Glenalmond Hotel Sandton
Glenalmond Hotel Sandton
Se alle 39 billeder
 Glenalmond Hotel Sandton

  • 50 m²/538 ft²
Se mere
udendørs pool Glenalmond Hotel Sandton
udendørs pool
Se alle 39 billeder
udendørs pool Glenalmond Hotel Sandton
udendørs pool
Se alle 39 billeder
Swimmingpool Glenalmond Hotel Sandton
Swimmingpool
Se alle 39 billeder
PÅ KORTET Glenalmond Hotel Sandton
PÅ KORTET
Fantastisk
Beliggenhed
8,7
Se alle 39 billeder Glenalmond Hotel Sandton
Se alle 39 billeder
Fjernet fra Favoritter

Glenalmond Hotel Sandton

Fremragende placering
Vil du vide mere om Glenalmond Hotel Sandton?
Rigtig godt
Baseret på 71 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,8
80% vil anbefale ejendommen til en ven
Værdi for pengene8,1
Afstand til centrum2.00 Km
Placeringsvurdering8,7
Tætteste lufthavnOR Tambo Internationale Lufthavn (JNB)
Afstand til lufthavn17,2 km
Restaurant på stedetNej
  • 850 m til offentlig transport

  • Lufthavnstransport

  • byens hjerte

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

Værelsesvalg
8,0
Rigtig godt
Værelseskomfort og kvalitet
Suite med 2 soveværelser (2 Bedroom Suite)
Suite med 2 soveværelser (2 Bedroom Suite)
...
  • Udsigt: Have
  • 92 m²/990 ft²
  • 2 enkeltsenge og 2 dobbelts...
Indtast datoer for at se priser
Suite med 1 soveværelse (1 Bedroom Suite)
Suite med 1 soveværelse (1 Bedroom Suite)
...
  • Udsigt: Have
  • 72 m²/775 ft²
  • 1 dobbeltseng og 1 queen-si...
Indtast datoer for at se priser
Apartment Ét Soveværelse (Apartment One Bedroom)
Apartment Ét Soveværelse (Apartment One Bedroom)
...
  • 50 m²/538 ft²
Indtast datoer for at se priser
Apartment To Soveværelser (Apartment Two Bedrooms)
Apartment To Soveværelser (Apartment Two Bedrooms)
...
  • 75 m²/807 ft²
Indtast datoer for at se priser
Lejlighed (Apartment)
Lejlighed (Apartment)
...
    Indtast datoer for at se priser
    Apartment Shared Bed
    Apartment Shared Bed
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Apartment - 2 Rooms
      Apartment - 2 Rooms
      ...
        Indtast datoer for at se priser
        Room - 2 bedrooms
        Room - 2 bedrooms
        ...
          Indtast datoer for at se priser
          Vil du vide mere om Glenalmond Hotel Sandton?
          Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

          Priserne falder så snart du logger ind!

          Log ind nu
          Mere om Glenalmond Hotel Sandton

          Mere om Glenalmond Hotel Sandton

          Afstande og vigtige steder

          Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
          Vis mindre

          I nærheden

          Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
          Vis mere

          Vigtige oplysninger

          Vis mere

          Brugbare oplysninger

          Vis mere

          Verificerede kundeanmeldelser

          Agoda Anmeldelser (71)Booking.com Anmeldelser (581)
          Hotellets stand/rengøring7,9
          Faciliteter7,3
          Beliggenhed8,7
          Værelseskomfort og kvalitet8,0
          Service7,6
          Værdi for pengene8,1
          Leveret af verificerede gæster fra Agoda
          Filtrér gæstekommentarer efter:
          Værelsestype
          Suite med 1 soveværelse
          Suite med 2 soveværelser
          Viser 55 verificerede gæsteanmeldelser
          123
          8,8
          Fantastisk
          Michaela fra Sydafrika
          Forretningsrejsende
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 6 nætter i juli 2018
          Pleasantly surprised ”
          Could do with a bit of a facelift, finishes are looking a bit weary
          Anmeldt 08 juli 2018
          6,0
          Su fra Singapore
          Par
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 3 nætter i april 2018
          Comfortable but falling apart”
          The hotel looks nice and it is functional. However, the wifi is totally unreliable and the equipment inside are either broken or about to fall apart. Staff are friendly and place is clean. Breakfast is a ripoff.
          Anmeldt 09 maj 2018
          9,2
          Fremragende
          Shane fra New Zealand
          Familie med små børn
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 1 nat i januar 2018
          Fremragende”
          Great staff. Excellent location. Always being maintained. Very friendly and helpful assistance from the staff. I have stayed many times and it remains my favorite home from home in Johannesburg.
          Anmeldt 16 januar 2018
          Thank you so much for sharing your feedback regarding your stay,we are pleased you enjoyed your stay. We hope to see you soon.
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          6,8
          Godt
          Refilwe fra Sydafrika
          Rejsende alene
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 1 nat i november 2017
          Rude, Judgemental Staff”
          All in all I love this place and it was my second time staying here, even have an upcoming booking. However this time around there was a gentleman who accused us of making a noise even though we went. After he called and we told him that the noise was not from our room he came to verify only for him to find that indeed it wasn't us he didn't even bother to apology for accusing us. Even on check in he was present and his colleague who processed the check in asked him for advise his response was unpleasant so to say he was undermining me. He honestly needs a re-evaluation as such a person shouldn't be allowed to be the face of your wonderful establishment.
          Anmeldt 27 november 2017
          Hello, Thank you for your review. Our apologies for the misunderstanding you had with our evening staff member. We assure you that this was an isolated incident. We have since carried out refresher training on guest interaction with our staff. We are glad that you have made use of the hotel on two occasions and hope to see you soon.
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          9,2
          Fremragende
          kyongsok fra Sydkorea
          Forretningsrejsende
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 5 nætter i juni 2017
          great”
          great except the location. since it is about 250 meters from the big street (Linden street), it was uncomfortable a little bit in the evening and at night.
          Anmeldt 04 juli 2017
          Thank you for the review, we are indeed located in the Sandton CBD and within walking distance from the mall. Hope to see you again soon
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          7,2
          Rigtig godt
          Georg fra Sydafrika
          Forretningsrejsende
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 1 nat i juni 2016
          Ok”
          Thanks
          Anmeldt 29 juni 2016
          Short and to the point thank you
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          8,0
          Fantastisk
          Shaun fra Sydafrika
          Rejsende alene
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 6 nætter i maj 2015
          Close to Sandton City”
          The rooms were great, but I was there in Winter and the heaters weren't working, I froze at night! Otherwise hotel is close to Sandton and was good to stay there.
          Anmeldt 20 april 2016
          Thank you for your review , the heaters have since been fixed we are sorry your experience was not so good. We promise to make your next stay a good one.
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          5,3
          Wlodzimierz fra Polen
          Gruppe
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 2 nætter i november 2012
          Big but a little bit neglected appartments”
          nice place
          Anmeldt 20 december 2015
          Thank you for taking time to review our property.We are busy with our renovation making sure all is fixed in our suites, hoping by your next visit things will be completely different.
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          8,0
          Fantastisk
          Nandipha fra Sydafrika
          Familie med små børn
          Suite med 2 soveværelser
          Boede 1 nat i oktober 2015
          Hidden Gem in a great location”
          The location isn perfect . Close to Sandton City and Mandela Square. The apartments are very spacious and clean. Big balcony . Sheets white and crispy.
          We stayed for only one night with two kids . They really enjoyed themselves . Will certainly come back. The only disappointment when you open the bathroom window, the wall needs lick of paint or regular cleaning . Not a lovely sight. Overall we were happy .
          Anmeldt 25 oktober 2015
          9,0
          Fremragende
          Chipateni fra Zambia
          Forretningsrejsende
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 1 nat i august 2015
          it was fairly good. Clean place.”
          the cleainess, cousyness and security
          good
          Anmeldt 11 august 2015
          Thank you so much for your nice review,we look forward to welcoming you for your next stay.
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          8,7
          Fantastisk
          Sukhpal fra Indien
          Familie med store børn
          Suite med 2 soveværelser
          Boede 2 nætter i juni 2015
          Lovely Holiday at Glenalmond”
          very helpful and curteous staff, cleanliness excellent, good location for shopping etc
          We had a very comfortable stay. Would like to stay there again when we visit Johannesburg next.
          Anmeldt 17 juni 2015
          Thank you for your kind words, This hotel is good for short stay as well as long stays. The hotel is in a quiet and great location a few mins walk to shopping malls. Their service apartment comes with comprehensive kitchen equipments. Great for cooking your won meals
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          9,3
          Fremragende
          LeNubian fra Sydafrika
          Familie med store børn
          Suite med 2 soveværelser
          Boede 2 nætter i maj 2015
          Wonderful ”
          Well priced, Clean and Comfortable
          Could do with more decent kitchen stuff.
          Anmeldt 06 juni 2015
          Thank you for your review,we are glad that you enjoyed your stay,We are continually trying to improve the variety and quality of our food items at our Coffee shop.We are hoping your next stay will be a good one.
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          9,0
          Fremragende
          LeNubian fra Sydafrika
          Par
          Suite med 2 soveværelser
          Boede 1 nat i maj 2015
          Convenient and pleasant”
          Value, location and spacious
          Spacious, neat and well serviced.
          Anmeldt 06 juni 2015
          we are pleased our services did meet your expectations,looking forward to welcoming you on your next stay. Thank you so much for your review ...
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          10,0
          Fremragende
          Maryetta fra USA
          Par
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 5 nætter i september 2014
          Wonderful experience”
          Location to the convention center (I was there for a conference); Quiet location; spacious room/apartment
          Pleasant staff, easy taxi ride to shopping/convention center or a 12-15min. walk for those that enjoy walking. Quiet location for sleeping. Apartment style accommodations very comfortable. Our reservation included breakfast, which I highly recommend, good choices, prepared to order hot foods. Overall a great 5 night stay.
          Anmeldt 26 september 2014
          Thank you for your stay with us and for sharing your experience with other travelers. We are pleased you had a great time.
          Besvaret 20 april 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          7,0
          Rigtig godt
          Olivier fra Sydafrika
          Familie med store børn
          Suite med 2 soveværelser
          Boede 1 nat i august 2014
          Good value for money's city place”
          Convenient, secure, familly hotel
          Anmeldt 29 august 2014
          7,3
          Rigtig godt
          Roger fra Schweiz
          Par
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 3 nætter i august 2014
          Poor Organisation”
          Cleanliness, nice breakfasts, friendly cafe staff
          Booked double room to find they reserved a twin room for us. Had attitude when asked to rectify. Cool white fluro lighting did nothing to add to a home feeling. No amenities and restaurants to have dinner anywhere within safe walking distance.
          Anmeldt 22 august 2014
          8,3
          Fantastisk
          Cheryl fra USA
          Gruppe
          Suite med 2 soveværelser
          Boede 1 nat i juli 2014
          Good value”
          Location
          Anmeldt 24 juli 2014
          8,0
          Fantastisk
          Ira fra USA
          Forretningsrejsende
          Suite med 2 soveværelser
          Boede 2 nætter i juni 2014
          Good Business Hotel ”
          Clean and well appointed business suites. Comfortable rooms
          Anmeldt 30 juni 2014
          8,0
          Fantastisk
          Philip fra Australien
          Par
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 1 nat i juni 2014
          It was well suited for our quick stay”
          close to Mandela square which we wanted to visit and also good food close by
          It was fine. Our room was huge and the other part was like an apartment with an extra toilet, a balcony etc. Very good for the cost.
          Anmeldt 19 juni 2014
          9,3
          Fremragende
          Joseph fra Kenya
          Forretningsrejsende
          Suite med 1 soveværelse
          Boede 4 nætter i maj 2014
          Exceptional”
          quiet,fast internet,great staff
          It was the best i ever had
          Anmeldt 18 maj 2014
          123
          Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

          Tilbage til søgeresultater

          Tilbage til værelsesvalg