Rigtig godt 7,7
baseret på 14040 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 14040 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Abbas fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
Value for money
Good location around the hotel many small convenient shop
Anmeldt 26 september 2016

jonathan fra Storbritannien
Par
Executive-suite
Boede 10 nætter i august 2016
Disapointed
I was disappointed at the level of entertainment and facility's at this hotel
Anmeldt 26 september 2016

Ahmad fra Pakistan
Rejsende alene
Executive-suite
Boede 3 nætter i september 2016
Internet
The internet facility at the property was worst
Anmeldt 26 september 2016

Wahyu fra Indonesien
Rejsende alene
Executive-suite
Boede 1 nat i september 2016
Good value for money
Booking Executive room. Room is good and big. Entitled to executive lounge as well as small mini bar. Location is within walking distance to shopping area.
Anmeldt 26 september 2016

bong fra Indonesien
Par
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i september 2016
clean and spacious hotel's room
staff are friendly and the room is clean also spacious. breakfast is fine. more important is the price is very good for this kind of room
Anmeldt 24 september 2016

Omar fra Singapore
Forretningsrejsende
Executive Club
Boede 1 nat i september 2016
Nice hotel but very slow wifi
Nice place to stay, location is great, next to shopping mall. But the Wifi is no good and the breakfast selection can be better.
Anmeldt 23 september 2016

nur fra Malaysia
Familie med små børn
Executive Club
Boede 1 nat i september 2016
Imma regular customer
Very satisfied,and imma very² regular customer for the 3rd or 4th time already im check in here..from malacca malaysia
Anmeldt 23 september 2016

Zaki fra Oman
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
it was nice stay
pleasant hotel and clean.
Anmeldt 23 september 2016

Rafika fra Indonesien
Par
Superior-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
Good
Will come back next trip
Anmeldt 22 september 2016

Lip fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Car park condition not comfortable
Overall is good, just the car park appearance and design surprising as the road will sudden have downhill and not painted make it looks uncomfortable.
Anmeldt 22 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: