Rigtig godt 8,0
baseret på 767 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 767 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Marjorie fra Canada
Gruppe
Superior med byudsigt
Boede 7 nætter i september 2014
Very comfortable, and clean.
Cleanliness, great staff, good location.
No issues at all. We enjoyed our stay very much.
Anmeldt 02 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carmelita fra Malaysia
Par
Suite med flodudsigt
Boede 2 nætter i september 2014
good!
convenient, comfortable, clean
The room, furniture was clean. I slept well but my husband could not sleep, he said the bed was uncomfortable. The breakfast provided was so-so. The staff was friendly and email replies regarding airport pick up was prompt. We arrived late in the airport and the driver waited for us almost 1.5h! When I called the hotel to enquire regarding the driver, they were so polite and helpful. Very convenient to the Hoan Kiem Lake, at the same time not the most busy noisy area, so our stay was great!
Anmeldt 30 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHENWEI fra Kina
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i september 2014
very friendly staffs, but deluxe room is small
staff, location, service
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Anmeldt 29 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHENWEI fra Kina
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 2 nætter i september 2014
really good location with friendly staffs
staff, location, room
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Anmeldt 25 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bing fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i september 2014
value for money hotel in strategic location
location, cleanliness, friendly staff
Anmeldt 19 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ong fra Singapore
Par
Executive-suite med boblebad
Boede 5 nætter i september 2014
It's a Good Stay
Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
Good
Anmeldt 16 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHONG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med byudsigt
Boede 4 nætter i august 2014
clean Hotel
clean,quiet,comfortable.
good staff,good food.nice location.
Anmeldt 14 september 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Farant fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe med byudsigt
Boede 3 nætter i december 2013
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Anmeldt 22 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HA fra Vietnam
Forretningsrejsende
Superior med byudsigt
Boede 2 nætter i september 2013
Convenient location; value for money
Location; friendly staff; clean room
I was quite happy with my stay at this hotel. Even though there were not many facilities however I enjoyed staying there.
Anmeldt 13 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yvette fra Frankrig
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i juli 2014
hotel Hanoi
Location clean price
Very good it was our 3rd stay in this hotel
Anmeldt 09 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: