Se alle 8.632 ejendomme i London.

Go Native Apartments Mayfair

Serviceret lejlighed
Rigtig godt7,9
Baseret på 19 anmeldelser
Go Native Apartments Mayfair
Se flere billeder
Badeværelse
Se flere billeder
Badeværelse
Se flere billeder
Udvendig
Se flere billeder
Omgivelser
Se flere billeder
9,2 Fremragende placering
Se kort
Se alle 25 billeder
9,2Beliggenhed
  • 250 m til offentlig transport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • daglig rengøring

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Premium-lejlighed med 2 soveværelser (Premium Two Bedroom Apartment)
...
  • 95 m²
  • 2 Soveværelser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Classic-lejlighed med 1 soveværelse (Classic One Bedroom Apartment)
...
  • 40 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Premium Lejlighed med 1 soveværelse (Premium One Bedroom Apartment)
...
  • 54 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser

Afstande og vigtige steder

Nærliggende lufthavne
  • 14 km
  • London City Lufthavn (LCY)
  • 21 km
  • London Heathrow Lufthavn (LHR)
Offentlig transport
  • 250 m
  • Marble Arch Metro Station
  • 400 m
  • Bond Street
Hospitaler og klinikker
  • 2,4 km
  • The Wellington Hospital
Apoteker
  • 80 m
  • Gould Pharmacy
Dagligvarebutikker
  • 1,6 km
  • Sainsbury's Local
Pengeautomater
  • 100 m
  • ATM

Mere om Go Native Apartments Mayfair

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (19)
Booking.com Anmeldelser (38)

1,1

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,9
  • Service 7,5
  • Værdi for pengene 7,6
  • Hotellets stand/rengøring 5,5
  • Faciliteter 2,0
  • Beliggenhed 9,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,3
  • Service 5,0
  • Værdi for pengene 6,5
  • Hotellets stand/rengøring 9,6
  • Faciliteter 10,0
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,3
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 8,8
  • Hotellets stand/rengøring 10,0
  • Beliggenhed 10,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 10,0
  • Service 6,0
  • Værdi for pengene 8,0
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,5
  • Service 7,6
  • Værdi for pengene 8,0
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Beliggenhed 10,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,3
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 6,0
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • 繁體中文 (香港)
  • ภาษาไทย
  • 한국어

Værelsestype
  • Classic-lejlighed med 1 soveværelse
  • Premium Lejlighed med 1 soveværelse
  • Premium-lejlighed med 2 soveværelser

Sortér efter
Viser 18 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

3,2
Nourah fra Saudi-Arabien
Forretningsrejsende
Premium Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 14 nætter i juli 2017
Horrible!! Never again!”
-Did not recive the email with instruction on how to enter the building. And when i called the help line the person on the other end was not happy to help as she got frustrated when i asked her to repeat all the access codes she was throwing at me all at once (keep in mind that i was trying to open the door, the safe and lug my bag into the building while she was doing so) -Once in the apartment the WiFi was not working -The air conditioning was not working. A noisy portable unit was provided however it didnt provide much cooling -The fresh towels that were left had stains and hair in them on several occasions -The sheets were supposed to be change once a week - they were not. - several complaints were made but were only taken seriously when i asked to check out early. At which point they wouldnt offer me a refund for the remaining days since "they were taking care of the issue now".
Anmeldt 14 august 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
Abdulla fra Qatar
Gruppe
Premium-lejlighed med 2 soveværelser
Boede 7 nætter i maj 2017
Its the good apartments and good location ”
Thanks a lot go neative apartment group
Anmeldt 20 maj 2017
Dear Abdulla, thank you for taking the time to review our prof=ducts and services. Its great to see you enjoyed our facilities. We look forward to welcoming you back again, With regards Jamella, Senior guest services
Besvaret 06 august 2017
Vis mere
Go Native Apartments Mayfair
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
Cindy fra Singapore
Familie med små børn
Premium Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 4 nætter i november 2016
One of the Best Serviced Apt in London so Far!”
I travel to London on biz with my boyfriend and our baby, so I normally take a serviced apt for the space and kitchen facilities. Go Native Mayfair has been one of the best so far, with great central location (mins to restaurants in Mayfair and Oxford St, Selfridges, two tube stations) and Hyde Park. The apt was a little hard to find at first, but look out for the art gallery downstairs (featured in one of the pics) and that be a good guide. The rooms are serviced daily, kitchen was brand new and furniture was comfortable enough, although lacked all the soft furnishings shown in pics. Also, the toilet roll holder broke, as it was angled right behind the toilet seat, so that was a tad odd... I gave a 'satisfactory' mark for 'staff' as we didnt meet any at all throughout the stay, and we didnt have any reason to call them either.
Anmeldt 05 december 2016
Dear Cindy, Thank you for your pleasant review. Its great to see that Go Native Mayfair was ideal for families and business! I'm glad you didn't require the staff for anything but unfortunate you didn't get to communicate with the lovely team who work well to provide the services in which you enjoyed. With regards - Jamella
Besvaret 07 august 2017
Vis mere
Go Native Apartments Mayfair
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
2,0
firas fra Kuwait
Familie med små børn
Premium-lejlighed med 2 soveværelser
Boede 6 nætter i december 2014
very bad hotel”
location and the security
Anmeldt 20 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,3
Nishant fra Indien
Rejsende alene
Classic-lejlighed med 1 soveværelse
Boede 6 nætter i juli 2014
best location in entral london...period!!!!”
location, room size and modern interioirs
Anmeldt 11 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,0
Rhys fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Classic-lejlighed med 1 soveværelse
Boede 5 nætter i juli 2014
Nice place - but cleanin service was a bit lacking”
Location, Convenience
The apartment was fine - very small but to be expected in that part of London. Not great if you are more than 2 people (we had our 8 month old with us). The cleaning of the apartment was second rate. We had to wash the bed sheets, and because they only change them once a week normally, the cleaners made the bed with just the duvet, but without the cover. I found this pretty odd. One day they just dropped off towels and left, nor cleaning bathrooms or kitchen.
Anmeldt 27 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,3
Liisa fra Australien
Par
Classic-lejlighed med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i juni 2014
Central quiet close to everything”
Spacious, lacked nothing, close to everything
A perfect place to stay for our 3 days in London. Our 1 bedroom apartment had absolutely everything you could need. And so near to great restaurants and fabulous shopping. Will definitely stay there again. So much better than a hotel.
Anmeldt 19 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,3
John fra Australien
Familie med små børn
Premium Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i juni 2014
Excellent Apartments”
Location, Value and Fantasic apartment
We stayed in a Preminim one bedroom which was better than we excepted for the price and the location. The apartment is very large and spacious. Its great location and tucked away from the busy Oxford street. We would highly recommend this apartment and is a must for the price, location and also the standard of the apartment itself. Compared to a hotel for the same price this is well worth staying in. During our stay we also spent another 4 days in a classic room which was still a nice apartment but was very small for my wife and my 2 YO. Its was very noisy though and was located on the 2nd floor near the lift room 6. The front door would bang every time the lift open or another apartment door was opened or closed was very annoying and we had to wedge the door to stop the noise. There was no room for luggage and had to be stored in the lounge room. Closet is very small. I think maybe a couple travelling light or used for business would be more suitable. I would still recommend to stay with Go native Mayfair.
Anmeldt 11 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,7
Yong fra Malaysia
Familie med store børn
Premium-lejlighed med 2 soveværelser
Boede 6 nætter i maj 2014
Quite place. Away from noisy traffic.”
Quite. Central located. Clean. Good for family with children as you can cooked.
For first timer you must get the access password to enter the premises and for key collection at the lobby as there is no receptionist to attend to you. It's a self check in hotel after all. The apartment does not have signboard. Actually it's not in Lees Place but Sherpard Place. No road access to this apartment. My only complaint is the linen was not change daily (only once a week) and the toiletries was not replace even when it's empty. And the bathroom not friendly user. I stay in premier two bedroom. Very central and convenience located. Near to shopping area and tube station. Overall it's a good place to stay as it's away from noisy traffic. Very quite surrounding. Good for family with children. They even put the dirty dishes in dishwasher for you. The place is always clean.
Anmeldt 07 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Athithan fra Thailand
Familie med små børn
Premium-lejlighed med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i maj 2014
The best place ever. ”
Nice clean and safe.
Super great place. Convenience for traveling. Reasonable price.
Anmeldt 11 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
August 2017
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Næste>
September 2017
MaTiOnToFr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930