Reservér nu: De Hotel Ipoh

Rigtig godt
Baseret på 272 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,8
89% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (272)Booking.com Anmeldelser (185)
7,8
Rigtig godt
Baseret på 272 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,1
Faciliteter6,9
Beliggenhed7,9
Værelseskomfort og kvalitet7,4
Service8,2
Værdi for pengene8,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Malaysia
Værelsestype
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Grande Deluxe
Sortér efter
Viser 124 verificerede gæsteanmeldelser
8,0
Fantastisk
michelle fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i januar 2018
Pleasant stay”
Value for money
Anmeldt 28 januar 2018
9,2
Fremragende
Syamsyul fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i januar 2018
Nice Budget Hotel.”
Pros: 1. Nice decoration room with big bed 2. Clean 3. Comfortable bed 4. Free parking 5. Elevator Really2 recommended to all...
Anmeldt 17 januar 2018
8,4
Fantastisk
Norazua fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i august 2017
Nice Hotel Even Small Room”
The hotel is very clean and very nice and also near to the shopping complex.
Anmeldt 06 januar 2018
8,4
Fantastisk
Winston fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i december 2017
Nice and clean”
nice location. clean and tidy friendly staff recommended
Anmeldt 18 december 2017
6,0
Marc fra Malaysia
Par
Grande Deluxe
Boede 1 nat i december 2017
First choice in my list whenever i visits Ipoh. ”
Definitely higher standard than a 2-star hotel!!
Anmeldt 11 december 2017
8,0
Fantastisk
Michelle fra Malaysia
Par
Grande Deluxe
Boede 1 nat i december 2017
Nice stay!”
Helpful staff, spacious room for 2 (grand deluxe room), good location, worth the price, many parking lots.. enjoyed our stay n will definitely come back again..
Anmeldt 11 december 2017
8,0
Fantastisk
Subramaniam fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i december 2017
value for money”
Comfortable
Anmeldt 09 december 2017
10,0
Fremragende
Khair fra Singapore
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i november 2017
Good”
Pros: basic essentials all there friendly staff. Cons: none
Anmeldt 28 november 2017
7,6
Rigtig godt
LOKE fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i november 2017
Clean and good location ”
Shop lots hotel but clean and trendy design, good manner receptionist. But non smoking room with smoking small.
Anmeldt 27 november 2017
6,8
Godt
JEEVAN fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juli 2017
Just nice!!!”
The hotel was just nice for a short stay without much expectations on food & facilities.
Anmeldt 04 november 2017
9,6
Fremragende
abdul fra Malaysia
Par
Grande Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2017
Reasonable Affordable and Comfortable hotel in Ipoh”
Cozy and very relaxing hotel in Ipoh..Staff are very friendly and if i were in Ipoh again definitely i choose this hotel
Anmeldt 30 oktober 2017
7,6
Rigtig godt
Ai fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i september 2017
Value for money budget accomodation in Ipoh”
Not too far from town, clean room for budget traveller
Anmeldt 10 september 2017
7,6
Rigtig godt
Boon fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i august 2017
Rigtig godt”
Second time staying in De Hotel. Still with friendly staffs. Outside of Ipoh city center, it is quiet yet near to city center.
Anmeldt 05 september 2017
7,6
Rigtig godt
Joanne fra Singapore
Par
Grande Deluxe
Boede 1 nat i juli 2017
Value for money”
Good location, clean and comfortable.
Anmeldt 01 august 2017
9,2
Fremragende
MOHD fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i april 2017
Location”
Near to Perak Stadium, MCD in front of hotel..comfort
Anmeldt 29 juli 2017
2,0
Denis fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i maj 2017
Screwed Up Hotel”
Definitely not worth the money for this type of hotel..... BAD would not recommend it to any of my friends.
Anmeldt 11 juli 2017
7,2
Rigtig godt
Fauziah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i juni 2017
Good stay.”
Clean & good wifi coverage. Can add tea or milo, cause i'm not a coffee drinker. No movies channel. Quite boring cause Astro show sports, national geo, cartoon, chinese channel? and so slow volume (coverage issues). Quite small space for me to perfome prayers. I have to modified the room. Anyway, will be come back and hope to see more improvement. Thank you.
Anmeldt 03 juli 2017
6,0
Ang fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 3 nætter i juni 2017
Over gennemsnittet”
Location is good. Facilities need to be improved.
Anmeldt 30 juni 2017
8,8
Fantastisk
Rina fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 3 nætter i juni 2017
Value for money ”
Very new hotel, clean room with amenities and friendly staff. 8 minutes to town center.
Anmeldt 30 juni 2017
10,0
Fremragende
Lin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Grande Deluxe
Boede 1 nat i juni 2017
Overall Very nice”
Overall very nice. But hotel only have one plug point.
Anmeldt 12 juni 2017
7,2
Rigtig godt
muhammad fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i maj 2017
Quiet clean place”
Pros. 1.quiet 2.clean 3.nearly new 4.room ok match the price Cons. 1.may need own transport or use taxi
Anmeldt 11 maj 2017
6,8
Godt
Kevin fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i maj 2017
no frills ”
if you're driving, then no problems with parking. shops and eateries just across the road and location is central enough to get into town and other tourist spots. Most of the twin rooms do not have windows. Mine was double and with windows but was facing rows of houses next to the hotel. didn't sleep well as dogs were barking all nite. other than that, overalll cleanliness of rooms is pretty good. general areas seem not so well maintained but the price is reasonable overall.
Anmeldt 11 maj 2017
9,6
Fremragende
khafyzah fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i april 2017
Fremragende”
Very cosy
Anmeldt 21 april 2017
6,4
Godt
HAN fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i marts 2017
Reasonable prize to stay”
Kind fat from city center
Anmeldt 19 april 2017
8,0
Fantastisk
khairul fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i april 2017
Rigtig godt”
Good location in a quiet neighbourhood, with easy access to NS highway. Eating places and shopping areas are easily reached in 10minutes by car.
Anmeldt 18 april 2017
7,6
Rigtig godt
Hock fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i april 2017
Good locations n facilities around the place”
Downside - No safe deposit box. Only issue one card- should be 2 cards as per other hotels Comfortable, friendly staff n nice food around.
Anmeldt 14 april 2017
10,0
Fremragende
Kien fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i november 2016
Great”
Nice and affordable
Anmeldt 08 april 2017
10,0
Fremragende
Kien fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i november 2016
Great ”
Nice and affordable
Anmeldt 08 april 2017
6,4
Godt
Abdul fra Malaysia
Familie med små børn
Grande Deluxe
Boede 1 nat i december 2016
Good location”
Good location Small room but pretty clean
Anmeldt 01 april 2017
8,8
Fantastisk
Kiat fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i marts 2017
Value for money”
Clean and neat.
Anmeldt 28 marts 2017
8,4
Fantastisk
Thurston fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i februar 2017
GOOD”
GOOD
Anmeldt 21 marts 2017
8,0
Fantastisk
adam fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i februar 2017
near to hospital”
near to hospital
Anmeldt 25 februar 2017
8,0
Fantastisk
adam fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i februar 2017
smooth transaction good sleep”
easy transaction good sleep
Anmeldt 22 februar 2017
10,0
Fremragende
Soo fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i februar 2017
Nice and cosy hotel near town area”
Hotel is quite cozy and comfortable. Located quite near to the town area of Ipoh. However, parking space may be a little limited.
Anmeldt 13 februar 2017
8,0
Fantastisk
HSIEN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Grande Deluxe
Boede 1 nat i februar 2017
Clean Room & Friendly Staff”
Simple & Nice place to stay to visit ipoh
Anmeldt 12 februar 2017
6,0
Marc fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i januar 2017
A very reasonable stay”
Suitable for all kind of traveller, definitely value for money. Cleanliness is the main thing i like, highlt reccommended!
Anmeldt 09 februar 2017
7,6
Rigtig godt
Chun fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 4 nætter i januar 2017
Nice location and clean hotel”
As title, the hotel was nicely located and clean. The wifi service was fine too. There are a number of places with food nearby, within walking distance. However, the drawback is due to only 1 access card provided per room. I was traveling with my wife and it does caused inconvenience. The staff was kind enough to issue a temporary card when require. It is still disappointing due to such little issue where you need to 'request' instead of given.
Anmeldt 03 februar 2017
9,2
Fremragende
Tat fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i januar 2017
Very good hotel”
Nice and helpful staff, good location with ample car parking spaces, room is clean and good upkeep. Keep it up, syabas!
Anmeldt 16 januar 2017
6,0
Bing fra Malaysia
Familie med små børn
Grande Deluxe
Boede 1 nat i februar 2016
Nice budget hotel”
Hotel is clean, staff are friendly. aircon a bit hot.
Anmeldt 13 januar 2017
8,0
Fantastisk
Kriscarlson fra Malaysia
Rejsende alene
Grande Deluxe
Boede 1 nat i december 2016
Great stay”
It's very convenient even though location far from town but room is very satisfying
Anmeldt 04 januar 2017
7,2
Rigtig godt
Boon fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 3 nætter i december 2016
Clean room and friendly staffs”
Room is clean and staffs were friendly. The over the head shower might not be suitable for smaller kids. Hot water in bathroom sometimes not available at early morning (6AM), need to call to front desk and wait for few mins for hot water.
Anmeldt 27 december 2016
8,0
Fantastisk
Siva fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i december 2016
Good location and clean”
Good location, clean and friendly staff
Anmeldt 22 december 2016
10,0
Fremragende
Thoriq fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i december 2016
Small but homely”
By far one of the best budget hotels. Don't worry about not having breakfast, there's plenty of alternatives in the are (recommended: New Hollywood @ Canning Garden). Rooms are a tad bit small, but clean and very well-equipped. Front desk staff have excellent service and smile!
Anmeldt 22 december 2016
6,8
Godt
Eunice fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i december 2016
Clean,Friendly,Convenience”
Good
Anmeldt 13 december 2016
10,0
Fremragende
Wong fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i december 2016
Very nice hotel , and good ”
Nice n clean
Anmeldt 13 december 2016
8,0
Fantastisk
Yew fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
nice location”
nice location, value for money
Anmeldt 03 december 2016
7,6
Rigtig godt
Mohammad fra Malaysia
Familie med små børn
Grande Deluxe
Boede 1 nat i november 2016
Good Location”
Located in the centre of Ipoh near to Kinta City(Aeon Mall), room is clean and new
Anmeldt 28 november 2016
6,0
Vivienne fra Malaysia
Par
Grande Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2016
Average Hotel”
Booked the hotel as we were there for Wedding in the city area. Location is not near to city area and the amenities or shops nearby aren't much.
Anmeldt 16 november 2016
7,6
Rigtig godt
ANG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i november 2016
Good to stay”
No bad.
Anmeldt 12 november 2016
6,4
Godt
Marc fra Malaysia
Par
Grande Deluxe
Boede 2 nætter i november 2016
Value for money”
Simple, clean & cozy room, highly reccommended.
Anmeldt 08 november 2016