Dejligt 6,5
baseret på 1214 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 1214 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 5,1
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 6,7
  • Personalet 6,5
  • Værdi for pengene 6,1
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

PEI fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2016
Not bad
Not bad
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

BOONGER fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2016
What a disappointment!
14 Sep 16 wasn't a high peak season, in fact business wasn't good when we visited the restaurant on 13 Sep 16 and was told that hotel with very low occupancy. We decided to book one night there for 14 Sep 16. We were given at the 2nd corner room of highest Level 4 at SPA Wing without lift facilities. It was a big challenge for us to move our luggage with young kid to Level 4. Thought that we booked for ocean view room, but was ended viewing the ugly trees.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Amelia fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Rainforest
Boede 1 nat i september 2016
we had fun!
Good service, checked in takes only 10 minutes, given sea-view, pool-view room, both my son enjoyed playing at the beach and at the swimming pool, good food also. should include breakfast in the package
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHE fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2016
no comment
No comment
Anmeldt 16 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HABIBAH fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2016
need refurbish
this hotel need refurbish.. all furniture quite old..
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Quek fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i september 2016
the hotel needs a major make over.
poorly maintained of the property.
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe-dobbelt- eller 2-personersværelse med udsigt over regnskoven
Boede 1 nat i september 2016
Near Sarawak Cultural Village
Old resort, room smells old too, towels are somewhat torn. I like the rain shower though. The bedroom is big with a balcony. This is a good place to stay if you want to visit the Sarawak Cultural Village. The restaurant food needs some improvement. We had our dinner and breakfast at their restaurant. My friend complained that the beef she ordered was not tender to eat. While the 40 ringgit breakfast buffet is not very impressive. There were not much proteins but at least there were eggs. We wished they had bacon hahaha... They do have chicken sausage but it's starchy, doesn't take like chicken meat at all.
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jolyn fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2016
No towel when check in. Reason: laundry yet ready even already 4pm. Whole room Plug cannot be use. Hv to call for maintenance. No light as bulb unchanged.
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joana fra Malaysia
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2016
worse check in service ever..
it took the staff almost 3 hours waiting for the room during check in. we missed our evening time to go to the beach. set your priority straight. i am 5 months pregnant and you make me waited for so long standing and sitting for 3 hours is just the worse ever.
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MOHAMAD fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i september 2016
Location
Location is perfect..mayb the management can considered a free wifi to every rooms
Anmeldt 11 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: