Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1327 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 5,4
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Personalet 7,3
  • Værdi for pengene 7,3
  • Mad/spisning 7,0
Sortér efter

Mohamad fra Malaysia
Familie med små børn
Comfort-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Good service
Nice to stay
Anmeldt 20 september 2016

Farah fra Malaysia
Familie med små børn
Comfort-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Spacios room
The room is spacious which we love it soo much. though it is managed by a different company now, the room is still the same. the staff was helpful despite our very late check in. breakfast spread was okay.
Anmeldt 17 september 2016

Ting fra Malaysia
Forretningsrejsende
Comfort-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Hotel slightly dirty, facilities no good
Room is not in tip top shape - ants in the bathtub, shower head does not hang properly, rain shower does not work, sink faucet will close on its own, some lightbulbs burnt. Can see that the hotel is deteriorating with lack of maintenance.
Anmeldt 16 september 2016

KWANG fra Malaysia
Rejsende alene
Comfort-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Nearby Airport
Hotel facilities a bit run down. It is very near to airport & convenience to find food just in front of hotel
Anmeldt 15 september 2016

YONG fra Malaysia
Familie med små børn
Comfort-værelse
Boede 2 nætter i september 2016
Too bad, no light on that hotel at night ,too save energy
If want to rate this Century Hotel Kuching, 2 star only, bad room service , lobby bad lighting, close main auto door, only can using side door,.too bad too bad too bad, every time call taxi thru hotel staff,.very expensive due to I think taxi driver take.care hotel staff,.bad bad bad
Anmeldt 14 september 2016

Chan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Comfort-værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Huge room but need to touch up
Very run down hotel.
Anmeldt 13 september 2016

CHANG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Comfort-værelse
Boede 3 nætter i september 2016
COMMENTS
THE WHOLE BUILDING IS VERY DARK, NO LIGHT SEEMS UNOCCUPIED HOTEL.
Anmeldt 13 september 2016

Poh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Comfort-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
Near airport
Near airport , value for money.
Anmeldt 12 september 2016

Poh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Comfort-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Near airport
Near airport, value for money
Anmeldt 12 september 2016

Poh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Comfort-værelse
Boede 1 nat i august 2016
Near airport
Near airport, value for money
Anmeldt 12 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: