Deccan Comforts
Deccan Comforts
Se alle 31 billeder
dobbelt seng med aircondition - Seng Deccan Comforts
dobbelt seng med aircondition - Seng
Se alle 31 billeder
Hotellet indefra Deccan Comforts
Hotellet indefra
Se alle 31 billeder
Fritidsfaciliteter Deccan Comforts
Fritidsfaciliteter
Se alle 31 billeder
Attraktioner i nærheden Deccan Comforts
Attraktioner i nærheden
Se alle 31 billeder
PÅ KORTET Deccan Comforts
PÅ KORTET
Fantastisk
Beliggenhed
8,2
Se alle 31 billeder Deccan Comforts
Se alle 31 billeder
Fjernet fra Favoritter

Deccan Comforts

Nyrenoveret
Fremragende placering
Bo i hjertet af Hyderabad - Se hvad der er i nærheden
Vil du vide mere om Deccan Comforts?
Rigtig godt
Baseret på 10 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,9
  • byens hjerte

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • vaskeri

  • rygeområde

Værelsesvalg
Denne ejendom er populærBlev sidst reserveret for få minutter siden
Deluxe Double room Non AC
Deluxe Double room Non AC
...
  • 18 m²/194 ft²
  • bruser
  • 1 king-size seng eller 1 ki...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse til 3 personer (Deluxe Triple Room)
Deluxe Værelse til 3 personer (Deluxe Triple Room)
...
  • 17 m²/183 ft²
  • bruser
  • 1 enkeltseng og 1 dobbeltse...
Indtast datoer for at se priser
Dobbeltseng uden aircondition (Double Bed Non-Air Conditioning)
Dobbeltseng uden aircondition (Double Bed Non-Air Conditioning)
...
  • 15 m²/161 ft²
  • 5 Soveværelser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Sovesal 6 senge (mænd) (Male Dormitory - 6-Bed)
Sovesal 6 senge (mænd) (Male Dormitory - 6-Bed)
...
  • Udsigt: Gade
  • 15 m²/161 ft²
  • 1 enkeltseng
Indtast datoer for at se priser
2 enkeltsenge og aircondition (Twin Bed Air Conditioning)
2 enkeltsenge og aircondition (Twin Bed Air Conditioning)
...
  • 15 m²/161 ft²
  • 5 Soveværelser
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Værelse med 2 enkeltsenge, uden aircondition (Twin Non-Air Conditioning Room)
Værelse med 2 enkeltsenge, uden aircondition (Twin Non-Air Conditioning Room)
...
  • 15 m²/161 ft²
  • 5 Soveværelser
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
dobbelt seng med aircondition (Double Bed Air Conditioning)
dobbelt seng med aircondition (Double Bed Air Conditioning)
...
  • 15 m²/161 ft²
  • rygepolitik - rygning tilla...
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Executive Værelse (Executive Room)
Executive Værelse (Executive Room)
...
  • 18 m²/194 ft²
  • 2 Soveværelser
  • 1 enkeltseng og 1 queen-siz...
Indtast datoer for at se priser
Executive-værelse uden aircondition (Executive Non-Air Conditioning)
Executive-værelse uden aircondition (Executive Non-Air Conditioning)
...
  • 18 m²/194 ft²
  • 2 Soveværelser
  • 1 enkeltseng og 1 queen-siz...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Double room Non AC
Deluxe Double room Non AC
...
  • 1 king-size seng eller 1 ki...
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Deccan Comforts?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om Deccan Comforts

Mere om Deccan Comforts

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mere

Ejendommens gæstepolitikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Oplysninger

Bemærk venligst, at regeringsbestemte ændringer i skattesammensætningen vil resultere i reviderede skatter, hvilket gælder for alle reservationer og opkræves ekstra ved udtjekning.

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (10)Booking.com Anmeldelser (106)
7,9
Rigtig godt
Baseret på 10 anmeldelser
Hotellets stand/rengøring7,4
Faciliteter7,0
Beliggenhed8,2
Service8,0
Værdi for pengene8,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
한국어
Русский
Værelsestype
dobbelt seng med aircondition
Dobbeltseng uden aircondition
2 enkeltsenge og aircondition
Værelse med 2 enkeltsenge, uden aircondition
mere
Viser 9 verificerede gæsteanmeldelser
10,0
Fremragende
Thejes fra Indien
Par
dobbelt seng med aircondition
Boede 2 nætter i oktober 2017
Good place”
situated right in the heart if the city makes it very easy to roam around. Only drawback is you have to park your car on the street...
Anmeldt 02 april 2018
10,0
Fremragende
Jason fra Australien
Rejsende alene
Sovesal 6 senge (mænd)
Boede 2 nætter i januar 2018
Fremragende”
had a great time here, the staff are super friendly and wanting to help. Sushanth who is on the front counter is an absolute legend!!!!!!!
Anmeldt 06 januar 2018
Respected sir, Thank you very much for your positive response about our hotel,we think we had a great time while your stay at hotel Deccan comforts ,and we are always ready to help our customers what they want.We hope to see you again at Hotel "Deccan Comforts" ."Have a nice year a head".Bye.
Besvaret 23 januar 2018
Deccan Comforts
9,2
Fremragende
Rashmi fra Indien
Familie med små børn
2 enkeltsenge og aircondition
Boede 3 nætter i oktober 2017
Value of money...”
Mainly located in Heart of city.Staff is also very friendly & helpful.
Anmeldt 24 oktober 2017
Respected madam, Thanks for your review for us.It was very nice to host you,we are really glad to have guests like you at our hotel.We hope to see you again at hotel "deccan comforts","Have a nice year a head".Bye
Besvaret 23 januar 2018
Deccan Comforts
8,0
Fantastisk
Daniel fra Tyskland
Rejsende alene
Sovesal 6 senge (mænd)
Boede 1 nat i juli 2017
Overall good stay in Hyderabad”
Location was good and easy to reach. Staff were nice although always asking for tips. Room was cleaner and bathroom was cleaner than expected and you will be provided with a lock to store your luggage safe at locker. the room had single beds, no bunk beds which was a plus. also positive was you will be provided free bottled drinking water.
Anmeldt 11 august 2017
4,8
KOICHI fra Japan
Rejsende alene
2 enkeltsenge og aircondition
Boede 2 nætter i juni 2017
Terrible liers”
Rooms and bathrooms are good. But staff are terribly unhelpful. I had a bus ticket for Puri arranged by one of their staff. But, he gave me a bus ticket for Pune not Puri. That's an awful mistake because I wrote the name Puri and showed it to him upon his request. I had stay one more night because of this ridiculous mistake. In addition that, they said they would give me the right ticket to Puri the next day, which turned out to be a lie. Because there aren't any bus services to Puri ! I lost one day again because of their lie. The staff answered "sure" when I asked if I could really have a ticket for Puri. I asked again and again. His answer was always same, "sure". This huge lie is unacceptable and inexcusable. In spite of these mistakes they even tried to charge room fee for extra night which was originally unnecessary . Normal room fee! Simply said, they are dishonest. I really think I could ask for some compensation for my loss.
Anmeldt 05 juni 2017
Respected sir, Sorry for late reply and sorry for the inconvenience.Actually We have refunded you the money and we have allowed you to stay at hotel with free of cost and you have agreed for that.We dont understand why your behaving like this.Any way sorry for the inconvenience,We hope to see you again at Our hotel."Have a nice year a head".Bye.
Besvaret 23 januar 2018
Deccan Comforts
7,6
Rigtig godt
Biswajit fra Indien
Par
Deluxe Double room Non AC
Boede 3 nætter i december 2016
availability of rooms are problem but hotel is good”
Hotel Is nice place, But some rooms beds are not good, otherwise staff are helpful. But main problem is the availability of rooms, I have got last minute confirmation from this guesthouse whenever i have booked this approximately 2 months ago.
Anmeldt 09 januar 2017
10,0
Fremragende
Deng fra Kina
Rejsende alene
Dobbeltseng uden aircondition
Boede 1 nat i april 2017
干净卫生的住宿”
位于侯赛因湖边不远,老板和员工都特别随和友好,很干净,洗澡的热水也超棒!
Anmeldt 08 april 2017
5,2
soyeon fra Sydkorea
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge, uden aircondition
Boede 1 nat i december 2017
Over gennemsnittet”
화장실 깨끗하지않음 방도 별로였음 복도시끄러움
Anmeldt 20 januar 2018
Respected sir, Thanks for your review about us,it was really nice to host you,We hope to see you again at hotel deccan comforts."Have a nice year a head".Bye
Besvaret 23 januar 2018
Deccan Comforts
6,0
Egor fra Ukraine
Rejsende alene
Sovesal 6 senge (mænd)
Boede 1 nat i april 2018
Over gennemsnittet”
+ flaxible chekin/checkout, pretty low price - wifi with breacks, very dearty! repair in the hostel
Anmeldt 10 juni 2018
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg

|

Luk