Dejligt 6,5
baseret på 1214 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 1214 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 5,1
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 6,7
  • Personalet 6,5
  • Værdi for pengene 6,1
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

hoe fra Malaysia
Familie med små børn
Junior-suite
Boede 1 nat i februar 2016
Bad services
Very unhygienic food provided that some of my families member have food poisoning. Room is not clean & hotel area is not clean at all. A lot of facilities broke and unfixed.
Anmeldt 23 juli 2016

Nur fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
Great location
Love that it is very strategic, near damai central , right in front of cultural village. Facilities- great pool facing the beach but a bit cloudy? Beach is clean, not as happening, but nice getaway from kuching city.
Anmeldt 21 juli 2016

Alex fra Australien
Par
Deluxe Rainforest
Boede 2 nætter i juli 2016
Magical setting
Although the rooms may need a little freshening up here and there (slate-rust stains on concrete deck, minior mildew behind fixed light fittings), the location and facilities were second-to-none. The staff were all great - friendly, helpful and very accomodating - and the bar makes a great Long Island Iced Tea. Very quiet and relaxing - the pool is fantastic.
Anmeldt 19 juli 2016

Loretta fra Malaysia
Familie med små børn
Junior-suite
Boede 1 nat i juli 2016
Disfunction Lift
I was here the week before and am really dissapointed to find out that the lift are still not function. I bought a Junior suite and dissapointed to find out that our room is the one on the angled side of the building make space smaller. The pool is dirty and the breakfast at the cafe need to be upgrade. Nevertheless,the bellboy ease the difficulties for always easy on helping us especialy during check in and check out
Anmeldt 14 juli 2016

Lewi fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
Dirty room
Place is very beautiful but unfortunately doesn't maintenance well
Anmeldt 14 juli 2016

Wi fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
poorly maintained
lousy maintained resort with a beautiful scenery
Anmeldt 11 juli 2016

KONG fra Malaysia
Familie med små børn
Junior-suite
Boede 1 nat i juli 2016
THE SWIMMING POOL IS VERY DIRTY
NEVER COME AGAIN
Anmeldt 09 juli 2016

Kim fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i november 2015
relax with sea breeze
enjoyable trip at beach and peaceful stay
Anmeldt 08 juli 2016

TZU fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i december 2015
Clean Place
the room is clean
Anmeldt 24 juni 2016

TZU fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i april 2016
Clean Place
the room is clean
Anmeldt 23 juni 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: