Fantastisk 8,8
baseret på 463 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 463 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Faciliteter 8,8
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 9,2
  • Service 9,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 8,3
Sortér efter

Mohd fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2016
Excellent Weekend @ Four Seasons Spore
Clean, Attentive and Near to shops
Anmeldt 23 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yuanheng fra Singapore
Forretningsrejsende
Executive-suite
Boede 1 nat i november 2015
Truly a 5-star hotel.
Room comfort, hotel condition and location.
Anmeldt 29 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

NALAE fra Sydkorea
Familie med små børn
Premier
Boede 4 nætter i april 2015
it is very nice and comfort
comfort, clean
I had a pleasant trip while I stayed. it is elegant and it has nice service and facilities as its fames. Everything was great but one thing is a little bit far to downtown. Always had to grab taxi due to baby stoller to downtown.
Anmeldt 22 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i december 2015
Great place to stay
Extra bed for toddler without requesting. Comfy bed. Big bathroom.
Great experience. Fantastic staffs who are efficient. Super clean rooms.
Anmeldt 20 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wilson fra Australien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Luxurious, high standard
Clean, luxurious, convenient
Located behind ION Orchard, it is very convenient to get to shopping district and food. Staffs are professional and efficient across all hotel services. Beds are very comfy, Extremely clean room and satisfies four-seasons standard. Highly recommended for any traveller with a high budget.
Anmeldt 29 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Levina fra Indonesien
Gruppe
4 sæsoners executive-suite
Boede 2 nætter i november 2015
fantastic
design, comfort, luxury
feel overrate for this hotel
Anmeldt 22 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Hongkong
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2015
Overrated
Good service, free wifi, prime location
Four season's Singapore is over-rated. The hotel and the room is old, particularly the washroom. In terms of amenities, cannot accept the hotel are providing shampoos, bath gel, and body lotion that is made in China. The comforter also has a bit of blood stain, though tiny but alarming. The good things are good service, free wifi and prime location but all in all doesn't justify the price
Anmeldt 26 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

parichart fra Thailand
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2015
Great hotel with very comfortable room
very comfortable room, comfortable ambience and great services
My stay at the Four Seasons Hotel was great. I like the best was the mattress and pillows that were so comfortable. I admire the person who do the purchasing a lot. overall, the room was great. I will come back again.
Anmeldt 26 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Debby fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2015
good hotel
good place, comfy, staff friendly
Anmeldt 29 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

FENG fra Kina
Familie med store børn
Boulevard-værelse
Boede 3 nætter i august 2015
High standard hotel with cheap price!
1.Good location. 2.good room space, quite big. 3. High standard service
In my impression, Four Seasons hotel should be quite expensive, but this time I got very good price from Agoda. Four Seasons Hotel has the very high standard service level and big room space, which is very good experience, the bed is very comfortable, location is very good. I will recommend it to my friends.
Anmeldt 31 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: