2015
Rigtig godt 7,7
baseret på 7987 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 7987 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,9
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Service 7,5
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

Soren fra Danmark
Familie med små børn
Suite med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i april 2013
Godt til prisen
Central placeret. Masser af shopping. God morgen buffet.
Anmeldt 03 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Keld fra Danmark
Par
Suite med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i februar 2012
God beliggenhed i centrum af Bangkok
Store værelser
Det er første gang vi har boet på dett hotel, vi valgte Grand Diamond Plaza Suites Hotel, pga beliggenheden der er meget central i centrum af Bangkok. Hotellet er lidt slidt men rent og pænt. Stort udvalg med hensyn til morgenmad.
Anmeldt 12 marts 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hans fra Danmark
Par
Suite med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i januar 2012
Hotellet ligger perfekt for shopping
Morgen buffen er fantastisk her er alt
Venlig og hjælpsom personale,rengøring på værelset var perfekt,morgenbuffen var en oplevelse i sig selv. dejligt hotel vi kommer helt sikkert igen.
Anmeldt 22 januar 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Niels fra Danmark
Par
Suite med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i marts 2011
skont hotel med god og central beliggenhed
meget god betjening
vi vil booke dette hotel igen neste ferie i Bangkok og omegn
Anmeldt 15 marts 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christopher fra Danmark
Familie med små børn
Executive-suite med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i april 2010
2 time at this hotel also a good experience
We stayed in a executive suite. Good big room with a balcony. Very clean and nice. Good breakfast. Good pool. Very central in bangkok
A little expencive. Balcony not so clean. The room could need an update.
All in all a good stay. Very recormendable.
Anmeldt 28 maj 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Per fra Danmark
Par
Suite med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i februar 2010
meget for pengene
store værelser,god mad,god beliggenhed.
kan ikke sige andet end alt var iorden.
god beliggenhed,venlig personale,dejlig store værelser med store senge og et stort badeværelse,god morgenmad,i det hele taget umuligt at sige noget negativt om hotellet. vi havde glemt nogle værdifulde ting på værelset da vi rejste og da vi ringede og hørte om de var der,fik vi og vide at de var lagt til side til os, så da vi senere kom tilbage til bangkok,kunne vi bare komme ind og hente dem. virkelig god service.
Anmeldt 14 marts 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Danmark
Familie med store børn
Suite med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i februar 2010
Gran Diamond Bang kok
Hotellet ligger godt lige midt i hvor der er natmarkede og butikscentre
ingen ulemper
Hotel Grand Diamond Bangkok ligger rigtigt godt taet på sky train, indkoebscentre, flodbåden og natmarkede ved Bayoke Hotel samt restauranter af alle slags. Vaerelset er rent og paent og personalet er venligt og imoedekommende.morgenmadsrestauranten er meget laekker med alt hvad hjertet begaeret.Swimmingpoolområdet er meget hyggeligt og paent med rimelig god plads.
Anmeldt 08 marts 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mikkel fra Danmark
Par
Boede 3 nætter i september 2009
God lejlighed med god beliggenhed
Rigtig god plads i lejlighenden i forhold til traditionelle hotelværelser i samme priskategori. Pænt og rent hotel. Belligenheden er meget central.
hotellet kunne trænge til lidt renovering. Langsom elevator.
Her får man god belligenhed og god plads for pengene. Stor rummelig lejlighed der er godt møbleret - selvom nogle møbler er noget slidte. Hjælpsomt og serviceminded personale, som de fleste andre steder i Thailand. top belligenhed i centrum af Bangkok. Alt i alt får du meget for pengene her.
Anmeldt 29 september 2009
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jun fra Singapore
Familie med små børn
Familie-suite
Boede 3 nætter i september 2016
Value for money
Pros: Good Location, Convenient Cons: Laundry bags are chargable even thou it wasn't stated it was
Anmeldt 25 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GOH fra Malaysia
Par
Suite med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i november 2015
Great location
The hotel room quite old, it is only location! Very great location just next to Plantinum Mall. Highly recommend for those people go for shopping. Many hawker foods and restaurants around the hotel.
Anmeldt 25 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: