Reservér nu: Danang Center Hotel

Godt
Baseret på 238 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,3
/
10

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (238)Booking.com Anmeldelser (285)
6,3
/
10
Godt
Baseret på 238 anmeldelser
Hotellets stand/rengøring5,6
Faciliteter5,4
Beliggenhed7,3
Værelseskomfort og kvalitet8,0
Service6,5
Værdi for pengene6,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Alle sprog
Alle slags rejsende (238)
Alle værelsestyper
Viser 164 verificerede gæsteanmeldelser
7,6
Rigtig godt
Robert fra USA
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 5 nætter i december 2016
Very inexpensive and clean”
The hotel is located within walking distance to train station, but far from beach. Fantastic value. Very clean room with amenities and elevator. No window (a bit like incarceration, but balanced out by price)
Anmeldt 08 december 2016
4,0
Tran fra Vietnam
Gruppe
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i december 2016
Water proof, bad staff”
It's the rain season on Da Nang. We took 3 rooms and 2 of them have absorbing ceiling, so the floor was wet. In addition, the staff don't pay attention to their guest, they wanted us to checkout as soon as possible (before 12am) so impolite.
Anmeldt 06 december 2016
7,6
Rigtig godt
Thong fra Vietnam
Gruppe
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i juni 2016
Location”
Good
Anmeldt 11 november 2016
9,2
Fremragende
Xuan fra Vietnam
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i oktober 2016
Nice hotel”
Kinda near those famous bridges, nice staffs
Anmeldt 04 november 2016
3,6
Nguyen fra Vietnam
Gruppe
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2016
Very disapppointed!!!”
The dirty toilet will haunt us forever.
Anmeldt 22 oktober 2016
3,6
Nguyen fra Vietnam
Rejsende alene
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i juni 2016
Disaster!!!”
The toilet was dirty af.
Anmeldt 22 oktober 2016
7,6
Rigtig godt
Dac fra Vietnam
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i oktober 2016
Good enough”
Good place and price for touring or traveling !!!!
Anmeldt 19 oktober 2016
6,0
Chong fra Australien
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i september 2016
Ok for overnight to leave town next day”
As per title above
Anmeldt 15 september 2016
6,4
Godt
Vinh fra Vietnam
Gruppe
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i august 2016
Generally good”
Pros: - Good location if you don't intent to go to the beach often. - Good price. - Friendly staff. - Quiet. - Stable and free wifi. - Motorbikes for rent at low price. Cons: - Too many rooms with no window. - Don't replace used towels everyday.
Anmeldt 30 august 2016
5,6
Vanlaya fra Thailand
Gruppe
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2016
Great Location”
I Stay 2 nights in Da Nang. Hotel was Great Location but have smell and dirty room. Reception, poor communication.
Anmeldt 24 august 2016
3,6
Thuy fra Vietnam
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Very dirty room ”
The room was very dirty before i got into. The bathroom was even worse. They did not fill up the toilet paper when it was almost used up. No used towel collected :(
Anmeldt 16 august 2016
4,0
Seonmi fra Sydkorea
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Not good.”
The hairs were many in the room and bathroom. We stayed 4hour before flight time.
Anmeldt 24 juli 2016
8,8
Fantastisk
Hung fra Vietnam
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Good”
Reasonable price
Anmeldt 21 juli 2016
5,6
Minh fra Vietnam
Forretningsrejsende
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juli 2016
Not so happy”
During the stay, I could not access into the internet. The Receptionist always gives out the same answer, not a proper solution. I stayed offline all the time
Anmeldt 21 juli 2016
7,2
Rigtig godt
Kai-Hsin fra Taiwan
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Pleasant stay ”
Helpful stuff
Anmeldt 10 juli 2016
8,0
Fantastisk
Duong fra Vietnam
Familie med små børn
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2016
Good location”
Good location, facilities are quite basic
Anmeldt 28 juni 2016
7,6
Rigtig godt
Trang fra Vietnam
Gruppe
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juni 2016
Nice hotel”
Nice one, good price, nice staff, but it is on one-way street, so it takes more time to go round.
Anmeldt 28 juni 2016
7,6
Rigtig godt
Anh fra Vietnam
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Good”
Feeling like im in resort mini, clean and good in service
Anmeldt 08 juni 2016
8,0
Fantastisk
Peter fra Australien
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2016
Great location”
No window in room, otherwise OK
Anmeldt 02 juni 2016
6,8
Godt
thi fra Australien
Gruppe
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Ok for a short stay”
Hotel could be cleaner but the staff was nice. Only stay here if you plan to spend a couple of nights in Danang.
Anmeldt 01 juni 2016
7,2
Rigtig godt
Dung fra Vietnam
Familie med små børn
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2016
Satisfaction ”
It's in the center. Ok lah
Anmeldt 28 maj 2016
8,0
Fantastisk
Lam fra Vietnam
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i marts 2016
Good service, Good location, the room very clean. ”
I'll be back this hotel if I will staying Danang
Anmeldt 05 april 2016
2,8
Peter fra USA
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2016
Smell and dirty room ”
You can pay 5 dollars more to get better hotel and location . Staff here was cheating me , she charged me a bill for 2 night I have paid it to Agoda . I said I paid it already , She knew I have paid for it , very equanimity , she said , ok , you have to pay for haft an hour check out late !!!
Anmeldt 03 april 2016
10,0
Fremragende
hong fra Vietnam
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Nice hotel !”
Nice hotel located in a price location .
Good design, the room is fanstatic. Staff is incredible !
Anmeldt 22 marts 2016
9,7
Fremragende
Xuan fra Vietnam
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Perfect !”
Good location, clean and frendly staff
You could not complain anything ! Great hotel ! I'll be back.
Anmeldt 22 marts 2016
10,0
Fremragende
Xuân fra Vietnam
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Great hotel”
Clean, Location, Service !
Good hotel with elevator, affordable price
Anmeldt 22 marts 2016
8,4
Fantastisk
Quan fra Vietnam
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Good”
Good
Anmeldt 10 marts 2016
10,0
Fremragende
NU fra Vietnam
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2016
Just Perfect”
Location, Clean Staff
It's amazing hotel with reasonable price. I will definitely stay here next time.
Anmeldt 21 februar 2016
5,6
tran fra Vietnam
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2016
Disappointed experience ”
I stayed here for only one night but I booked the room 3 days in advance. Upon arrival i had to wait so long for the room to be ready. However when i entered the room, it was still so awfully smelly. There was no towel as well as complimentary drinks as stated on the website. They made me wait until the next morning and brought me a towel which was still a bit wet and smell funny. The bathroom was still full of garbage of the previous guests. So disappointed!
Anmeldt 18 februar 2016
7,3
Rigtig godt
Hao fra Vietnam
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2016
Good enough”
Nice location, friendly, clean
The room is clean. The staff is friendly. I am very comfortable when stay in this hotel.
Anmeldt 17 februar 2016
7,6
Rigtig godt
Ryan fra Australien
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 6 nætter i februar 2016
All very good”
This hotel has staffs were very good customer setvice,, Room was abit humid as it hasnt windowns and the rest was good recommeneded to everyone should stay here if travel to DaNang ,,its location centre and you can walk everywhere around city from Market, Han Bridge ,,shops,, anyway just come and try this 2* Hotel and u can see
Anmeldt 14 februar 2016
5,7
Thu fra Vietnam
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i januar 2016
2 nights in Da Nang”
Location, friendliness, price
It was goog enough for 2 nights and a solo traveller. I did not spend much time inside the hotel so facility did not matter much. The staff was friendly. If you're into local food, this place is a walk from well-known food stores in town.
Anmeldt 02 februar 2016
3,0
Swee fra Malaysia
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2015
Location ok”
Location, cheap and clean
Ok
Anmeldt 16 december 2015
10,0
Fremragende
Shuhua fra Kina
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2018
Fremragende”
环境不错,离big C 不远,离下车的地方可能得走20分钟。
Anmeldt 24 august 2018
10,0
Fremragende
Jinlong fra Kina
Familie med store børn
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i juni 2018
很专业的宾馆”
房间很大,电吹风等物品一应俱全,支付宝直接付款很方便,卫浴也很舒服,热水出水很大。距离大超市和大教堂,韩市场都很近,购物比美溪那边方便。宾馆出门左拐就是旅游大巴的停车场,跟着旅行团走就到大教堂了,大教堂后门公交站坐1路2万直达会安。至于墙面有点小问题那都不是个事儿。
Anmeldt 05 juni 2018
10,0
Fremragende
Le fra Kina
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2018
Fremragende”
酒店离岘港大教堂都挺近,价格划算过渡的话很适合,酒店前台小姐姐非常nice
Anmeldt 19 maj 2018
4,8
Huiyu fra Kina
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2017
离真正的景点有点远,慎重考虑”
缺点:1.墙壁黑乎乎的,也不知道是脚印还是发霉;2.厕所装修的比住人的房间高档;3.有蚂蚁,最恶心的是买了蛋糕放在桌子上,第二天早上也没细看,吃了一半发现蛋糕盒子的外壁全是蚂蚁,桌子上也是,不知道自己吃进去没有;4.老板娘(戴眼镜那个)一脸性冷淡的样子,爱答不理的,在他们店里租摩托车报高价给我们,当时没租,后来回来换班了,是个小哥值班,我们又问了一遍,毫无疑问,价格便宜了😂不知道小哥挨批评没有;5.离真正热闹的中心地带很远,要骑摩托车过桥才到,以至于我一度认为岘港的晚上没有游客,结果发现是自己住错了地方,摩托车一过桥,我去,那个人山人海,红旗招展,哪哪都是人 优点:1.便宜;2.前台的小哥和一个小姑娘很热情,我们问路的时候他们怕自己英语不好,晚上专门打电话问一个会英语的人,让他给我们解释,还帮我们谷歌,非常感动,因为他们完全可以以一句不知道带过
Anmeldt 21 juli 2017
10,0
Fremragende
yanni fra Kina
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Fremragende”
还不错,最记得的就是出门右手边有一个卖汉堡的街边小车,超级便宜超级好吃
Anmeldt 05 maj 2017
7,2
Rigtig godt
xifan fra Kina
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2017
一般”
房间有点潮,门把手都太低了,其他还行。
Anmeldt 15 februar 2017
4,8
yuze fra Kina
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2017
房间味道重,很潮湿”
没有窗户,很潮,家具都发霉了,体验很一般
Anmeldt 26 januar 2017
2,0
guangsen fra Kina
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
不好”
不好
Anmeldt 20 september 2016
8,4
Fantastisk
qilong fra Kina
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
服务周到,设施相对一般”
很少在房内,服务周到,还行。
Anmeldt 12 juli 2016
8,4
Fantastisk
Kaijun fra Kina
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
好”
地点好,巷子里不吵,几百米就有换钱的,订玩的,租车的,按摩的,哈,住一晚后再想续住都没房了
Anmeldt 17 juni 2016
9,2
Fremragende
thongchai fra Thailand
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2017
ห้องพักสะอาด ราคาประหยัด คุ้ม”
ห้องพักสะอาด มีเครื่องเป่าผม ราคาถูก แต่ดีมาก พนักงานให้ความช่วยเหลือดีมาก ทำเลที่ตั้งดีมาก เดินไปริมแม่น้ำได้เลย ใกล้ตลาดhan market
Anmeldt 26 december 2017
6,4
Godt
sasithorn
Gruppe
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2017
พนักงานสื่อสารภาษาอังกฤษไม่ได้ ไม่มีลิฟท์”
ค่อนข้างต่างจากรูป แต่ก็สะอาดดีค่ะ ทำความสะอาดให้ตลอด แต่นอกห้องตอนกลางคืนมืด ไม่ค่อยเปิดไฟ พนักงานพูดภาษาอังกฤษไม่ได้เลย ให้ความเชื่อเหลืออะไรก็ไม่ค่อยได้ ไวไฟแรงดีค่ะ แต่มีแต่บันได ห้องพักค่อนข้างสูงตอนเราไปอยู่ชั้น 6 เดินเหนื่อยมาก แต่รอบที่พักหาของกินง่ายค่ะ ใกล้ตลาด มีสตรีทฟู้ดเยอะดี ไม่ไกลจากแม่น้ำและสะพานมังกรมากเดินได้ค่ะ
Anmeldt 31 oktober 2017
8,4
Fantastisk
panya fra Thailand
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2016
เกินคุ้มกับราคาที่จ่าย”
สะดวกสบาย มาตรฐานห้องพักแบบสองเตียงดี ห้องน้ำดี สะอาดสะอ้าน คุ้มค่าเงินมาก ดีกว่าระดับราคาเดียวกันนี้ในฮานอยและไซ่ง่อนมาก
Anmeldt 27 oktober 2016
6,4
Godt
Chien fra Vietnam
Familie med små børn
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i november 2018
Tạm ổn”
Khách sạn giá rẻ, trung tâm Đà Nẵng, vị trí đẹp gần cầu sông Hàn, cầu Rồng, chợ Hàn, tuy nhiên do khách sạn cũ nên cảm giác ko thoải mái, khách sạn nên bớt chút thời gian, tiền bạc design, lau dọn, sơn sửa sẽ đông khách, tăng giá hơn, cảm giác hơi phí. Anyway thì với giá rẻ, có thể chấp nhận được, các con mình thì vẫn khen ks :)
Anmeldt 13 november 2018
9,2
Fremragende
Hai fra Vietnam
Par
Dobbeltværelse
Boede 5 nætter i juli 2018
Good”
Nhân viên rất nhiệt tình, dễ thương, vc mình check out 5h sáng trời tối om vẫn nhiệt tình giúp đỡ, gọi xe giúp. Xe máy bị hỏng đèn, nói với nhân viên là đc mang đi sửa ngay. Mỗi điểm trừ là giá thuê xe máy dài ngày ko đc ưu đãi như bên cho thuê riêng, nhưng đc cái xe của ksan luôn nên ko mất công gửi, trả
Anmeldt 05 august 2018
5,2
HAI fra Vietnam
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2018
nhìn chung phòng mới sửa ”
phòng mới sửa lại còn hôi mùi sơn, máy lạnh không mát, quạt thi kêu to
Anmeldt 31 maj 2018
7,2
Rigtig godt
Nguyenthu fra Vietnam
Familie med store børn
Dobbeltværelse
Boede 6 nætter i maj 2018
Giá rẻ , dịch vụ ổn”
Trước lúc đi đọc cmt là có nhiều muỗi, phòng ẩm thấp, bí , tường bóc tróc thì rất sợ. Nhưng khi đến thì rất hài lòng. Phòng k hề có muỗi, thơm tho, sạch sẽ, ngày dọn phòng 2 lần nhé. Cũng k bí, nhưng tường bong tróc thì có thật. Mình ở 202 thì k thấy bong tróc gì, nhưng các phòng khác mình đi qua thấy chân tường hơi bong sơn ra 1 chút. Nói chung mình thấy với giá rẻ như vậy thì dv và phòng là tốt rồi
Anmeldt 13 maj 2018