Fantastisk 8,3
baseret på 227 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 227 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Dyan fra Filippinerne
Gruppe
Familie-suite
Boede 3 nætter i maj 2015
Accomodating staff
cleanliness accessible cheap
Anmeldt 12 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Salvador fra Filippinerne
Familie med store børn
Familie-suite
Boede 3 nætter i maj 2015
Satisfied with the service and very accomodating.
Good airconditioning system. Friendly personnel and good service.
Satisfied
Anmeldt 28 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Aliki fra Grækenland
Gruppe
Deluxe med 2 enkeltsenge og byudsigt - 35 kvadratmeter
Boede 1 nat i april 2015
Golden Land Hotel Review
Just location
Poor service, no late check out offered even if we asked for it when we made the reservation. Shower was not working / only extremely hot water was running from the tap and we had to use the shower on our friends room! Room was still cleaned at the time of arrival (11 in the evening!) even if check in was supposed to be at 12:00 midday. Moreover the specifications of the room were completely different than the ones indicated on the booking confirmation email, with the room being much smaller than 35sqm and not as clean as we expected. When we complained at the check out for not having water and for the room standards (smaller than the one we booked etc.), there was no proper reply and generally although the people seemed to be very friendly they lack in professionalism regarding the actual service that they should be providing to clients. Generally, the hotel is good for one night stop accommodation that offers easy access to the center of Hanoi.
Anmeldt 11 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ludvik fra Canada
Par
Familie-suite
Boede 3 nætter i februar 2015
Modest but comfortable
Good location, clean rooms, free internet working well
Our stay was very enjoyable. There were different menus to choose for breakfast but sometimes they didn't have what we ordered (for ex. beef for the soup), nice bathroom but bathtub was not fixed and water went down the wall on the floor. We were 4 people and got only 3 towels, had to ask for one more. But staff was very helpful, fast in response, gave good advice, we reserved a tour and taxi to the hotel through them and everything worked very well.
Anmeldt 05 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Noy fra USA
Rejsende alene
Deluxe til 2 personer med byudsigt - 33 kvm.
Boede 2 nætter i februar 2015
Good location and price
location is very good the staff are friendly good price
The pillows was dirty and my shower was not working properly. I informed the staff but never gotten taking care of it during my two days stay.
Anmeldt 28 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sofia fra Thailand
Gruppe
Familie-suite
Boede 1 nat i februar 2015
near city
good service, clean, comfortable
Anmeldt 17 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sofia fra Thailand
Gruppe
Familie-suite
Boede 1 nat i februar 2015
nice
near city, good service, room clean
Anmeldt 17 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

OH fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge og byudsigt - 35 kvadratmeter
Boede 4 nætter i august 2014
clean and good location
Very friendly staff, provided room with breakfast, spacious rooms, close to the Hoam kiem lake.
Very friendly staff, provided room with breakfast, spacious rooms, reasonable price, Hoan Kiem District location close to the lake, Clean room!!
Anmeldt 01 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Katharine fra New Zealand
Par
Deluxe til 2 personer med byudsigt - 33 kvm.
Boede 3 nætter i oktober 2014
Delightful little hotel
Convenient, quiet location; very clean room and hotel; freshly prepared breakfasts
This is a lovely, quiet little hotel, which is a welcome escape from the noise and bustle of downtown Hanoi, while still being very centrally located. Breakfast is prepared for each guest in the morning, from a menu provided the evening prior. This hotel is very good value for money!
Anmeldt 30 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Philippe fra Schweiz
Par
Deluxe til 2 personer med byudsigt - 33 kvm.
Boede 2 nætter i april 2014
Golden Land Hotel
Très bien, bonne équipe et accueillante, rue au centre mais calme
Anmeldt 12 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: