2015
Fantastisk 8,7
baseret på 2480 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2480 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,7
  • Beliggenhed 9,3
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,9
Sortér efter

Felisia fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i december 2015
love it!
great room, location was near the shopping area.
Anmeldt 07 september 2016

limi fra Indonesien
Familie med små børn
Fairmont premier-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
location
excellent
Anmeldt 06 september 2016

Melanie fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i marts 2016
great hotel
The hotel was clean. center of the city. if we will go back to Singapore , we will stay again at Fairmont
Anmeldt 05 september 2016

Suet fra Hongkong
Familie med små børn
Fairmont premier-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
Good location with high quality of service
Room is spacious and very clean. Staff are polite and professional. The hotel locates nearby Raffles city and MRT. Will recommend my friends to stay.
Anmeldt 03 september 2016

Faisal fra Kuwait
Familie med store børn
Fairmont premier-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
love it
great spacious rooms
Anmeldt 03 september 2016

Hyo fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe-værelse med havneudsigt
Boede 1 nat i august 2016
Wonderful!!!!
Nice view~~
Anmeldt 01 september 2016

Chung fra Sydkorea
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i august 2016
Enjoyable Stay
Great location, service and room.
Anmeldt 01 september 2016

Lam fra Hongkong
Par
Fairmont premier-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
Nice hotel to stay at
The location is extremely convenient. The room is clear with a view looking at the Raffle Hotels. It is a nice hotel to stay at. Highly recommended.
Anmeldt 31 august 2016

LIU fra Hongkong
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i august 2016
Great Stay
overall a great stay.
Anmeldt 30 august 2016

Sushma fra Storbritannien
Familie med store børn
Deluxe
Boede 4 nætter i august 2016
Perfect location
Most impressive aspects of the hotel were location, wide variety at breakfast and the spa facilities! Would definitely recommend this hotel to anyone visiting Singapore for the first time.
Anmeldt 29 august 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: