2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 2077 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2077 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Khyam fra Australien
Rejsende alene
Superior
Boede 8 nætter i september 2016
very good value for money. perfect position.
Toilets on the ground floor need to be inspected and cleaned every minute because of heavy usage. I have to avoid it several times because it was very smelly.
Anmeldt 25 september 2016

Yew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Clean and comfortable
The room is clean and bright, feel comfortable to stay for business.
Anmeldt 25 september 2016

Frederick fra Australien
Rejsende alene
Boede 3 nætter i september 2016
Convenient and decent
Great location, didn't really go for the facilities so didn't really access them. A little dated and some items were not functioning (iron, safe) but it is clean and the room size is generous.
Anmeldt 24 september 2016

Drahman fra Malaysia
Familie med store børn
Executive-værelse inkl. morgenmad
Boede 3 nætter i september 2016
Room maintenance check and daily supervisor facilities check were poor
1. Stand light and entrance light bulbs no longer work . 2. Bidet pipe continuously leaks 3. Window locks broken
Anmeldt 22 september 2016

Wen fra Malaysia
Gruppe
Superior
Boede 2 nætter i juni 2016
Decent Stay
Hotel may look old outside but the rooms n interior are refurbished and looks brand new. Only one slightly less advantage is the parking is limited and it open air parking. Will consider to stay there again.
Anmeldt 22 september 2016

Diana fra Malaysia
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Great Stay
Strategic location. Easy access to banks, shops, kopitiams etc. The newly renovated room was superb too.
Anmeldt 21 september 2016

MOHAMMAD fra Malaysia
Forretningsrejsende
Junior-suite med morgenmad
Boede 2 nætter i juli 2016
good
convinience
Anmeldt 21 september 2016

Hiew fra Malaysia
Par
Superior
Boede 2 nætter i september 2016
Hotel is claen and money value
Hotel is clean and the staff is okay. However the hotel building seems old and needs some renovation.
Anmeldt 19 september 2016

Bernard fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Good
Good hotel and location, plenty of shops and eating places around
Anmeldt 19 september 2016

Amrul fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior
Boede 1 nat i august 2016
Locatiob
Good location and suitable for business travaller
Anmeldt 17 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: