Geobay Hotel
Geobay Hotel
Se alle 31 billeder
 Geobay Hotel
Se alle 31 billeder
Lobby Geobay Hotel
Lobby
Se alle 31 billeder
Lobby Geobay Hotel
Lobby
Se alle 31 billeder
Hotellet indefra Geobay Hotel
Hotellet indefra
Se alle 31 billeder
PÅ KORTET Geobay Hotel
PÅ KORTET
Rigtig godt
Beliggenhed
7,9
Se alle 31 billeder Geobay Hotel
Se alle 31 billeder
Fjernet fra Favoritter

Geobay Hotel

Rigtig god placering
Vil du vide mere om Geobay Hotel?
Rigtig godt
Baseret på 318 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,3
80% vil anbefale ejendommen til en ven
  • byens hjerte

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • daglig rengøring

  • værdiboks

Værelsesvalg
9,0
Fantastisk
Værelseskomfort og kvalitet
Gå ikke glip af noget!5 rejsende har reserveret i dag.
Super med 2 enkeltsenge (Super Twin)
Super med 2 enkeltsenge (Super Twin)
...
  • 20 m²/215 ft²
  • rygepolitik - røgfri værels...
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Executive Suite
Executive Suite
...
  • Udsigt: Park
  • 43 m²/463 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Superior Deluxe
Superior Deluxe
...
  • 20 m²/215 ft²
  • rygepolitik - røgfri værels...
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser
Superior til 3 personer (Superior Triple)
Superior til 3 personer (Superior Triple)
...
  • Udsigt: Gade
  • rygepolitik - røgfri værels...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Queen Værelse (Deluxe Queen Room)
Deluxe Queen Værelse (Deluxe Queen Room)
...
  • 2 m²/22 ft²
  • bruser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Familiesuite (Family Suite)
Familiesuite (Family Suite)
...
  • Udsigt: Park
  • 35 m²/377 ft²
  • 1 queen-size seng og 1 king...
Indtast datoer for at se priser
Premier Suite
Premier Suite
...
  • Udsigt: Have
  • 30 m²/323 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Executive Deluxe
Executive Deluxe
...
  • 23 m²/248 ft²
  • rygepolitik - røgfri værels...
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Executiv-suite med 2 enkeltsenge (Executive Suite Twin)
Executiv-suite med 2 enkeltsenge (Executive Suite Twin)
...
  • Udsigt: Have
  • 43 m²/463 ft²
Indtast datoer for at se priser
Executive superior (Executive Superior)
Executive superior (Executive Superior)
...
  • 25 m²/269 ft²
  • rygepolitik - røgfri værels...
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Geobay Hotel?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om Geobay Hotel

Mere om Geobay Hotel

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mere

Vigtige oplysninger

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (318)Booking.com Anmeldelser (71)
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,7
Faciliteter6,5
Beliggenhed7,9
Værelseskomfort og kvalitet9,0
Service6,8
Værdi for pengene7,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Indonesia
Værelsestype
Superior Deluxe
Executive Suite
Junior Suite
Studio Suite
mere
Sortér efter
Viser 146 verificerede gæsteanmeldelser
12345
7,2
Rigtig godt
Ai fra Singapore
Familie med store børn
Super med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2018
The place was new and clean. Staff was helpful. ”
Only thing is that the beds were narrow to be shared with a teen. The description of the room said that it could take 2 adults and 2 children (up to 17 years old).
Anmeldt 20 juni 2018
6,8
Godt
Shuang fra Kina
Par
Executive Suite
Boede 2 nætter i juni 2018
It is weird there is no towel here, and no shower gel”
Besides, we stayed two nights but they didn’t give us bottles of water the next day
Anmeldt 20 juni 2018
3,2
LIM fra Malaysia
Par
Superior Deluxe
Boede 1 nat i maj 2018
Disappointed”
The first time we stay very nice, this is the second time, but very disappointed, the room& bed too dirty & got the smell, when we ask to change room also not allow, ask staff to change for us also no. Too bad.
Anmeldt 20 juni 2018
6,4
Godt
LIM fra Singapore
Familie med store børn
Superior Deluxe
Boede 2 nætter i juni 2018
Facilities”
the first day stay no wifi connection
Anmeldt 19 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
8,0
Fantastisk
Doreen fra Singapore
Par
Super med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2018
Basic Accommodation ”
Pros: Security - You need to use your key card to get to your room floor. Room is clean. Pillow is soft. Bathroom comes with rainshower. There is kettle and mugs if you want hot water in the room. Cons: sound proofing not good. could hear people talking when they walk pass your room. I think due to Hari Raya Festive the hotel were playing festive songs through the public systems at 8.30am to 9.30am on Sat morning, end up I couldn't sleep in as I was woke up by the music from the speaker along the corridor.
Anmeldt 18 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
8,8
Fantastisk
Lin fra Singapore
Familie med små børn
Executiv-suite med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juni 2018
Great price for the room”
A clean and serene place. A great place for basic facilities. Good eateries just within walking distance.
Anmeldt 17 juni 2018
Thank for staying with us.We appreciate your feedback.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
9,2
Fremragende
JIMMY fra Singapore
Familie med små børn
Junior Suite
Boede 1 nat i juni 2018
Clean n spacious room with 2 toilets”
Booked a junior suites with 4 beds n 2 toilets. What a surprise! Nice n new. Many Food outlets around the hotel. Aeon n Giant supermarket walking distance. Stayed for 1 nite, everyone happy. Will come back again.
Anmeldt 17 juni 2018
Thank for staying with us.We appreciate your feedback.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
3,6
Daniel fra Singapore
Par
Executiv-suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2018
Non existent wifi; grumpy staff”
No working wifi, toilet design is very bad, staff look constipated. Only if there is no where else to stay.
Anmeldt 17 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
6,8
Godt
Kay fra Singapore
Familie med store børn
Junior Suite
Boede 1 nat i juni 2018
Overall ok except. Terrible wifi connection ”
Reasonable pricing and ok location. Easy parking;) basic hotel. Clean but Wifi lousy. As good as no wifi
Anmeldt 15 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
8,0
Fantastisk
Ong fra Singapore
Familie med små børn
Familiesuite
Boede 1 nat i december 2017
Good”
My Kids love this hotel
Anmeldt 14 juni 2018
Thank for staying with us.We appreciate your feedback.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
9,6
Fremragende
SOH fra Singapore
Familie med store børn
Executive Deluxe
Boede 1 nat i februar 2018
nice room”
the room is clear
Anmeldt 13 juni 2018
Thank for staying with us.We appreciate your feedback.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
3,2
Thiam fra Singapore
Gruppe
Superior Deluxe
Boede 1 nat i juni 2018
Geobay Disappointing”
Hotel is rundown. Weak wifi . Small room . Required desposit.
Anmeldt 12 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
4,4
Mun fra Singapore
Par
Executive Suite
Boede 1 nat i juni 2018
Acceptabel”
Booked an executive suite through Agoda. property info indicated room size is 43 metre square but actual room size was much smaller. Wifi was totally not working. Front office lady staff who checked in for us is not friendly at all. Not sure why there were charcoal place under the side table in my room. I would only recommend as this hotel location is good.
Anmeldt 12 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
10,0
Fremragende
Kuan fra Singapore
Par
Superior Deluxe
Boede 1 nat i marts 2018
Highly recommended - Value for money”
Highly recommended for short stay who wants to enjoy some shopping at AEON bukit indah area. The location good, walking distance ie. 5 to 8 min to Aeon Mall. Many eateries and massage shops around the area as well. We have superior twin room without window. The bed sheet has stains. The staff immediately helped us to change room even though it was midnight. The bed is quite comfortable, firm. The hotel room has all the amenities like toothbrush, shaver, comb, sewing kits, etc. TV channels is good and the wifi is fast enough. I was impressed that all buttons is touch screen. Dryer is good and strong. There is a security guard at night. The shower pressure and heater is quite strong. Thing to improve: Sound proofing is not bad, can easily hear noise from walkway.
Anmeldt 09 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
8,8
Fantastisk
Yok fra Singapore
Par
Executive Suite
Boede 2 nætter i juni 2018
Pleasant stay with adequate facilities. Room is generally clean”
Setback: we have difficulty connecting the WiFi signal to our handphones. TV image quality is grainy on certain channels. Bath towels may not be changed. Plus point: bed is firm and all amenities are provided
Anmeldt 07 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
7,6
Rigtig godt
Yong fra Malaysia
Par
Superior Deluxe
Boede 3 nætter i juni 2018
Location and budget wise”
Room cleaning service are bad! Left some tips on first day but they didn’t even clean the cup you used and bed sheet are dirty with stain on it!
Anmeldt 06 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
6,8
Godt
Si fra Singapore
Gruppe
Familiesuite
Boede 1 nat i maj 2018
Godt”
Room was pretty big but staffs at front desk wasn't the friendliest.
Anmeldt 05 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
9,6
Fremragende
Pui fra Singapore
Par
Super med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2018
Good location and clean room”
The hotel is located near eating places and the room is clean. It will be perfect if it provides breakfast as well.
Anmeldt 04 juni 2018
Thank for staying with us.We appreciate your feedback.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
4,8
Kiam fra Singapore
Familie med små børn
Superior til 3 personer
Boede 1 nat i maj 2018
Water pressure too low .staff unfriendy.”
Inconvience for childern.
Anmeldt 04 juni 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
7,6
Rigtig godt
Peace fra Malaysia
Par
Superior Deluxe
Boede 1 nat i maj 2018
re-email email confirmation”
the reception will email themselves from your booking regards to your booking... weird but...
Anmeldt 27 maj 2018
We're sorry you were unhappy.We promise to improve quality for our services.
Besvaret 19 juni 2018
Geobay Hotel
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg