Reservér nu: Fragrance Hotel - Waterfront

Godt
Baseret på 1114 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,6
83% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (1114)Booking.com Anmeldelser (387)
6,6
Godt
Baseret på 1114 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,1
Faciliteter6,5
Beliggenhed7,0
Værelseskomfort og kvalitet6,5
Service6,9
Værdi for pengene6,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Indonesia
简体中文
ภาษาไทย
mere
Værelsestype
Superior-værelse - Gratis internet
Deluxe Værelse med adgang til Wi-Fi
Sortér efter
Viser 890 verificerede gæsteanmeldelser
8,0
Fantastisk
Hoi fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 2 nætter i december 2017
Amazing experience”
My friend said this hotel is better than the previous one. Although not near to MRT but the transport to city is very convenience through car sharing. He would definitely recommend this hotel to his family members.
Anmeldt 18 december 2017
8,0
Fantastisk
Hoi fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 3 nætter i december 2017
Great hotel”
I am booking this hotel on behalf of my friend. According to him, this hotel is nice to stay. He love the environment and the distance to city and his business location. He would recommend this hotel to his friends and family.
Anmeldt 18 december 2017
2,4
Divya fra Singapore
Par
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i december 2017
Acceptabel”
Very small windowless rooms for the price I paid .. the room was literally a queen bed and no more space.
Anmeldt 03 december 2017
8,0
Fantastisk
Pek fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 2 nætter i november 2017
Great location”
Good location.
Anmeldt 27 november 2017
10,0
Fremragende
Siva fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 3 nætter i oktober 2017
Good Service”
Worth the money !
Anmeldt 21 november 2017
8,4
Fantastisk
JIAO fra Kina
Gruppe
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 5 nætter i november 2017
Decent Stay”
Decent hotel for group stay.
Anmeldt 21 november 2017
8,0
Fantastisk
Dzulhisham fra Singapore
Par
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i september 2017
Rigtig godt”
Value for money. My regular staycay place.
Anmeldt 17 november 2017
8,0
Fantastisk
Edward fra Indonesien
Par
Deluxe Værelse med adgang til Wi-Fi
Boede 2 nætter i februar 2017
Pleasant Budget Hotel Experience”
Close to bus stop, close to NUH (if you need to visit and accompany family or friends for treatment in NUH) and close to Clementi Mall filled with many Vegetarian food stalls making it good for Vegetarian travelers. Thanks Agoda :)
Anmeldt 11 november 2017
3,6
tan fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med adgang til Wi-Fi
Boede 1 nat i oktober 2017
a letdown when i book for my client”
toilet is very dirty
Anmeldt 29 oktober 2017
8,8
Fantastisk
KRIONO fra Indonesien
Par
Deluxe Værelse med adgang til Wi-Fi
Boede 2 nætter i oktober 2017
Good price, near transportation”
For those people need medications in Singapore, this hospital are very near to NUH hospital only 5 minute by taxi And it just took 26 minutes by bus number 200 only 8-9 stop very cheap transport Even though no breaksfast in hotel but theres is a restaurant open 24 hours and 7-11
Anmeldt 27 oktober 2017
10,0
Fremragende
Marcus fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i juni 2017
na”
na
Anmeldt 21 oktober 2017
6,8
Godt
Wei fra Malaysia
Familie med små børn
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 2 nætter i august 2017
Everything good except the location”
The hotel is clean and the staffs are friendly but the location is a little bit disappointing. Also, during check in, we been told that hotel room is full and 2 of my family members have to squeeze in a small room without window.
Anmeldt 21 august 2017
7,6
Rigtig godt
Suriani fra Singapore
Par
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i juli 2017
Ok stay”
Basic room and amenities.
Anmeldt 20 august 2017
7,6
Rigtig godt
Geng fra Singapore
Par
Deluxe Værelse med adgang til Wi-Fi
Boede 4 nætter i august 2017
Cozy boutique hotel”
The room was not big but sufficient. The bed was comfortable and the shower was adequate. Wonderful view from the large windows. Enjoyed our stay very much. Only insufficient parking available for guests.
Anmeldt 15 august 2017
6,0
Sujane fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i august 2017
Dirty toilet and careless cleaner.”
The toilet floor , toilet wall , tissue in the toilet was soaked when i check-in. When i told hotel staff they come to clean and change tissue roll in the meantime they wearing shoe in the toilet. I'm serious about this because this things show the quality of hotel service. No apology from staff about this.
Anmeldt 11 august 2017
7,2
Rigtig godt
Chua fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 2 nætter i juli 2017
Just to rest during the night”
As SIngapore Hotel is too expensive. This hotel can consider as the cost saving hotel as just want to have a safe and peace night
Anmeldt 10 august 2017
7,6
Rigtig godt
YU fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med adgang til Wi-Fi
Boede 2 nætter i august 2017
Noisy ”
Room number : 506 Aircorn very noisy..can't sleep well..
Anmeldt 07 august 2017
8,4
Fantastisk
Chandrawati fra Indonesien
Par
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 2 nætter i juni 2017
Good location ”
The location was easy, we need to go to NUH hospital and easy to get food around this place.
Anmeldt 31 juli 2017
8,4
Fantastisk
Pekik fra Indonesien
Familie med store børn
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i januar 2017
Near restaurants”
The Hotel is just in walking distance to NUS. The Bus stop is located in front of the Hotel. It is very convenience to find some delicious foods because the hotel location is very close to some Indians Restaurants.
Anmeldt 26 juli 2017
4,0
Jeannet fra Sydafrika
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 6 nætter i juli 2017
Acceptabel”
The bathroom smelt auwful the first 2 days, the showerhole needs to be disinfeced since little flying things come out of there.
Anmeldt 12 juli 2017
5,2
Keitumetse fra Sydafrika
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med adgang til Wi-Fi
Boede 6 nætter i juli 2017
Over gennemsnittet”
The room was referred to as executive but was below the status. It was also not cleaned properly, even had a cockroach in my room. Only my bed was made. The shower was the worst, not practical.
Anmeldt 12 juli 2017
6,8
Godt
chona fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 2 nætter i maj 2017
Godt”
room is too small but clean . they have theme rooms.
Anmeldt 04 juli 2017
7,6
Rigtig godt
Felicia fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 14 nætter i maj 2017
Good convenient location”
Staff were helpul, and location is near to my workplace. Overall, no frills and comfortable stay
Anmeldt 15 juni 2017
7,6
Rigtig godt
Felicia fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 2 nætter i juni 2017
Good location”
Staff were helpful to sort out a booking error, and it was a comfortable stay
Anmeldt 15 juni 2017
9,2
Fremragende
Sivapriyan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i juni 2017
Strategic to University”
Very near to university. Suitable place for those who are visiting NSU for international exams.
Anmeldt 09 juni 2017
8,0
Fantastisk
Hrishikesh fra USA
Rejsende alene
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 13 nætter i maj 2017
Very close to the bus stop.”
I only thing which I found out is that it has very small rooms. You barely have space in the room.
Anmeldt 29 maj 2017
8,0
Fantastisk
SANJEEV fra Indien
Familie med små børn
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 5 nætter i maj 2017
Rigtig godt”
Everything is good except that the room was very small. Also, the almirah provided in the room was having only 2 hangers and the depth of said almirah is very small just 8 to 9 inches deep with single shelf having insufficient space for keeping anything. Secondly, no washing jet was provided in the toilet with the toilet seat and there is no bucket & mug in the bathroom. One has to take bath with hand shower only. Thirdly, the hotel is not having any in house food felicity and availability of vegetarian food in nearby area is very very limited.
Anmeldt 27 maj 2017
8,4
Fantastisk
Elhannah fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe Værelse med adgang til Wi-Fi
Boede 1 nat i marts 2017
Fragrance Hotel Waterfront”
Stayed here for convenience cause it was near to NUH, otherwise generally very out of place. 711 right beside the hotel downstairs. Bed was tough, but acceptable. Loved the glass window. However, staff gave someone else the room before I checked out. the person assumed i checked out and came in at 1130am-_- Encounter could have been prevented.
Anmeldt 01 april 2017
2,4
JERRY fra Singapore
Par
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i marts 2017
very small room ”
very small room
Anmeldt 27 marts 2017
6,8
Godt
Natasha fra Malaysia
Par
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i maj 2016
Convenient”
Easily accesssible by bus and price was reasonable for a place near Vivo City
Anmeldt 14 marts 2017
10,0
Fremragende
Roszita fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 2 nætter i februar 2017
Fremragende”
Great location and food.
Anmeldt 08 marts 2017
8,8
Fantastisk
Lin fra Singapore
Familie med små børn
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 4 nætter i februar 2017
Value for money”
Front desk staff are helpful, friendly and courteous; Cleaning staff are friendly and helpful; Rooms are clean.
Anmeldt 07 marts 2017
8,0
Fantastisk
prabhu fra Indien
Rejsende alene
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i marts 2017
Decent hotel with friendly staff”
Its close to bus stop and good restaurants. A bit costly. Also quite far away from airport. Very helpful staff
Anmeldt 07 marts 2017
7,6
Rigtig godt
Shun fra Singapore
Par
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i februar 2017
Value for money, good location where variety food choices are available nearby.”
Clean and tidy, no enough parking lots.
Anmeldt 28 februar 2017
10,0
Fremragende
Roszita fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 18 nætter i februar 2017
Great Hotel”
Great hotel and lots of shops around the area.
Anmeldt 20 februar 2017
6,0
Azeleta fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i februar 2017
nice”
nice
Anmeldt 16 februar 2017
8,4
Fantastisk
Chen fra Singapore
Rejsende alene
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 3 nætter i februar 2017
Good value”
good value place to stay. Was working at NUS and its very near. Convenient and close to food
Anmeldt 09 februar 2017
9,2
Fremragende
sabrina fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i november 2016
ok”
ok
Anmeldt 30 januar 2017
8,8
Fantastisk
Jean-Yves fra Frankrig
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 3 nætter i januar 2017
3 Days training near water front.”
I went to this hotel for working training and the location were convenient. There are many kind of restaurants beside the hotel, so it was pleasant. I will certainly comeback to this Place for my next meeting in Singapore.
Anmeldt 30 januar 2017
10,0
Fremragende
HANTER fra Indonesien
Par
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 2 nætter i september 2015
Fair price ”
Good deal, good location
Anmeldt 06 januar 2017
6,8
Godt
SHAO fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i januar 2017
Recommended”
What more you want, good enough.
Anmeldt 05 januar 2017
6,4
Godt
David fra Indonesien
Familie med små børn
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i januar 2017
Familiar Staff”
All staff very familiar. They can speak in Malay/Bahasa.
Anmeldt 04 januar 2017
6,0
Lim fra Singapore
Par
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 9 nætter i december 2015
value for money”
can easily walk to eating places. no malls however
Anmeldt 20 december 2016
6,0
Lim fra Singapore
Rejsende alene
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i januar 2016
great value for money”
walking distance to eating places. great place
Anmeldt 20 december 2016
9,2
Fremragende
Siew fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i december 2016
good”
1. Compact, had pretty much everything, 2. Good location (bus stops just outside, convenient shops and restuarants within 2mins walk). 3 Great value f
Anmeldt 16 december 2016
10,0
Fremragende
Ahmad fra Malaysia
Familie med små børn
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i november 2016
nice”
nice placed
Anmeldt 15 december 2016
7,2
Rigtig godt
Xun fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i juli 2016
Good Stay”
WiFi is not working during my stay.
Anmeldt 23 november 2016
9,6
Fremragende
khair fra Singapore
Gruppe
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i marts 2016
Good”
Good
Anmeldt 20 november 2016
6,8
Godt
Adolf fra Indonesien
Rejsende alene
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 1 nat i september 2016
nice staff, comfortable bed, small room”
nice staff, comfortable bed, small room
Anmeldt 16 november 2016
8,0
Fantastisk
SERENE fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse - Gratis internet
Boede 4 nætter i juni 2016
friendly front counter staff”
Friendly front counter staff and convienience.
Anmeldt 11 november 2016