Se alle 1.403 ejendomme i Berlin.
Rigtig godt7,5
Baseret på216anmeldelser
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
7,6 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 49 billeder
7,6Beliggenhed
  • tæt på offentlig transport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • bar

  • have

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu

Afstande og vigtige steder

  • Nærliggende lufthavne
    • 12 km
    • Berlin-Tegel Lufthavn (TXL)
    • 17 km
    • Berlin Schonefeld Airport (SXF)
  • Bus- og togstationer
    • 800 m
    • Storkower Strasse Banegård
    • 1,5 km
    • Frankfurter Tor Subway Station
  • Hospitaler og klinikker
    • 800 m
    • Polikum Fennpfuhl Mvz
  • Apoteker
    • 700 m
    • Pharmacy
  • Dagligvarebutikker
    • 1,9 km
    • Denn's Biomarkt Store
  • Hæveautomat
    • på stedet

Mere om Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (217)
Booking.com Anmeldelser (3902)

4,9

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,6
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 8,1
Rigtig godt
baseret på 9 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,4
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelseskomfort og kvalitet 5,0
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 7,9
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,0
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 8,3
Rigtig godt
baseret på 3 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 8,7
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
Anmeldelsespoint
baseret på 7 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,6
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 6,6
  • Værelseskomfort og kvalitet 5,5
  • Service 5,4
  • Værdi for pengene 5,4
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 7,9
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,7
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 8,3
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • 한국어
  • Русский
  • Italiano
  • 繁體中文 (台灣)
  • Nederlands
  • 繁體中文 (香港)
  • 日本語
  • Język polski
  • Magyar
  • Svenska
  • Português (PT)
  • Čeština
  • Français
  • 简体中文
  • ภาษาไทย
  • Bahasa Malaysia
  • Українська
mere mindre

Værelsestype
  • 1 seng i 8-sengs sovesal med delt badeværelse
  • 1 seng i 6-sengs sovesal med delt badeværelse
  • 1 seng i 6-sengs sovesal med eget badeværelse
  • Enkeltværelse
  • Værelse med 2 enkeltsenge
  • 2 enkeltsenge og delt badeværelse
  • Værelse til 3 personer
  • Firedobbelt med delt badeværelse
  • Værelse til 4 personer
  • Seng i 4-sengs sovesal med delt badeværelse
mere mindre

Sortér efter
Viser 187 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

2,4
Jannik fra Danmark
Rejsende alene
1 seng i 8-sengs sovesal med delt badeværelse
Boede 1 nat i maj 2017
Acceptabel”
Its like a big ghostly hostel, or filled with young loud teenagers.
Anmeldt 04 juni 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,8
Witold fra Polen
Par
2 enkeltsenge og delt badeværelse
Boede 2 nætter i maj 2017
Everything is fine except little bathroom inconveniences”
Sheets and beds were clean and hostel looks well-kept in general. The only thing that was incomfortable for me were british style taps.
Anmeldt 22 maj 2017
Dera Guest, we are sorry that the issue with the bathrooms. We are working on it. Damien reception
Besvaret 23 maj 2017
Vis mere
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
5,2
SAIDAMEN fra Saudi-Arabien
Rejsende alene
2 enkeltsenge og delt badeværelse
Boede 2 nætter i maj 2017
Great hostel”
It's a good hostel, clean and nice staff but I won't come back here coz it's far and no aircon in the room. Twas spring yet still a bit hot in the room. The wc is not clean.
Anmeldt 19 maj 2017
Dear guest, thanks for your reveiw. Damien reception
Besvaret 23 maj 2017
Vis mere
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,6
Amir fra Danmark
Gruppe
1 seng i 6-sengs sovesal med delt badeværelse
Boede 1 nat i april 2017
The hostel is huge and very well maintained.”
The stay was pleasant and comfortable. The lady at the reception was kind enough to upgrade our room from a shared dormitory to a separate private room which was indeed very sweet of her. Overall a great place to stay
Anmeldt 04 maj 2017
Dear Guest, Thank you for tanking the time to review your stay with Generator PB. I am thrilled to hear that you enjoyed your time here and that you were upgraded to a private room :) We hope to see you again soon, until then best wishes from Berlin - Amy, Ass, FO Manager
Besvaret 06 maj 2017
Vis mere
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,6
PIRIYA fra Thailand
Gruppe
1 seng i 8-sengs sovesal med delt badeværelse
Boede 2 nætter i april 2017
Excellent staff ”
So clean room, bed and toilet.
Anmeldt 03 maj 2017
Dear Guest, thank you for taking the time to review your time with us. It is great to hear that you had a good time while you stayed with us, I will pass your comments regarding the cleanliness on to our housekeeping team, they will be thrilled. best wishes Amy, Ass. FO Manager
Besvaret 06 maj 2017
Vis mere
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,4
felix fra Laos
Rejsende alene
1 seng i 6-sengs sovesal med delt badeværelse
Boede 4 nætter i marts 2017
Unfriendly Staff ”
Location is far from the city center, but close to the tram and subway station. The staff was very unfriendly.
Anmeldt 07 april 2017
Hello Felix, thank you for taking the time to review your time at our hostel. I am so sorry to hear that our members of staff were unfriendly, this is certainly not what we want the lasting impression to be with our guests! Excellent customer service is of paramount importance and we hope that if you visit again you will have a different/better experience. Thank you again for your feedback, Amy - Ass. FO Manager
Besvaret 06 maj 2017
Vis mere
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
5,6
felix fra Laos
Rejsende alene
1 seng i 6-sengs sovesal med delt badeværelse
Boede 3 nætter i marts 2017
Unfriendly staff ”
Horrible staff. Very bad location, but close to the tram and subway station.
Anmeldt 07 april 2017
Dear Guest , thank you for taking the time to review your time at our hostel. I am so sorry to hear that our members of staff were unfriendly, this is certainly not what we want the lasting impression to be with our guests! Excellent customer service is of paramount importance and we hope that if you visit again you will have a different/better experience. Thank you again for your feedback, Amy - Ass. FO Manager
Besvaret 06 maj 2017
Vis mere
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,8
veronica fra Italien
Gruppe
Seng i 4-sengs sovesal med delt badeværelse
Boede 3 nætter i marts 2017
Love this place!”
I would just make 1 recommendation, change the shower's head cause the way the water is coming out from the showers it is horrible and uncomfortable..
Anmeldt 04 april 2017
Dear Guest, thank you for your comments - it's great to hear that you love it here! I will definitely pass your suggestion on to our management team. until the next time - Amy, Ass. Front Office Manager
Besvaret 06 maj 2017
Vis mere
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,2
SM fra Storbritannien
Rejsende alene
1 seng i 8-sengs sovesal med delt badeværelse
Boede 1 nat i marts 2017
Ok but not perfect ”
Bathroom does not have private shower. There is only a thin curtain in a public group shower. They try to put people of same age group in each room. I feel that is age discrimination. Location is good.
Anmeldt 18 marts 2017
Dear Guest, thank you for taking the time to review your stay with us. I am sorry that the public showers were not to your liking - Did you know that we also offer private rooms with bathrooms? if you stay with us again maybe look into one of these as it's more private. As far as allocating the rooms according to age is concerned, each guest receives a room / bed when the booking is made and it's purely based on the duration of the stay with us. eg. we will try to allocate guests staying 3 nights together in one room. If you have any special requests the 24 hour reception will be on hand to help, best wishes from Berlin - Amy, Ass. Front Office Mnager
Besvaret 31 marts 2017
Vis mere
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,2
Natalie fra Brasilien
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2017
Good but nothing special”
It's clean and good value for money, but nothing is special. The surrounding area is very residential with almost no options of restaurants, cafes or bars. The room was clean and safe.
Anmeldt 14 marts 2017
Dear Guest , thank you for reviewing your recent stay at generator Prenzlauer Berg. We are thrilled that you enjoyed your time here with us! Did you know that we also have a Generator located in Berlin Mitte? There are a lot more cafes and bars in the surrounding area, Maybe next time give them a try instead. Best wishes from Berlin - Amy, Ass. Front Office Manager
Besvaret 06 maj 2017
Vis mere
Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
Juni 2017
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Næste>
Juli 2017
MaTiOnToFr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31