Reservér nu: Go Hotel Subang Jaya

Rigtig godt
Baseret på 295 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,7
95% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (295)Booking.com Anmeldelser (480)
7,7
Rigtig godt
Baseret på 295 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,0
Faciliteter6,9
Beliggenhed7,6
Værelseskomfort og kvalitet7,9
Service8,1
Værdi for pengene8,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
日本語
Deutsch
mere
Værelsestype
Superior Queen Værelse
Deluxe Queen Værelse
Executive Queen Værelse
Deluxe med 2 enkeltsenge
mere
Sortér efter
Viser 142 verificerede gæsteanmeldelser
9,2
Fremragende
Lee fra Malaysia
Par
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i oktober 2017
Cozy place”
Nic e stay with small spacious that probably enough for 2. Friendly staff.
Anmeldt 23 oktober 2017
7,6
Rigtig godt
zaini
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2016
Rigtig godt”
wonderful stay. Good for budget traveller. Muslim restaurant and mosque nearby. Very strategic.
Anmeldt 09 oktober 2017
6,0
noratikah fra Malaysia
Gruppe
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i september 2017
Over gennemsnittet”
ok for young traveller.
Anmeldt 01 oktober 2017
7,6
Rigtig godt
Chew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i juli 2017
Nice Budget hotel”
the location is nice and the hotel is simple. with a nice cafer and helpful staff. the only limitation is the car parking, need to park along the road side
Anmeldt 07 august 2017
5,2
Amelia fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i april 2017
Smelly rooms”
The hotel room has musty smell that was not very appealing.
Anmeldt 01 august 2017
9,2
Fremragende
Thomas fra Malaysia
Forretningsrejsende
Executive Queen Værelse
Boede 3 nætter i april 2017
Fremragende”
Good
Anmeldt 31 juli 2017
8,8
Fantastisk
Thomas fra Schweiz
Par
Superior Queen Værelse
Boede 2 nætter i juni 2017
This hotel has excellent staff excellent and hard housekeeping staff”
Excellent high speed WiFi, good Breakfast, comfortable rooms. This budget hotel though stands out by their staff helpful I any aspects. The TV channels are ok, maybe BBC or CNN would be better same for the sports Channel. Reserved Car park in front of the hotel.
Anmeldt 30 juli 2017
8,4
Fantastisk
Carey fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Superior Queen Værelse
Boede 4 nætter i april 2017
I love it!”
I enjoyed my stay here with my mom. The staff are great and truly very accommodating. Had a very pleasant stay because the room was always clean and the staff would stop and talk to you to ask how your day is going. Breakfast served everyday was plain and simple but incredibly yummy! My mom literally enjoyed everything! Kudos to the staff! I love it!!!
Anmeldt 24 juli 2017
7,6
Rigtig godt
WT fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i juli 2017
Nice contemporary design and clean ”
Nice contemporary design and clean family room. However, sound proof between the wall of rooms could be improved as conversation at neighbouring rooms could be heard.
Anmeldt 22 juli 2017
6,0
BEH fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Over gennemsnittet”
value for money
Anmeldt 17 juli 2017
10,0
Fremragende
Kai fra Malaysia
Gruppe
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i april 2017
good location”
staffs a friendly and room are clean, even the room is small, there is good enough for staying a nights :)
Anmeldt 30 juni 2017
8,0
Fantastisk
alice fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i juni 2017
Value for money ”
Cheap and clean
Anmeldt 08 juni 2017
10,0
Fremragende
Ho fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 2 nætter i april 2017
GOOD ”
GOOD
Anmeldt 27 maj 2017
7,2
Rigtig godt
Jimmy fra Singapore
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 3 nætter i maj 2017
Rigtig godt”
friendly n helpful staff. cosy n clean room.
Anmeldt 23 maj 2017
5,6
Lian fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Queen Værelse
Boede 3 nætter i maj 2017
Small room”
Pros- Service was prompt, room was clean, access to the lift/room areas requiring card by guests at night, modern new showering heater. Cons - room was very very small, bathroom had clear glass facing hotel room door (should have at least bottom half frosted), no payment receipt issued for deposit, no kettle jug, no security chain lock on door, no frills. Unique - nice coffee and cakes area to relax and meet up with friends.
Anmeldt 15 maj 2017
5,6
Pramith fra Australien
Rejsende alene
Executive Queen Værelse
Boede 1 nat i april 2017
okay for price”
it's okay for the price. breakfast is not worth it
Anmeldt 05 maj 2017
8,8
Fantastisk
MOHD fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i april 2017
Best experience ever”
Everything is great
Anmeldt 22 april 2017
8,4
Fantastisk
MOHD fra Malaysia
Forretningsrejsende
Executive Queen Værelse
Boede 4 nætter i april 2017
Great experience”
There was a great experience to be part of go hotel customer with great and cheerful staffs
Anmeldt 22 april 2017
6,4
Godt
Hong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Executive Queen Værelse
Boede 1 nat i januar 2017
Godt”
i love the hotel
Anmeldt 18 april 2017
10,0
Fremragende
Phang fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i april 2017
Very friendly front desk staffs”
Worth to stay, & clean
Anmeldt 13 april 2017
8,4
Fantastisk
Vui fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i marts 2017
Friendly Staff, nice room”
Great for short stay over, easy to find food, the exterior of the hotel is nice and comfortable
Anmeldt 27 marts 2017
8,0
Fantastisk
Azhar fra Singapore
Gruppe
Superior Queen Værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Rigtig godt”
Staff was friendly and helpful. Place is clean and well kept. Location is good - very accessible by public transport. Easy access to food and shops.
Anmeldt 25 marts 2017
8,0
Fantastisk
JiaHaur fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 2 nætter i marts 2017
GOod choice for business traveler”
Was there that day while escalator was not functioning. Everything seems fine to me
Anmeldt 06 marts 2017
4,8
See fra Malaysia
Par
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i februar 2017
Busy area”
Hotel was located at busy area at Taipan, lots of restaurants around but very limited car park.
Anmeldt 05 marts 2017
9,2
Fremragende
Eddie fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i februar 2017
Good location,friendly staff”
The staffs is friendly and environment is good and the location nearby with many food stalls
Anmeldt 02 marts 2017
6,8
Godt
Alan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i februar 2017
Godt”
Hotel is very clean, staff are warmth. Highly recommended for business travelers.
Anmeldt 08 februar 2017
10,0
Fremragende
Lim fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i januar 2017
Clean and convenient ”
Good breakfast and nice stay
Anmeldt 19 januar 2017
7,2
Rigtig godt
Lim fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i januar 2017
Clean n convenient ”
Clean n convenient
Anmeldt 19 januar 2017
7,6
Rigtig godt
Shahrol fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
new hotel”
single room too small :(
Anmeldt 10 januar 2017
7,2
Rigtig godt
ANDREA fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Queen Værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Value for money but rather rude staff”
While the place itself is rather new and well kept, the staff at the front counter could have better attitudes. There was one who seemed rather unprofessional when dealing with one of our group to the extent that he demanded to know which one of us was the one he communicated with via text/email. It was almost harassment and completely unnecessary. The rest of the staff were alright, but this kind of spoils the feeling of the stay.
Anmeldt 09 januar 2017
10,0
Fremragende
brenda fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i december 2016
Room is cozy,did not expect too much(value for money),Staff are friendly but parking is limited.”
Everything was fine, money worth for the stay.. i will come back again!!
Anmeldt 01 januar 2017
8,4
Fantastisk
ng fra Malaysia
Par
Superior Queen Værelse
Boede 2 nætter i december 2016
Great Stay in Go Hotel”
Room was clean. It will be great if breakfast can be improved.
Anmeldt 28 december 2016
8,0
Fantastisk
Calvern fra Malaysia
Par
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i september 2016
Value for money”
It's clean and value for money 10 minutes walk from LRT station 15 minutes drive to Sunway if no traffic jam
Anmeldt 27 december 2016
8,0
Fantastisk
JAYNE fra Malaysia
Par
Executive Queen Værelse
Boede 1 nat i december 2016
Great stay”
Staff extremely helpful and friendly. Highly recommended & will return again.
Anmeldt 13 december 2016
8,0
Fantastisk
Ng fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2016
nice”
good location
Anmeldt 13 december 2016
6,0
toh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Averagely”
hotel is average
Anmeldt 04 december 2016
8,0
Fantastisk
Pubudu fra Sri Lanka
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 3 nætter i oktober 2016
Suggesions”
Staff was really friendly. Breakfast should be improve.
Anmeldt 28 november 2016
7,6
Rigtig godt
Alam fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Queen Værelse
Boede 3 nætter i juni 2016
My son like it”
I booked this room for my son, and he liked it, safe and clean.
Anmeldt 20 november 2016
8,8
Fantastisk
CHEE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i februar 2016
Grand hotel”
Very grand and nice hotel. The location also very convenient to shopping, dinner and entertainment.
Anmeldt 17 november 2016
6,0
Goh fra Malaysia
Par
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Cheap.”
Small room. Pros. There's a pretty good nasi lemak right beside of the hotel
Anmeldt 16 november 2016
8,0
Fantastisk
chea
Forretningsrejsende
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Worth the money ”
With the price, n strategic location , total worth it
Anmeldt 15 november 2016
8,0
Fantastisk
Ng fra Malaysia
Familie med store børn
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i juni 2016
satisfied”
room clean, value of money
Anmeldt 03 november 2016
6,0
Kheu fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
Soundproofed ”
everything ok, just the soundproofed not very good.
Anmeldt 31 oktober 2016
8,0
Fantastisk
Guan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
feedback”
good
Anmeldt 24 oktober 2016
8,4
Fantastisk
Eugene fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Queen Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2016
2 night stay - satisfied”
2 night stay - satisfied. Room is clean and cozy. Staff service need some improvement.
Anmeldt 21 oktober 2016
6,8
Godt
Heng fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
Cosy little hotel in USJ enclave”
Hotel room is small. Breakfast provided is decent. Only thing is the shower room has smell of sewer. Overall is good.
Anmeldt 11 oktober 2016
6,4
Godt
Heng fra Malaysia
Par
Superior Queen Værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Compact and Cosy Hotel in USJ Taipan”
Clean, compact, cosy and cost effective.
Anmeldt 27 september 2016
7,2
Rigtig godt
Ho fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 2 nætter i september 2016
Location”
Surround with restaurants and food stalls.
Anmeldt 24 september 2016
9,6
Fremragende
Mohamad fra Malaysia
Par
Executive Queen Værelse
Boede 1 nat i september 2016
Good”
Everything is good..
Anmeldt 23 september 2016
8,4
Fantastisk
YAP fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
clean and nice place”
Staff friendly and room clean, overall is ok.
Anmeldt 19 september 2016