt 17 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SUBASHINI fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2015
Getaway from the City!
Swimming Pool , Ocean View
It was a friends getaway from the city. The swimming pool is very inviting, however need to be cleaned. There were areas of moldy patches in the pool and the water has a greenish appearance. The parking facility near the hotel cost RM50/day. if u dont mind a walk up a hill, then parking is provided further down from the hotel lobby. Staff are somewhat friendly but not really forthcoming. However,one staff manage to recommend a good seafood place for dinner. The room was alright but the bathroom was very small and not brightly lit. Else than that, it was pleasant
Anmeldt 12 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dyg fra Malaysia
Familie med små børn
Junior-suite
Boede 1 nat i august 2015
nice place to stayed with family
cleanliness, nice places, comfortable
excellence
Anmeldt 09 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: