Reservér nu: Five Hotel

Rigtig godt
Baseret på 137 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,1
81% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (137)Booking.com Anmeldelser (63)
7,1
Rigtig godt
Baseret på 137 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,5
Faciliteter6,4
Beliggenhed6,4
Værelseskomfort og kvalitet7,5
Service7,6
Værdi for pengene7,9
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Malaysia
繁體中文 (台灣)
Værelsestype
King Værelse
Queen Værelse
2 enkeltsenge - Dele
Sortér efter
Viser 94 verificerede gæsteanmeldelser
9,6
Fremragende
byron fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i august 2017
Exceptional”
Nice budget hotel , friendly staff, clean room n comfortable to stay in this hotel.
Anmeldt 18 august 2017
6,8
Godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i august 2016
Good”
Clean
Anmeldt 27 juli 2017
6,0
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i juli 2017
Good”
Need some maintainance
Anmeldt 09 juli 2017
6,0
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
King Værelse
Boede 2 nætter i juni 2017
Small and good”
Budget stay, and you need transport to be there.
Anmeldt 23 juni 2017
6,0
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i juni 2017
ok”
need trasport
Anmeldt 08 juni 2017
6,4
Godt
Tan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i november 2016
You get what you pay ”
Cheap, basic and economic. that's all
Anmeldt 13 maj 2017
7,2
Rigtig godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i maj 2017
Good budget hotel”
You got what you paid.
Anmeldt 09 maj 2017
7,6
Rigtig godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i april 2017
Excellent”
Good for what you pay.
Anmeldt 28 april 2017
6,4
Godt
Vivian fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i april 2017
Clean”
Clean room & bathroom, helpful staff... Hotel area dark at night.. poor/no phone signal & data for digi user, need to rely on hotel wifi
Anmeldt 27 april 2017
7,2
Rigtig godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i april 2017
Good”
You need a transport
Anmeldt 15 april 2017
7,2
Rigtig godt
Ayumaswani fra Malaysia
Gruppe
Boede 1 nat i december 2016
good”
good
Anmeldt 30 marts 2017
6,0
kammy fra Malaysia
Par
King Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
ok”
ok
Anmeldt 28 marts 2017
9,6
Fremragende
Norain fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i marts 2017
Worth it”
Value for many. Clean & friendly staff
Anmeldt 25 marts 2017
5,2
Vivian fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i marts 2017
Overall good”
Clean hotel... but surrounding area dark and quiet at night, no foods within walking distance...
Anmeldt 20 marts 2017
6,0
Chey fra Malaysia
Forretningsrejsende
King Værelse
Boede 1 nat i februar 2017
Good”
Good
Anmeldt 09 marts 2017
8,8
Fantastisk
Boon fra Singapore
Par
Boede 1 nat i februar 2017
Good budget hotel”
Friendly receptionist, nice room. Just that the bed a little bit hard. But overall is a very good budget hotel.
Anmeldt 27 februar 2017
6,4
Godt
Chey fra Malaysia
Forretningsrejsende
King Værelse
Boede 1 nat i februar 2017
Good”
Good
Anmeldt 18 februar 2017
7,2
Rigtig godt
Eva fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 1 nat i februar 2017
Cosy”
Clean and cosy
Anmeldt 12 februar 2017
6,0
Chey fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i februar 2017
Good”
Good
Anmeldt 10 februar 2017
6,8
Godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i februar 2017
Clean ”
You need a transport.
Anmeldt 09 februar 2017
6,0
Chey fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i december 2016
Good ”
Good
Anmeldt 01 februar 2017
7,6
Rigtig godt
Koh fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i januar 2017
Comfortable and nice facilities provided”
Small room, bed quite hard, but overall nice for short stay. Dark at night, hotel is the brightest place there. Toilet clean, shampoo and bodywash are provided. Hotel is quite secured with security petrol at night.
Anmeldt 22 januar 2017
6,4
Godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i januar 2017
Good”
Resonable price
Anmeldt 15 januar 2017
8,4
Fantastisk
Amirah fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i december 2016
nice”
nice place to stay
Anmeldt 09 januar 2017
6,8
Godt
YAP fra Malaysia
Familie med små børn
King Værelse
Boede 1 nat i december 2016
good location”
strategic location, so many shopping just near the hotel. The room is clean, comfortable to sleep..
Anmeldt 29 december 2016
6,4
Godt
YAP fra Malaysia
Familie med små børn
2 enkeltsenge - Dele
Boede 1 nat i december 2016
Good for short night”
the room is clean but a bit small , room price is cheap and valuable . The staff there very helpful
Anmeldt 29 december 2016
6,0
Chey fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i december 2016
Good”
Good
Anmeldt 23 december 2016
6,0
Chey fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i december 2016
Good for short stay”
Good for short stay
Anmeldt 18 december 2016
8,8
Fantastisk
dennischin fra Malaysia
Par
King Værelse
Boede 1 nat i december 2016
Nice location”
Nice place
Anmeldt 14 december 2016
8,0
Fantastisk
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i december 2016
Good”
Excellent
Anmeldt 09 december 2016
6,0
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i november 2016
Good”
Good
Anmeldt 28 november 2016
10,0
Fremragende
muhammad fra Malaysia
Gruppe
2 enkeltsenge - Dele
Boede 1 nat i november 2016
perfomance”
the hotel is very good and nice while the price is cheap
Anmeldt 21 november 2016
7,2
Rigtig godt
wai fra Malaysia
Forretningsrejsende
King Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Satisfied”
Friendly reception , safe carpark due to there is a guard house for residential area , good facilities , cleaness for the pillow and bed still need to improve . Will choose this hotel again if price still the same budget haha
Anmeldt 09 november 2016
7,6
Rigtig godt
Rakeesh fra Malaysia
Rejsende alene
2 enkeltsenge - Dele
Boede 2 nætter i oktober 2016
GOOD VALUE FOR MONEY”
IT IS QUITE CHEAP WHEN YOU CONSIDER THE FACILITIES PROVIDED HIGHLY RECOMMEND
Anmeldt 03 november 2016
7,6
Rigtig godt
SITI fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i oktober 2016
would come back again”
everything was fine and the money well spent
Anmeldt 14 oktober 2016
7,2
Rigtig godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i oktober 2016
Friendly staff and value for money”
You will felt satisfied with the money you paid. :)
Anmeldt 07 oktober 2016
7,2
Rigtig godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i september 2016
You get what you pay ”
Basic and clean hotel.
Anmeldt 22 september 2016
8,0
Fantastisk
CHIN fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 1 nat i september 2016
Short stay”
Place is clean and tidy...for short stay it is value for money
Anmeldt 08 september 2016
6,8
Godt
Chin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i august 2016
Good”
You need a car to be there
Anmeldt 19 august 2016
6,8
Godt
hui fra Malaysia
Forretningsrejsende
2 enkeltsenge - Dele
Boede 1 nat i maj 2016
value for money”
cheap, convenient , pay at this price nothing too muck to request.
Anmeldt 18 august 2016
5,2
hui fra Malaysia
Forretningsrejsende
2 enkeltsenge - Dele
Boede 1 nat i maj 2016
convenient location”
easy to get food for us, value of money.
Anmeldt 18 august 2016
5,6
BRIAN fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 1 nat i september 2015
Middle of nowhere”
If you are from out of town, you need to have your own transport/vehicle to move around. As far as value for money is concerned, their rate is justified.
Anmeldt 15 august 2016
6,0
Muazanizam fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i august 2016
Ok lah”
Value for money
Anmeldt 12 august 2016
6,0
hui fra Malaysia
Forretningsrejsende
2 enkeltsenge - Dele
Boede 1 nat i maj 2016
Regular customer”
have a nice stay in this hotel. we are regular customer.
Anmeldt 05 august 2016
6,0
hui fra Malaysia
Forretningsrejsende
2 enkeltsenge - Dele
Boede 1 nat i maj 2016
Convenient location for work”
this hotel is near to our project site, near by can get Chinese restraurant. we will book this in the future.
Anmeldt 26 juli 2016
5,2
BRIAN fra Malaysia
Rejsende alene
2 enkeltsenge - Dele
Boede 1 nat i september 2015
Middle of nowhere”
Not unless you have your own transport to go about in Seremban, staying can be quite problematic as there are hardly any shops within the same block. Even the nearest (occupied) shops are quite a distance from this hotel. Room is very small, which is fair for the price. At least you have your own privacy. Else, there are no other facility available in this hotel. Good for one night stays and solo travellers.
Anmeldt 28 juni 2016
8,0
Fantastisk
chong fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i december 2015
suitable for short stay”
surrounding is nothing to view. Visit my relative is enough.
Anmeldt 20 juni 2016
6,0
swee fra Malaysia
Forretningsrejsende
King Værelse
Boede 1 nat i november 2015
cheap and clean”
cheap and clean hotel
Anmeldt 17 juni 2016
7,2
Rigtig godt
Pei fra Malaysia
Gruppe
Boede 1 nat i maj 2016
Clean & Reasonable Price”
Clean & reasonable price.
Anmeldt 23 maj 2016
6,4
Godt
hui fra Malaysia
Forretningsrejsende
2 enkeltsenge - Dele
Boede 3 nætter i maj 2016
Convenient location for us”
I'm regular guest for this hotel, due to location is convenient to our site office. Near by easy can get food.
Anmeldt 11 maj 2016