Se alle 2.370 ejendomme i Manila.

Eurotel Pedro Gil Hotel

Vil du vide mere om Eurotel Pedro Gil Hotel?
Godt6,9
Baseret på 2108 anmeldelser
Eurotel Pedro Gil Hotel
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
8,5 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 34 billeder
8,5Beliggenhed
  • 400 m til offentlig transport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • daglig rengøring

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Standard 2
...
  • Udsigt: Ingen udsigt
  • 18 m²
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Studio
...
  • Udsigt: Ingen udsigt
  • 16 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Standard 1
...
  • Udsigt: Ingen udsigt
  • 18 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Euro suite 1 (Euro Suite 1)
...
  • 22 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser
Euro suite 2 (Euro Suite 2)
...
  • Udsigt: Ingen udsigt
  • 25 m²
  • 1 enkeltseng og 1 dobbeltse...
Indtast datoer for at se priser
Dobbelt Queen Size Seng (Double Queen Size Bed)
...
  • 25 m²
Indtast datoer for at se priser
Twin Kapacitet 2 (Twin Capacity 2)
...
  • 25 m²
Indtast datoer for at se priser
Dobbelt Standard (Double Standard)
...
  • 25 m²
Indtast datoer for at se priser
Standard-suite (Suite Standard)
...
  • 40 m²
Indtast datoer for at se priser
Standard familie-værelse (Family Room Standard)
...
  • 40 m²
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Eurotel Pedro Gil Hotel?

Afstande og vigtige steder

Nærliggende lufthavne
  • 7 km
  • Ninoy Aquino Internationale Lufthavn (MNL)
  • 82 km
  • Clark Internationale Lufthavn (CRK)
Offentlig transport
  • 400 m
  • Pedro Gil LRT Station
  • 850 m
  • Quirino LRT Station
Hospitaler og klinikker
  • 400 m
  • Philippine Alment Hospital
Apoteker
  • 450 m
  • The Generics Pharmacy
Dagligvarebutikker
  • 20 m
  • Ministop
Pengeautomater
  • På stedet

Mere om Eurotel Pedro Gil Hotel

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (2108)

4,5

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 6,4
  • Faciliteter 6,1
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,7
  • Service 6,7
  • Værdi for pengene 6,9
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 6,1
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,5
  • Service 6,6
  • Værdi for pengene 6,8
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 6,4
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,9
  • Service 6,8
  • Værdi for pengene 7,0
  • Hotellets stand/rengøring 6,2
  • Faciliteter 5,9
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,5
  • Service 6,4
  • Værdi for pengene 6,8
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 6,4
  • Faciliteter 6,4
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,4
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,8
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 7,3
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 6,7
  • Faciliteter 5,9
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,8
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 6,9
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • 日本語
  • 한국어
  • Deutsch
  • Français
  • Italiano
  • 简体中文
  • Nederlands
  • العربية
  • Русский
  • 繁體中文 (台灣)
  • Norsk
  • ภาษาไทย
  • Svenska
  • Español
  • Tiếng Việt
  • Bahasa Malaysia
  • Bahasa Indonesia
  • Slovenski jezik
  • Suomi
  • Dansk
  • Português (PT)
  • Čeština
  • Català
mere mindre

Værelsestype
  • Standard 1
  • Studio
  • Euro suite 1
  • Standard 2
  • Euro suite 2
mere mindre

Sortér efter
Viser 1863 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

8,0
Floreal fra Sverige
Rejsende alene
Studio
Boede 1 nat i november 2014
helt ok”
läget i city nära allt och personalen
Sov en natt
Anmeldt 20 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,4
Sammy fra Filippinerne
Familie med små børn
Studio
Boede 5 nætter i august 2017
Eurotel Pedro Gil is affordable yet still a good H”
We arrived around 11am and we just ask the receptionist to keep our luggages. They helped us to transfer our room near each other since i booked two rooms. The staffs are nice, buffet bf is okey.. We stayed 6 days and foods are different each day. I can comment that only the linens should be disposed because it is already old with stains and holes. Management should buy new bed cover and linens. The housekeeping are good and ready to accomodate if they missed something like water and towel. Everything is fine and we enjoy our stay. We will come back next time. Thanks to the beautiful front desk..
Anmeldt 22 august 2017
Dear Mr. Sammy, Thank you for taking time to write your feedback. We are delighted that you enjoyed your stay with us. I will convey to my staff your kind words. I am positive that they will be very happy to hear about it. As for your other concerns, we will be bringing it up to our management and we do hope that we will be able to make corrective actions on these matters immediately. Kind regards, ESPERANZA
Besvaret 22 august 2017
Vis mere
Eurotel Pedro Gil Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,2
Yoong fra Malaysia
Gruppe
Standard 2
Boede 5 nætter i juni 2017
Some rooms are infested with roaches”
I had to sleep with roaches for a night, thinking there was only 1 or 2 roaches. To my dismay, I was greeted by a large family the next morning. No problem changing to a clean room after that.
Anmeldt 21 august 2017
Dear Young, I am terribly sorry that your stay with us is not as pleasant as we would like it to be. I assure you that corrective action on your concerns is being done as I write this reply to you. I do hope to see you again here at Eurotel Pedro Gil. Kind regards, ESPERANZA
Besvaret 22 august 2017
Vis mere
Eurotel Pedro Gil Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
2,0
Jay fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Studio
Boede 1 nat i august 2017
awful breakfast”
please improve your breakfast buffet. please offer something that we can eat... your burger steak is awful, room not so clean, noisy surroundings due to construction. not worth the money. everything is awful
Anmeldt 20 august 2017
Dear Jay, I am very sorry that you didn't enjoy your stay with us. I will look into the problem of breakfast. However, our construction will be finished soon and all of the noisy work has been done already. We are adding elevator in order to serve our guest better. We do hope that you will comeback again to see for yourself that we have addressed our guests concerns immediately. Thank you. Kind regards, ESPERANZA
Besvaret 22 august 2017
Vis mere
Eurotel Pedro Gil Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
John fra Filippinerne
Par
Standard 1
Boede 1 nat i august 2017
Very near robinsons”
affordable
Anmeldt 19 august 2017
Dear John, Thank you for taking time to write your feedback. Kind regards, ESPERANZA
Besvaret 22 august 2017
Vis mere
Eurotel Pedro Gil Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,2
lawrence fra Malaysia
Gruppe
Standard 1
Boede 2 nætter i august 2017
Rigtig godt”
1) No kettle or coffer maker 2) No fridge 3) wifi is weak inside the room 4) no direct dial from room to room
Anmeldt 15 august 2017
Dear Mr. Lawrence, For our Studio and Standard rooms we really do not have water kettle and fridge. However, we do have all these amenities at our Suite rooms. As for the direct dial to another room, we also do not have this facility to maintain the privacy of our guests. Should you wish to call to another room, you can call our front office and they will connect it for you upon acknowledgement of the room you are calling. I do hope you will come again to visit us in the near future. Kind regards, ESPERANZA
Besvaret 22 august 2017
Vis mere
Eurotel Pedro Gil Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,4
DOLORES fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Euro suite 2
Boede 2 nætter i august 2017
Travel Consultant”
The price is real good and affordable most especially if you book early on time prior your check in dates. What bothers me most is about the old linens their using, plus their housekeeping personnel's don't even care if the guest has toiletries in their respective rooms, plus the drinking water itself where should be there when you check in..and the kind of food they serve during breakfast..Looking forward that their management would find time of checking all this..Many thanks.
Anmeldt 14 august 2017
Dear Ms. Dolores, Thank you for taking time to write you feedback. I do understand the concerns you have posted. I am looking into the matter as I write this feedback to you. I assure you that corrective action is being done to address your concerns. We do value our guest feedback to keep us on our toes to what our guests' need. We look forward to welcoming you again at Eurotel Pedro Gil for you to know that we have made corrective actions based on your concerns. Thank you. Kind regards, ESPERANZA
Besvaret 22 august 2017
Vis mere
Eurotel Pedro Gil Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
4,8
Minette fra Filippinerne
Par
Studio
Boede 3 nætter i august 2017
We will not stay in this hotel again.”
There's a cockroach inside the closet. we found an empty bottle right on the side of the bed when we arrived in the room. The infused water and juice from yesterday's breakfast was served also the next day. They just added fresh ones in the container when the old one was finished. The towel has torn edge. the beddings not ironed and has stains. Awful.
Anmeldt 09 august 2017
Dear Ms. Minette, I am looking into the concerns you have posted. Investigation is on its way as I write this reply to you. This is not the level of service Eurotel gives our guests. We do take this matter lightly. Thank you for bringing this attention to our attention. Kind regards, ESPERANZA
Besvaret 11 august 2017
Vis mere
Eurotel Pedro Gil Hotel
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
4,8
Richard fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Studio
Boede 1 nat i august 2017
Most awful budget hotel I've been into”
Too filthy. Insects crawling around
Anmeldt 08 august 2017
Dear Mr. Richard, We are so sorry that you didn't like our room. Corrective action is now on its way to address the issue you have posted. Thank you for bringing this to our attention. Kind regards, ESPERANZA
Besvaret 09 august 2017
Vis mere
Eurotel Pedro Gil Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,2
Mignon fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Studio
Boede 2 nætter i august 2017
its just okay...”
I have been to eurotel thrice,the staff are nice especially those who are welcoming you in front of the hotel.
Anmeldt 07 august 2017
Dear Mignon, Thank you so much for staying with us. I am glad that you find our staff welcoming and friendly. We do look forward to welcoming you again at Eurotel Hotel Pedro Gil. Kind regards, ESPERANZA
Besvaret 09 august 2017
Vis mere
Eurotel Pedro Gil Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
August 2017
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Næste>
September 2017
MaTiOnToFr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930