Dejligt 6,5
baseret på 1217 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 1214 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 5,1
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 6,7
  • Personalet 6,5
  • Værdi for pengene 6,1
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Min fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2015
Disappointed
The beach, Can't think of anything else..
Anmeldt 17 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SUBASHINI fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2015
Getaway from the City!
Swimming Pool , Ocean View
It was a friends getaway from the city. The swimming pool is very inviting, however need to be cleaned. There were areas of moldy patches in the pool and the water has a greenish appearance. The parking facility near the hotel cost RM50/day. if u dont mind a walk up a hill, then parking is provided further down from the hotel lobby. Staff are somewhat friendly but not really forthcoming. However,one staff manage to recommend a good seafood place for dinner. The room was alright but the bathroom was very small and not brightly lit. Else than that, it was pleasant
Anmeldt 12 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dyg fra Malaysia
Familie med små børn
Junior-suite
Boede 1 nat i august 2015
nice place to stayed with family
cleanliness, nice places, comfortable
excellence
Anmeldt 09 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chian fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i august 2015
Poor Cleanliness
Near to the beach, nice view.
The hotel room is dirty and smelly. Swimming pool is full of algae and not well maintained. Waited very long to be checked in.
Anmeldt 08 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SIVANESVARAN fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i juli 2015
Good beach
Pool, kid pool, beach
Good
Anmeldt 08 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SIEW fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i august 2015
Great
The sea view is nice
👍
Anmeldt 07 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

VOON fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i august 2015
Need upgrade more standard to become 4star hotel
beach,swimming pool,spa
Actually still ok,sugguest can upgrade more fun things to play...thanks!
Anmeldt 07 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Merziela fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Rainforest
Boede 1 nat i september 2015
Short trip
Kids pool, seaview n friendly service
Just fine but felt unfair due now they charge for extra towels n ironing service..
Anmeldt 07 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

James fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i august 2015
Would be better if....
The view, the view, and... i think just the view.
The stay was okay. Nothing too fancy. The room condition was bad. It might be elegant if it was back in 90's but all this while. it didn't get to change a lot. The food was rather expensive outside so ordering an in-room meal would still be preferable. The location is way away from the nearest township with minimal road signs to guide you there. Aside from the beach view from the room, it really doesn't have any other things to be proud of. P/S: Not to mention all the rubbish hidden underneath the beach walk pavement. It really spoils the mood in all occasions.
Anmeldt 30 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vernette fra Singapore
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i april 2015
Old and run down
None
I dont know what to say.. but I wont go back again if I have a choice. Was there for an event anyways.
Anmeldt 26 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: