Fantastisk 8,5
baseret på 593 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 593 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Constance fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i juni 2015
Walking distance to shopping area
Location
Nice facilities but average service
Anmeldt 11 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Luddawadee fra Thailand
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i august 2015
nice location hopte
location, staff, clean room
near the lake, at night can walk many restaurant Vietnam style. clean and buatiful room, but the room have little window little view. staff is very nice.
Anmeldt 05 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Felicia fra New Zealand
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i juli 2015
but just breakfast could be a lot better
licstion, staff & cleanliness
Anmeldt 22 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i april 2015
I'm back!
Good location, friendly staffs and clean room!
Came back to this hotel because the hotel is clean, friendly staffs and located at the center. The area is quiet and can comfortable rest.
Anmeldt 21 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i januar 2015
Good hotel
Nice and clean hotel, good location, friendly staffs
Wonderful stay! The staffs welcome me warmly, they are friendly. The room is nice and clean.
Anmeldt 21 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MAI fra Vietnam
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i juli 2015
Great for foreign travellers
City Centre, Clean, Friendly Staffs
Anmeldt 20 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mai fra Vietnam
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i juli 2015
Comfortable stay
Convenient location, new and modern design, great food
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Anmeldt 13 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tam fra USA
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i juli 2015
Great service.
Service, spoke English, air conditioning, location
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Anmeldt 11 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

BRYAN fra Australien
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 3 nætter i juni 2015
Great Location and Service
Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Anmeldt 30 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Stein fra Norge
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i juni 2015
Great hotel - Good service
1) Cleaniness in room and hotel in general. 2) location of htel in the old part and the pulsing restaurant / bar are of Hanoi - ok for us. 3) The staff service was good.
This was a good experience and we enjoyed this short stay in an old and pulsing part of Hanoi. Good service and fine attitude from staff. Clean hotel and location was good for us.
Anmeldt 27 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: