Rigtig godt 7,7
baseret på 3424 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3424 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 7,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

PYAE fra Myanmar
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 3 nætter i september 2016
7 out of 10
Value for money. far from beach or shops. Some staffs are not friendly. Anyway, breakfast is really nice.
Anmeldt 18 september 2016

Amir fra Brunei Darussalam
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 3 nætter i januar 2016
Great Hotel
We had a wonderful time there but the only problem was there were many flies at the lobby/dining area when we were having breakfast. Great staffs, very helpful and polite.
Anmeldt 17 september 2016

Delwyn fra New Zealand
Rejsende alene
Deluxe med pooludsigt
Boede 7 nætter i september 2016
Del W.
Staff are just wonderful, they help with anything you ask, even how much a taxi should cost you to get somewhere. The food is absolutely safe. And its so inexpensive for the quality. Cheers Grand Mega
Anmeldt 11 september 2016

Thong fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe med pooludsigt
Boede 3 nætter i september 2016
Good location, nice deco, and friendly staff
Good place to stay if you have no idea where to go, located near to airport as well as shopping districts.. The bathtub could be better if it does dispense both hot and cold water through the faucets.
Anmeldt 08 september 2016

Siew fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Value for money
location abit far from beach
Anmeldt 06 september 2016

debbie fra Australien
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 7 nætter i august 2016
great value hotel
the hotel is great, big rooms, great bathroom, loved the buffet breakfast every day, local mini marts next door and across the road...galleria shopping and movies almost across the road.....would defiantly stay again !
Anmeldt 05 september 2016

sulyono fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i august 2016
Nice
Nice hote
Anmeldt 30 august 2016

Haitange fra Namibia
Par
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i august 2016
Good place
Friendly stuff and good atmosphere
Anmeldt 17 august 2016

Bartasan fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i juli 2016
EXCELLENT BREAKFAST
ANOTHER FOUR STAR HOTEL WITH GOOD PRICE IN BALI.. EXCELLENT2 BREAKFAST! HIGHLY RECOMMENDED..
Anmeldt 17 august 2016

sulyono fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Nice hotel
Nice hotel and nice location
Anmeldt 15 august 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: