Reservér nu: Dorset Boutique Hotel

Rigtig godt
Baseret på 395 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,9
97% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (395)Booking.com Anmeldelser (168)
7,9
Rigtig godt
Baseret på 395 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,4
Faciliteter7,4
Beliggenhed7,6
Værelseskomfort og kvalitet7,6
Service7,9
Værdi for pengene8,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Malaysia
繁體中文 (香港)
mere
Værelsestype
Deluxe Dobbelt
Deluxe Queen Værelse
Superior med 2 enkeltsenge
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
mere
Sortér efter
Viser 164 verificerede gæsteanmeldelser
7,2
Rigtig godt
irene fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 3 nætter i december 2017
Convenience”
Easy access, convenience,
Anmeldt 12 december 2017
10,0
Fremragende
Lily fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i november 2017
Great Experience for my first business trip in kuching”
It was recommended by my superior for my stay in dorsette boutique. It was great. Highly recommend for business traveler with less than RM130 budget. Room is spacious and clean.
Anmeldt 11 december 2017
7,6
Rigtig godt
rajiv fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 3 nætter i november 2017
80”
Easy to park our car
Anmeldt 28 november 2017
8,4
Fantastisk
nik fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 3 nætter i november 2017
Fantastisk”
On last 16/11 i hv check in this hotel. What i experienced in this few days is..im not happy at all .And you need to take note about this few things below: 1) i hv been booked deluxe double room 16/11-19/11 and obviously its for 3person. Only two towel inside the room.i requested 2 more towel but i hv been charged rm5 more for 1 extra towel. I think its suppose for free right? Because the room is for 3-4person? 2) for the last day , no mineral water been given Pls gv us good hospitality as well as what i pay for this few days
Anmeldt 27 november 2017
9,2
Fremragende
Ainul fra Malaysia
Gruppe
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 1 nat i november 2017
clean and friendly”
value for money. comfy beds and clean room.
Anmeldt 27 november 2017
7,6
Rigtig godt
LI fra Malaysia
Gruppe
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 1 nat i november 2017
Nice stay”
Clean hotel, good location, friendly staffs
Anmeldt 13 november 2017
7,2
Rigtig godt
siek fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 3 nætter i oktober 2017
Rigtig godt”
near town area,limited parking space
Anmeldt 31 oktober 2017
9,2
Fremragende
Adrian fra Malaysia
Gruppe
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i oktober 2017
Nice clean value for money big room”
Location still ok. Quite a distance to shopping mall. However, room is quite big, clean, toilet is clean and huge. Value for money
Anmeldt 29 oktober 2017
8,8
Fantastisk
ariza fra Malaysia
Gruppe
Superior Dobbelt
Boede 3 nætter i oktober 2017
Convenient and not so busy place..”
Parking is not a problem and the staffs are helpful...
Anmeldt 25 oktober 2017
9,2
Fremragende
KOK fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i januar 2017
Fremragende”
Good stay, nearby restaurant within walking distance, Clean room.
Anmeldt 13 oktober 2017
8,4
Fantastisk
Kamaruzaman fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i oktober 2017
On Transit”
I was on a 1 night transit. A convenient stay, room was clean and room amenities was complete. Check in and out was fast, however the staff at the counter lacks friendliness and not courteous. Parking can be a problem. Location was good. Will come again though.
Anmeldt 12 oktober 2017
10,0
Fremragende
Joan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i april 2017
EXCELLENT HOTEL ”
Perfect hotel to stay for business or solo or couple. nice breakfast. Check in took long time.
Anmeldt 05 oktober 2017
6,8
Godt
HAna fra Singapore
Par
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 5 nætter i september 2017
Small but sufficient, bad sound proofing in room!”
we drove from airport to hotel using smartphone GPS. easy to locate hotel and took only 20mins to reach hotel from airport. near to ban hock and china town area if driving. rooms are clean and we stayed at room 112 on level 1 smoking floor. sound proofing of rooms are terrible. all walls in room are gysum board cardboard type. so if a fellow guest above or nearby hits the wall or slams the door, the sound is loud and clear. light sleepers will sure be irritated even with ear plugs on. shower temperature and power is v good. room size is decent, was able to open up 2 mid size luggage and still walk abt freely.
Anmeldt 03 oktober 2017
6,8
Godt
irene fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 1 nat i september 2017
Convinence ”
Convinence, easy access, near airport, easy to find foods to eat
Anmeldt 07 september 2017
9,6
Fremragende
ian fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i september 2017
Great value and spacious ”
Location is good for MBKS where a running race was held
Anmeldt 04 september 2017
9,2
Fremragende
TEO fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 2 nætter i juni 2017
vaue for money and clean hotel”
good location . value for money and no worry about parking
Anmeldt 19 juli 2017
6,0
Jones fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i juli 2017
Overall are good”
Will come back to stay but hopefully the carpet won't be smelly again after if the management got read my reviews msg. :)
Anmeldt 15 juli 2017
7,2
Rigtig godt
Lee fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 2 nætter i juli 2017
Rigtig godt”
Staff from top to bottom are all very helpful and friendly. Room are clean.
Anmeldt 12 juli 2017
7,2
Rigtig godt
Celeste fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i juni 2017
Bad attitude staff ”
Everything is good, except the room service. Service is sucks especially the drinks order is wrong , they said change a new one for me. At the end they just give u residue juice for u and put some milk. It's horrible . Others is okay, just the staff attitude not so good. They're not friendly at all
Anmeldt 08 juli 2017
8,0
Fantastisk
Robert fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i april 2017
Nice Hotel”
Nice and clean Hotel with a smoking floor
Anmeldt 22 juni 2017
8,0
Fantastisk
Robert fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i juni 2017
Clean and Nice Hotel”
Hotel is clean with a smoking floor.
Anmeldt 22 juni 2017
9,2
Fremragende
Lim fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i juni 2017
Nice hotel”
The hotel is clean and provide great hospitality. The staff were very helpful.
Anmeldt 11 juni 2017
10,0
Fremragende
CHUA fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 3 nætter i maj 2017
Fremragende”
very nice and convenient
Anmeldt 31 maj 2017
8,0
Fantastisk
Tew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Fast check in and valueable for money”
Fast check in and valueable for money
Anmeldt 31 maj 2017
8,0
Fantastisk
Tew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Fast check in and valueable for money”
Fast check in and valueable for money
Anmeldt 31 maj 2017
8,0
Fantastisk
Tew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Fast check in and valueable for money”
Fast check in and valueable for money
Anmeldt 31 maj 2017
8,0
Fantastisk
Tew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i februar 2017
Fast check in and valueable for money”
Fast check in and valueable for money
Anmeldt 31 maj 2017
9,6
Fremragende
Min fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i maj 2017
neat and nice hotel ”
This is a nice hotel, quiet and clean, good for a night's stay. There is a club 5 mins away from there to chill out, otherwise in the evening there will be not much to eat after 8pm around the hotel.
Anmeldt 30 maj 2017
8,0
Fantastisk
Voon fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 1 nat i maj 2017
Very friendly staff”
Stayed here Jan 2016 and the reception staff can still remember me! Fast check in and check out process.
Anmeldt 27 maj 2017
6,4
Godt
WOOI fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 4 nætter i maj 2017
man power not enough and no transport support to nearest DBKS”
Event organiser inform so call owner of dorset boutique who from bintulu will fetch us for two days event. thank god got GRAB help us... some time lack of manpower to serve especially10-11pm
Anmeldt 23 maj 2017
6,8
Godt
Mathew fra Malaysia
Par
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i maj 2017
the environment is ok”
the environment is ok
Anmeldt 22 maj 2017
8,0
Fantastisk
CHANG fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 2 nætter i marts 2017
Good stay in the hotel...”
It is a very good experience for me to stay in this hotel with reasonable price.
Anmeldt 21 maj 2017
8,0
Fantastisk
ANGELIA fra Malaysia
Par
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i februar 2017
Value for money”
Value for money, good location
Anmeldt 14 maj 2017
6,8
Godt
Chieng fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i maj 2017
Godt”
Buy from agoda no breakfast included if call to book and walk in with breakfast. Price is the same so unfair.
Anmeldt 10 maj 2017
7,6
Rigtig godt
ahmad fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 3 nætter i maj 2017
good”
good
Anmeldt 09 maj 2017
6,4
Godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i marts 2017
Comfortable stay”
I stay for a night at this hotel. Overall the stay is satisfactory. The room is clean and comfortable. There is a convenient store near by and some restaurants around but limited choice of food. I would recommend to stay at this hotel if only for a short trip.
Anmeldt 04 april 2017
8,8
Fantastisk
Alice fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 2 nætter i marts 2017
Value for money ”
Nice and clean room with free carpark. Free wifi provided but only limited to 2 devices.
Anmeldt 25 marts 2017
10,0
Fremragende
Michelle fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 1 nat i februar 2017
Fremragende”
Good location and value for money
Anmeldt 16 februar 2017
6,8
Godt
Saravanapandian fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i februar 2017
Clean but not convinient”
The location was not easily accessible for food or other facilities
Anmeldt 13 februar 2017
8,0
Fantastisk
Tay fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i januar 2017
Cleanliness”
Good location
Anmeldt 17 januar 2017
6,8
Godt
Tay fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 1 nat i januar 2017
Good location”
Lots of eating places
Anmeldt 16 januar 2017
7,6
Rigtig godt
Tew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i januar 2017
Value for money ”
Fast check in and everything was good
Anmeldt 15 januar 2017
5,2
tun fra Malaysia
Par
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i december 2016
Narrow parking lots.”
Nothing much.
Anmeldt 27 december 2016
6,0
jong fra Malaysia
Par
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i oktober 2016
nice boutique hotel”
this is not the first time i stay this hotel, generally is is a very nice hotel to stay.
Anmeldt 22 december 2016
6,0
jong fra Malaysia
Par
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 1 nat i december 2016
a very nice boutique hotel”
is a very nice boutique hotel to stay, there is 1 bad things is the carpark always full, because i was driving and there no parking for my car even i'm staying there.
Anmeldt 22 december 2016
6,0
wei fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i december 2016
Average”
Location : need cab or uber Room cleaness ok
Anmeldt 15 december 2016
6,8
Godt
Bu fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 1 nat i december 2016
Location is good, room is clean”
Location is good, room is clean
Anmeldt 13 december 2016
6,0
shirley fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt
Boede 2 nætter i november 2016
good service”
good service
Anmeldt 05 december 2016
10,0
Fremragende
CHUA fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe-værelse til 2 personer - 1 dobbelt og 1 single
Boede 2 nætter i november 2016
GOOD SERVICE AND GOOD PLACE”
very good service and very comfortable place to stay
Anmeldt 24 november 2016
6,0
Tew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen-soveværelse
Boede 2 nætter i oktober 2016
value for money”
overall was ok and hotel staff friendly
Anmeldt 23 november 2016